yaşıtlarım üniversiteye hazırlanırken ben öyle bir uyuyorum ki neden oluyor bilmiyorum normalde de 10 saat uyurum uykuyu severim ama bugünlerde tüm gün uyuyorum konu çalışmam gereken yerde bunun için ne yapabilirim uykusuzluğada dayanamıyorum ama 24 saatte uyunmaz ki
yaşıtlarım üniversiteye hazırlanırken ben öyle bir uyuyorum ki neden oluyor bilmiyorum normalde de 10 saat uyurum uykuyu severim ama bugünlerde tüm gün uyuyorum konu çalışmam gereken yerde bunun için ne yapabilirim uykusuzluğada dayanamıyorum ama 24 saatte uyunmaz ki
Üniversite sınavına hazırlanırken sabah 7 de kalkar okula gider sonra dersaneye gider akşam da dersane olmadığında 7 de olduğunda 9 da uyurdum. O zaman sanırım zihin fazla yorulduğu için uyku ihtiyacı istiyor. Eğer gündüz çalışıyorsan verimli gece uykusu çok önemli uyumayı dert etme. O sabahlara kadar çalışanlar da gündüz uyuyor değişen bişey olmuyor.
Kendinizi çalışmak zorunda hissediyorsunuz ama buna hazır değilsiniz buda vucüdunuzun buna verdiği bir tepki olarak karşınıza çıkıyor
Yani bana kalırsa böyle