- 29 Ocak 2021
- 2.740
- 5.929
- 108
- Konu Sahibi izmirlibjkkartal
Biontech oldum imza atmadım. Eşim benden evvel 2 doz oldu o da atmadıBende sağlık ocağında oldum imza attim acaba sinovac mı oldu imza atmadım diyenler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biontech oldum imza atmadım. Eşim benden evvel 2 doz oldu o da atmadıBende sağlık ocağında oldum imza attim acaba sinovac mı oldu imza atmadım diyenler
Aaa evet. Onay elektronik oluyo demi. Kağıda imza atmak denince benim onay kodu hiç aklıma gelmediTelefonlariniza onam kodu gelmedi mi?Kod u söyleyip öyle aşı olmadınız mi?
Onam.kodu alınmadan kimseye aşı yapılamaz zaten sistem.izin vermez.Ama biontec için kâğıda ayrıca da imza alıyoruz biz ne olur ne olmaz diyeAaa evet. Onay elektronik oluyo demi. Kağıda imza atmak denince benim onay kodu hiç aklıma gelmedi
Babam sinovak oldu imza atmadı (yanindaydim ondan biliyorum) bende biontech oldum imza atmadım hatta eşimde biontech oldu imza yokBizim burda sinovac olanlar imza atmadan oldu hep ama alman olanlar hep imza attı
Benden almadılar eşimden de alınmadı.Onam.kodu alınmadan kimseye aşı yapılamaz zaten sistem.izin vermez.Ama biontec için kâğıda ayrıca da imza alıyoruz biz ne olur ne olmaz diye
Alınmıştır kesinlikle yapılamazBenden almadılar eşimden de alınmadı.
Yalan mı söylüyorum. Daha bir doz oldum atıp atmadığımı hatırlayamayacak mıyım? Sadece onay kodu mevzusu oldu. Sıra alıp ne hastane de ne de sağlık ocağında oldum aşıyı. Caddede sağlık çadırında geçerken girip yaptırayım bari dedim. Öyle yaniAlınmıştır kesinlikle yapılamaz
Ben de hastane de sinovac oldum. Normalde Bi 15 dk bekletiyorlar aşıdan sonra. Hiç bekleyn bile demediler. 10 sn sürdü tüm işlem. Ben de şaşırdımFarklı uygulama vardır o zaman
Biontech için uzun bi yazılı kağıda, sinovac için daha küçük bi kağıda imza attırıyorlardı
Ben hastanede oldum gerçi
Ve sinovac oldum
Ben biontech oldum imza attim.Bizim burda sinovac olanlar imza atmadan oldu hep ama alman olanlar hep imza attı
Canim bende asi oldum...2 biontech...3. Doz da eylülün 2. Haftası....ama ne yan etki oldu ne agri ne sanci bisey olmadı şükür...bide hic bir yere de imza atmadım ki
Koddan bahsediyorum bende hanımefendi.kod alınmadan aşı yapılamaz diyorum hergun bin tane aşı yapıyorumYalan mı söylüyorum. Daha bir doz oldum atıp atmadığımı hatırlayamayacak mıyım? Sadece onay kodu mevzusu oldu. Sıra alıp ne hastane de ne de sağlık ocağında oldum aşıyı. Caddede sağlık çadırında geçerken girip yaptırayım bari dedim. Öyle yani
Ben de biontech oldum sağlık ocağında. Bekleyin 15 dk diyorlar da takan pek kimse yoktu.Ben de hastane de sinovac oldum. Normalde Bi 15 dk bekletiyorlar aşıdan sonra. Hiç bekleyn bile demediler. 10 sn sürdü tüm işlem. Ben de şaşırdım
Bize bekleyin dediler ama tamamen kendi tasarrufumuzdaydıBen de hastane de sinovac oldum. Normalde Bi 15 dk bekletiyorlar aşıdan sonra. Hiç bekleyn bile demediler. 10 sn sürdü tüm işlem. Ben de şaşırdım
Siz attiginizi hatirliyorsunuz da biz neden hatırlamıyor olalim ki?Attık imza hatırlamıyor olabilir misiniz
Ayy keşke herkes sizin gibi anlayışlı olsa gelen her hastanın başını bekleyemeyecegimizi bir anlasalar asiyi yapıyoruz 15 dk bekleyin diyoruz gelip saatini bize soruyorlar.Beklemeden gidenler oluyor.Kendi sağlıkları için bir zahmet onu da kendileri düşünsün ama nerde.Bize bekleyin dediler ama tamamen kendi tasarrufumuzdaydı
Gitseydim de kimsenin haberi olmazdı
O kadarı da normal geliyor bana
Çocuk gibi sürekli denetlemezlerdi zaten
Aaa evet. Onay elektronik oluyo demi. Kağıda imza atmak denince benim onay kodu hiç aklıma gelmedi
Onam.kodu alınmadan kimseye aşı yapılamaz zaten sistem.izin vermez.Ama biontec için kâğıda ayrıca da imza alıyoruz biz ne olur ne olmaz diye
Benden almadılar eşimden de alınmadı
Alınmıştır kesinlikle yapılamaz
Koddan bahsediyorum bende hanımefendi.kod alınmadan aşı yapılamaz diyorum hergun bin tane aşı yapıyorum