- 9 Eylül 2016
- 351
- 212
- Konu Sahibi kucukpiraye
bayanlar hergün yada iki günde bir duş almaya ragmen ter kokusu neden olur? yaşla yada menopozla alakalı birşey olabilir mi? Annemin üzerinde asla kendisine kokmayan ve ağır bir ter kokusu var. tuvalete banyoya girip cıkıyor banyo kokuyor yada yatak hep leş gibi kokuyor. kanepeye uzanıyor tekrar arkasından ben uzandıysam aynı yere kırlentin koktugunu hissediyorum.
Dün dışarı çıkacaktık anne banyo yapsana ter kokuyosun biraz dedim dün yaptı bu sabah yine yanından geçilmiyor. bazı insan 3-4 gün yapmaz banyo yinede kokmaz ama annem günlükte yapsa koku gitmiyor. Bide kokmadığını sanıyor. Ben hiç ter kokmam ki diyor :/ Napılabilir ya? doktorluk birşey varmı sizce gidilmeli mi? nasıl başa çıkılır bu kokuyla? Benim annemi kırmadan hissettirmeden yapabileceğim birşey var mı?
Dün dışarı çıkacaktık anne banyo yapsana ter kokuyosun biraz dedim dün yaptı bu sabah yine yanından geçilmiyor. bazı insan 3-4 gün yapmaz banyo yinede kokmaz ama annem günlükte yapsa koku gitmiyor. Bide kokmadığını sanıyor. Ben hiç ter kokmam ki diyor :/ Napılabilir ya? doktorluk birşey varmı sizce gidilmeli mi? nasıl başa çıkılır bu kokuyla? Benim annemi kırmadan hissettirmeden yapabileceğim birşey var mı?