- 20 Ağustos 2020
- 779
- 5.756
Sizde bu laflara karşılık gülerek içinizdekileri dökünah söylemek istediğim öyle şeyler var ki... neyse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizde bu laflara karşılık gülerek içinizdekileri dökünah söylemek istediğim öyle şeyler var ki... neyse
YapılsınSizde bu laflara karşılık gülerek içinizdekileri dökün
ben de ona sinir oluyorum. her seferinde rahatsız olduğumu söylememe rağmen beni sakinleştirmeye çalışıyor. ben abarttigimi düşünüyorum öyle olunca da.Arkadas garip ama sevgilinizin de toleransi fazla geldi bana. Sakanin da bir olcusu vardir.
Afedersiniz de Ne kadar yılışık bir ortam. Sevdigim insanin arkadaşı bunlari yapacak sevdigim insanda görmezden gelecek. Bu saygisizligin kacinci aşaması.merhaba
erkek arkadaşımın en yakın arkadaşlarından biri bana zaman zaman aşırı gereksiz davranışlarda bulunuyor. şaka olduğunun farkındayım ama sinirleniyorum ister istemez. bunu kendisine söylemedim ama erkek arkadaşım biliyor ve onu uyardığını söyledi ama devam ediyor.
dışarı çıktığımızda üçümüz takiliyorsak eğer bana sürekli "git, seni istemiyor" falan diyor. erkek arkadaşım beni eve bırakacağı zaman "boş ver o kendisi gider, ne gerek var" gibi şeyler söylüyor. yanımda olduğu her an böyle gıcıkliklar yapıyor. mesela ikisi birlikte yanıma geliyor diyelim bana "yolda bir kız gördük tam sevgilinin boyu boyunaydi çok güzeldi" diyor. bir sefer telefonda konuşurken çocuğun evine gideceklerini söyledi erkek arkadaşım ve arkadan şöyle bir ses duydum "kızları da çağıralım ya kızlar da gelsin, ayseye söyledim" vs vs
biz sevgili olmadan önce ikisi bir gün akşam dışarı çıkmış belki birileriyle kızlarla falan tanışırız diyerek, bana anlatmayı en sevdiği şey bu. ki o zaman biz tanismiyorduk bile ama kendisinin sevgilisi vardı :)) evine gitmiştik bir defa en son sedayla birlikte gelmistiniz hehehe gibi saçma bir şey söyledi.
ben bir şey söylemiyorum arkadaşların arası bozulmasın diye ama cidden sinirimi bozuyor.
aklıma gelmeyen buna benzer çok örnek var. ne yapmalıyım
ben de ona sinir oluyorum. her seferinde rahatsız olduğumu söylememe rağmen beni sakinleştirmeye çalışıyor. ben abarttigimi düşünüyorum öyle olunca da.
biz buluştuğumuzda geliyor bazen sık olan bir şey değil ama her geldiğinde böyle şeyler oluyorIki sevgilinin yaninda arkadas ne alaka? Yalniz gelemiyor mu? Herkesin bir siniri vardir ve bu sinir asildigi halde erkek arkadasiniz sizi sakinestirmeye calisiyorsa iyi dusunun derim.
haklısınız.Afedersiniz de Ne kadar yılışık bir ortam. Sevdigim insanin arkadaşı bunlari yapacak sevdigim insanda görmezden gelecek. Bu saygisizligin kacinci aşaması.
böyle şeyler yapmıyor zaten benim arkadaşlarım ve bunu sevgilime söylüyorum. benim kadar ciddiye almiyor. bu gerçekten saygisiylik yani. her seferinde beni sakinlestirp konuyu kapatıyor. ama oturup konuşulması lazımSizinle bir arkadaşınız sevginizle bu tarz muhabbetler yapabilir mi?
Yolda bir erkek gördü tam erevese goreydi, eve erkek çağıricaz falan. Ne yapardı ne derdi sevgiliniz?
Ayrıca sevgiliniz sizi ciddiye alsa arkadaşı sizinle böyle konusamaz bilmem farkında mısınız?
bizimkiler her gün beraber nerdeyse
evlenmek gibi bir çözüm seçeneğim yok su anBizimkiler de öyleydi ama evlendikten sonra yavaş yavaş kestim
onunla uzun bir süre görüşmeyecegiz bunları sevgilime ileticemokurken sinirlendim. ya o çocuktan intikamını al sevgilisi vs varsa yanında durmadan böyle şakalar yaparak ya da tamamen ilişkini kes, sana bir şey yazarsa açıkça söyle. ben olsam gelip gidip kavga cıkaracak laflar sokardım, beyinsiz olduğunu ifade ederek. sonra da kavga cıkardı agır laf soktugum icin ben de iyice laf sayardım kavga ederdik ve rahatlardım. ama tabi bunu savunmuyorum ben öfkemi dökmeden rahatlayamayan biriyim
umarım olur böyle cıvık tiplere tahammül edemiyorumonunla uzun bir süre görüşmeyecegiz bunları sevgilime ileticem
umarım o da anlar ve buna engel olur artık
bunları söyledim aslında ve rahatsız olmadi şakalaşma tarzı bu ya çok ilginçerkek arkadaşınızdan hoşlandığına dair göndermeler de yapabilirsiniz. şu an en kısa çözüm gibi geldi. bunu o kadar sık yapın ki hatta kız arkadasının yanında da yapın. mesela sevgilinizin adı ahmet diyelim , sürekli böyle şakalar yapıyosun ahmette gözün var galiba, ahmeti mi kıskanıyosun, ahmete aşık heralde sürekli böyle durmadan der dururdum ben olsam. ikisi de rahatsız olurdu doğal olarak.
ben deumarım olur böyle cıvık tiplere tahammül edemiyorum
bunu direkt ona değil, insan içinde sık dile getirirsen emin ol rahatsız olur belli etmese de.bunları söyledim aslında ve rahatsız olmadi şakalaşma tarzı bu ya çok ilginç
sevgilimle tepki göstermesi için konusucam artık
evet bu şekilde anlar belkibunu direkt ona değil, insan içinde sık dile getirirsen emin ol rahatsız olur belli etmese de.