- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.695
- 208
Tsekkurler cnm ıns yarın bakalım bırdaha deneyelım
Degilsin.Merhaba arkadaşlar, ben bugün gebelik testi yaptım 2. Çizgim aşırı silik çıktı. Ama regl de oldum hatta olmam gereken tarihten 5 gün önce. Lütfen yardım edin hamilemiyim
tebrik ederim sizin baya belli ya bence hiç öyle silik falan değil:)Valla aynı şeyi ben yaşıyorum şu anda . Cumartesi günü test yaptım hatta Yok diye sinirlenip attım , sonra bir kaç saat sonra çöpü boşaltırken tekrar alıp baktım , çok çok silik bir çizgi görünüyordu . (Buraya fotoğraf atacağım çok dikkatli bakınca görürsünüz )
Bugün tekrarladım , çizgi daha koyulaşmış . Cuma gününe randevum var , ama hamile olduğumu düşünüyorum . İdrardaki hcg hormonu ile alakalı , sanırım çok başında olduğu için tam kırmızı olmuyor. Ama gittikçe koyulaşıyor . Sizde 3 gün sonra tekrarlayın bi.
Ben 2 gün arayla yaptığım 2 testi de koydum . Çarşamba tekrarlayacağım .
aynı şeyi bende yaşamıştım. Çok silik br çizgi çıktı sonra bir daha çıkmadı. Araştırdım bazen yumurta çatladığı an öyle olabiliyormuşMerhaba arkadaşlar, ben bugün gebelik testi yaptım 2. Çizgim aşırı silik çıktı. Ama regl de oldum hatta olmam gereken tarihten 5 gün önce. Lütfen yardım edin hamilemiyim
Canım çok sağoltebrik ederim sizin baya belli ya bence hiç öyle silik falan değil:)
evet o dijitali de gördüm ama almanca galiba bişi anlamadımCanım çok sağolben dijital test ile yaptım tekrar dün direkt çıktı .insan emin olamayınca 1000 kere yapıyor ama Artık Emin’im . Cuma günü bakılacak yine de kanda da herşey yolunda mı diye . Darısı sana mı diyim ne diyim :)
Merhaba arkadaşlar, ben bugün gebelik testi yaptım 2. Çizgim aşırı silik çıktı. Ama regl de oldum hatta olmam gereken tarihten 5 gün önce. Lütfen yardım edin hamilemiyim
evet o dijitali de gördüm ama almanca galiba bişi anlamadımAynen canım darısı bana inşallah ben de 4 aydır bekliyorum şuan kist çıktı işte onun tedavisiyle uğraşıyorum
sağol canım inşallah bakalım aslında 4 ay kısa bir süre ama bana sanki yıllar geçmiş gibi geliyor. Kan aldırmaktan bile usandım daha şimdiden.Evet hamile demekya biz kadınların nedense derdi hiç bitmiyor kisttir bilmem nedir !:/ ama neyse Allah beterinden saklasin . Sen de sıkma canını artık o kistleri filan hemen hallediyor doktorlar . 4 ay hiç birşey, herşey hallolur merak etme
canım bizim gelinde adet tarihinden ön gün önce adet gibi hafif bir kanama görmüş
sonra şüpheleri çogalınca test yapmış ve 7 haftalık gebe çıkmış ,
korundugu halde hamıle kalmış
aynı şeyi bende yaşamıştım. Çok silik br çizgi çıktı sonra bir daha çıkmadı. Araştırdım bazen yumurta çatladığı an öyle olabiliyormuş
Canım çok sağolben dijital test ile yaptım tekrar dün direkt çıktı .insan emin olamayınca 1000 kere yapıyor ama Artık Emin’im . Cuma günü bakılacak yine de kanda da herşey yolunda mı diye . Darısı sana mı diyim ne diyim :)
Canım sonuç cıktı mi ? Beklemek çok zorBen şuan kan testi sonucunu bekliyoerum hayırlısı ile
Canım sonuç cıktı mi ? Beklemek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?