Gebeliğe Hazırlık Aşırı silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ikısı aynı anda cıktı cnm vallaha bı baktm ıkısı bırdne geldı cok sılık olunca ınanamıor ınsan ıcını actıgında testın daha bellıydı

tebrik ederim sizin baya belli ya bence hiç öyle silik falan değil:)

Merhaba arkadaşlar, ben bugün gebelik testi yaptım 2. Çizgim aşırı silik çıktı. Ama regl de oldum hatta olmam gereken tarihten 5 gün önce. Lütfen yardım edin hamilemiyim
aynı şeyi bende yaşamıştım. Çok silik br çizgi çıktı sonra bir daha çıkmadı. Araştırdım bazen yumurta çatladığı an öyle olabiliyormuş

tebrik ederim sizin baya belli ya bence hiç öyle silik falan değil:)
Canım çok sağol ben dijital test ile yaptım tekrar dün direkt çıktı .insan emin olamayınca 1000 kere yapıyor ama Artık Emin’im . Cuma günü bakılacak yine de kanda da herşey yolunda mı diye . Darısı sana mı diyim ne diyim :)

Eklentiler

• 6124F8FE-B8C2-4E78-B015-B814E66A73EE.jpeg
    28,4 KB · Görüntüleme: 67
evet o dijitali de gördüm ama almanca galiba bişi anlamadım Aynen canım darısı bana inşallah ben de 4 aydır bekliyorum şuan kist çıktı işte onun tedavisiyle uğraşıyorum

Merhaba arkadaşlar, ben bugün gebelik testi yaptım 2. Çizgim aşırı silik çıktı. Ama regl de oldum hatta olmam gereken tarihten 5 gün önce. Lütfen yardım edin hamilemiyim

canım bizim gelinde adet tarihinden ön gün önce adet gibi hafif bir kanama görmüş
sonra şüpheleri çogalınca test yapmış ve 7 haftalık gebe çıkmış ,

korundugu halde hamıle kalmış

evet o dijitali de gördüm ama almanca galiba bişi anlamadım Aynen canım darısı bana inşallah ben de 4 aydır bekliyorum şuan kist çıktı işte onun tedavisiyle uğraşıyorum

Evet hamile demek ya biz kadınların nedense derdi hiç bitmiyor kisttir bilmem nedir !:/ ama neyse Allah beterinden saklasin . Sen de sıkma canını artık o kistleri filan hemen hallediyor doktorlar . 4 ay hiç birşey, herşey hallolur merak etme

sağol canım inşallah bakalım aslında 4 ay kısa bir süre ama bana sanki yıllar geçmiş gibi geliyor. Kan aldırmaktan bile usandım daha şimdiden.

Ayy çok sevindimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…