Neden üçünüz görüşüyorsunuz? Üstelik de böyle bir sala.la?merhaba
erkek arkadaşımın en yakın arkadaşlarından biri bana zaman zaman aşırı gereksiz davranışlarda bulunuyor. şaka olduğunun farkındayım ama sinirleniyorum ister istemez. bunu kendisine söylemedim ama erkek arkadaşım biliyor ve onu uyardığını söyledi ama devam ediyor.
dışarı çıktığımızda üçümüz takiliyorsak eğer bana sürekli "git, seni istemiyor" falan diyor. erkek arkadaşım beni eve bırakacağı zaman "boş ver o kendisi gider, ne gerek var" gibi şeyler söylüyor. yanımda olduğu her an böyle gıcıkliklar yapıyor. mesela ikisi birlikte yanıma geliyor diyelim bana "yolda bir kız gördük tam sevgilinin boyu boyunaydi çok güzeldi" diyor. bir sefer telefonda konuşurken çocuğun evine gideceklerini söyledi erkek arkadaşım ve arkadan şöyle bir ses duydum "kızları da çağıralım ya kızlar da gelsin, ayseye söyledim" vs vs
biz sevgili olmadan önce ikisi bir gün akşam dışarı çıkmış belki birileriyle kızlarla falan tanışırız diyerek, bana anlatmayı en sevdiği şey bu. ki o zaman biz tanismiyorduk bile ama kendisinin sevgilisi vardı :)) evine gitmiştik bir defa en son sedayla birlikte gelmistiniz hehehe gibi saçma bir şey söyledi.
ben bir şey söylemiyorum arkadaşların arası bozulmasın diye ama cidden sinirimi bozuyor.
aklıma gelmeyen buna benzer çok örnek var. ne yapmalıyım
erkek arkadaşımın en yakın arkadaşı. arada bir denk geliyoruz çok sık olmuyorNeden üçünüz görüşüyorsunuz? Üstelik de böyle bir sala.la?
uzulmemem ve sinirlenmemem gerektiğini onun şaka yaptığını sınırı aşarsa uyaracagini söylüyor ama sadece bu kadar. uyardığını görmedim ki defalarca rahatsız olmama rağmenSevgulinizin size soyleyemedigi seyler mi var acaba ,saka tamamda bu kadari fazla
öyle gerçekten çok aptal biri. bugün yine böyle bir olay yaşandı son kez konuşacağım artıkYani sevgilin seni ciddiye aliyormu yeteri kadar. Dusunuyorum benim taktir ettigim erkek tipi oyle sevgilisine esine karisina kizina aptal saptal sakalr dahi yaptrmayacak adamlardir. Hic sevmem laubaligi genisligi. Esimle suan aramzda buyuk sorunlar var. Ama en buyuk takdir ettigim ve yuzunede arkasindadan ovdgum en guzel ozelligi budur. Ne eve erkek arkadas getiriri evimize gelen cift gelirdi. Ne bir arkadsina numarami verir hani cok onemli birsey bile olsa asla muhatap etmez. Hos degil yani. Kaldiki cok aptal bir herife benziyor bu arkadas
öyle olduğu kesinYa arkadaşını sizden kıskanıyor, ya sizi arkadaşından kıskanıyor. Ya da kötü espri anlayışına sahip gıcık biri
nasıl sakladığı bir şeyler olabilir bu kısmı anlamadımSevgulinizin size soyleyemedigi seyler mi var acaba ,saka tamamda bu kadari fazla
benim kendisiyle iletişime gecme imkanım yok sevgilimle konuşacağım ve umarım o da iletir. zaten durumun bu noktaya gelme sebeplerinden biri erkek arkadaşım. defalarca rahatsız olduğumu söyledim ama pek oralı olmadı. bugün ciddi bir konuşma yapacağım umarım anlarben de yaşadım aynısını. en son sert bir dille hakaret etmeden uyardım. eşim de (o zamanki sevgilim) benim yanımda durmuştu. şimdi çoluklu çocuklu aileler olduk ve gayet iyiyiz.
Umursamiyor olabilir mi sizi,bu iliskiye sizin verdiginiz onemi vermiyor olabilir minasıl sakladığı bir şeyler olabilir bu kısmı anlamadım
merhaba
erkek arkadaşımın en yakın arkadaşlarından biri bana zaman zaman aşırı gereksiz davranışlarda bulunuyor. şaka olduğunun farkındayım ama sinirleniyorum ister istemez. bunu kendisine söylemedim ama erkek arkadaşım biliyor ve onu uyardığını söyledi ama devam ediyor.
dışarı çıktığımızda üçümüz takiliyorsak eğer bana sürekli "git, seni istemiyor" falan diyor. erkek arkadaşım beni eve bırakacağı zaman "boş ver o kendisi gider, ne gerek var" gibi şeyler söylüyor. yanımda olduğu her an böyle gıcıkliklar yapıyor. mesela ikisi birlikte yanıma geliyor diyelim bana "yolda bir kız gördük tam sevgilinin boyu boyunaydi çok güzeldi" diyor. bir sefer telefonda konuşurken çocuğun evine gideceklerini söyledi erkek arkadaşım ve arkadan şöyle bir ses duydum "kızları da çağıralım ya kızlar da gelsin, ayseye söyledim" vs vs
biz sevgili olmadan önce ikisi bir gün akşam dışarı çıkmış belki birileriyle kızlarla falan tanışırız diyerek, bana anlatmayı en sevdiği şey bu. ki o zaman biz tanismiyorduk bile ama kendisinin sevgilisi vardı :)) evine gitmiştik bir defa en son sedayla birlikte gelmistiniz hehehe gibi saçma bir şey söyledi.
ben bir şey söylemiyorum arkadaşların arası bozulmasın diye ama cidden sinirimi bozuyor.
merhaba
bugün tekrar konuşacağım bakalım ne diyecekben olsam benı mı kıskanıyorsun sevgılımı mı derdın ne derdım
hıc normal degıl ve sozler bana saka gıbı gelmedı
bır kere sevgılınızın boyle gereksız bır arkadası olması , arkadasının sevgılınızı zor durumda bırakacak davranıs sozlerı , onun hayatındakı ınsana saygı duymaması ve sevgılınızın buna musaade etmesı bıle bır sorun
buda yanlısbugün tekrar konuşacağım bakalım ne diyecek
ne yapmalıyım peki sizcebuda yanlıs
nıye habıre konusmak uyarmak rahatsızlıgınızı dıle getırmek zorunda kalıyorsunuz nereye kadar boyle gıdecek
bellıkı tek rahatsız olan sızsınız
bır kere arkadası ara bozmaktan cekınmelı oyle dusunse bıle soylememelı saka adı altında bıldıgınız lafları gıydırıyor ve buna erkek arkadasınız ızın verıyor gercekten o da rahatsız olmus olsa arkadası konusamazdı boyle