Aşıyla ilgili ?

Yo klişe değil cevabım. Tamamen uzmanlardan dinlediğimi yazdım. Siz ve sizin gibi aşı karşıtlarını umarım devlet sgk kapsamına almaz. Aşı olmayan benim doktoruma daha fazla işkence etmesin.

Ha ha ha yine güldüm. Amerikanın neredeyse hepsi aşılandı , Almanyanın da öyle. Ben hepsini okuyorum siz merak etmeyin. Ama ben hala dediğimin ardındayım devlet aşısı olmayıp , hasta olana daha fazla efor sarf etmesin. Doktorlara yazık değil mi ? Hiç içiniz acımıyor mu ? Sabahtan akşama kadar hepsi bezmiş haldeler. Bu vebal değil mi? Ayrıca aşı parasını sadece siz vermiş olmuyorsunuz , hani bende vergi ödedim ya. Aşımın parasını kendim ödemiş oldum. Çok basit bir matematik yapsanız bunu bile yazmazdını. Ajitasyona da gerek yok kimseyi aşağılamadım. Forumda cevap veremeyen herkes hemen ajitasyona bağlıyor. Algı yaratmaya çalışmayın.

Sizi güldürdü isem ne mutlu..gidin hastaneye bakin aşının yan etkisinden anası ağlamış hastalara da bakıyor doktorlarımız..daha dün ikinci aşıdan fenalaşıp ambulans ile hastaneye kaldırıldı komşumuz.. bütün iğneleri kendinize batırın bize bulaşmayın

Evet benim yazdıklarımı da beğenmediler çok da umrumda ya kendileri aşı oluyor diye akılları hep şüphe içinde olmasa böyle yapmazlar..fikirleri şu aşı zararlıysa ben yaptırıyorsam sen de yaptır ben zarar göreceksem sen de gör kafa bu yani tamamen

Yani anlamadığım aşı olanlar neyden korkuyor güya koruyorsa madem. Çıkan ve çıkabilecek varyantlara etkiliymiş işte korkunuz neden değil mi? İsteyen istediğini yaptırsın neden bu baskı bunu anlamıyorum.

Akıl var mantık var Amerika Almanya diyorlar bakıyorsun vakalarında patlama var..ben onlara saygı duyuyorum 20 doz yaptırsınlar lakin bana çocuğuma eşime aşı dayatması yapamaz kimse! Ben kobay değilim..benim dedem aşıdan sonra felçlik geçirdi millet patır patır kalp krizi geçirip ölüyor ya..kör olmayın bu kadar

Ben 2. Dozumu dün oldum ama söylediklerinize hak veriyorum. Aşı bana inanılmaz yan etki yapıyor. Şu an evde tek başıma yenşden kovid olmuş gibi ağrı sızı içinde yatıyorum

Düşününce şu da ilginç aslında aşısızlar işte oraya buraya alınmasın deniyor ya. Şimdi aşı zaten olanları koruyorsa onların kendi adına korkmalarını veya aşı olmayanlarla temas etmeyi istememelerini düşünecek ne var ki mantıken ? Aşı olmayan düşünsün o ona zarar, aşı olana zarar değil ki .

Ben 2. Dozumu dün oldum ama söylediklerinize hak veriyorum. Aşı bana inanılmaz yan etki yapıyor. Şu an evde tek başıma yenşden kovid olmuş gibi ağrı sızı içinde yatıyorum
Biontek mi oldunuz ? Ben sinovac olacağım galiba ağır alerji tedavim nedeniyle olamıyordum bu zamana kadar aşı . Sinovac daha hafif diyorlar ama insan da bir korkuyor çin yapımı diye

Biontek mi oldunuz ? Ben sinovac olacağım galiba ağır alerji tedavim nedeniyle olamıyordum bu zamana kadar aşı . Sinovac daha hafif diyorlar ama insan da bir korkuyor çin yapımı diye
Evet biontech oldum. Ben de aslında sinovac olacaktım ama biontech e zorluyorlar gibi. Biontech için daha güvenilir olduğunu söylüyorlar. Baksanıza sinovactan sonra biontech vurduruyorlar 3. Doz olarak

Evet biontech oldum. Ben de aslında sinovac olacaktım ama biontech e zorluyorlar gibi. Biontech için daha güvenilir olduğunu söylüyorlar. Baksanıza sinovactan sonra biontech vurduruyorlar 3. Doz olarak
Sinovac da olabiliyor diye biliuorım 3. Doz ama neyse zaten biontek bana yasak Ama öbürüde çinli işte

Bunu bende çözemedim aşı olmadım olmadığım için konsere pcr olmadan giremem eee aşı olanlar pcr istenmiyor ama aşı olanlar benden neden korkuyor olmayanlar korksun dimi çok garip bir sistem kurdular sonuç olarak aşı olanlarda aslında korkuyor şuan ee o zman neden aşılandılar birsürü soruuu aklımda

Tam aşılılar ölenlerin yüzde 10 u diye açıklanmış e zaten şuan 3 aşıyı da olan çok insan yokki çoğu 2 aşılı .yani gene aynı hesaba geliyor aslında belki 3 aşılı olan sayısı fazlalaşsa bu sefer 4 diyecekler gibi duruyor. O zamanda 4 aşısı yoktu diyecekler sanki

Penisilin ve haşimato tiroidi olup da aşı vurduran var mı? Biontech aşısı özellikle. Olan varsa aranızda bilgi verirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…