Gebeliğe Hazırlık Aşırı silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Assa1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2018
29
9
86
31
Merhaba arkadaşlar, ben bugün gebelik testi yaptım 2. Çizgim aşırı silik çıktı. Ama regl de oldum hatta olmam gereken tarihten 5 gün önce. Lütfen yardım edin hamilemiyim

Merhaba arkadaşlar, ben bugün gebelik testi yaptım 2. Çizgim aşırı silik çıktı. Ama regl de oldum hatta olmam gereken tarihten 5 gün önce. Lütfen yardım edin hamilemiyim
Adetin her zaman olduğu gibi mi? Bi de testin markası ne ?

Valla aynı şeyi ben yaşıyorum şu anda . Cumartesi günü test yaptım hatta Yok diye sinirlenip attım , sonra bir kaç saat sonra çöpü boşaltırken tekrar alıp baktım , çok çok silik bir çizgi görünüyordu . (Buraya fotoğraf atacağım çok dikkatli bakınca görürsünüz )
Bugün tekrarladım , çizgi daha koyulaşmış . Cuma gününe randevum var , ama hamile olduğumu düşünüyorum . İdrardaki hcg hormonu ile alakalı , sanırım çok başında olduğu için tam kırmızı olmuyor. Ama gittikçe koyulaşıyor . Sizde 3 gün sonra tekrarlayın bi.
Ben 2 gün arayla yaptığım 2 testi de koydum . Çarşamba tekrarlayacağım .

Eklentiler

• 229C20CA-FDD8-4CA1-A672-3CA832BFBE35.jpeg
    28,4 KB · Görüntüleme: 403
  • B98B7361-D51F-470E-B200-F82016F95270.jpeg
    37,6 KB · Görüntüleme: 400
T

Teşekkür ederim,bende bu şekilde yapıyım ozama. Hastaneye gitmeyi düşünmüştüm çarşamba günü aslında. testin markası nedir acaba ?inşallah hamilesinizdir

Kan testi bhcg yaptır
Kesin belli olur

Testamed testin adı .
Ben yurtdışındayım , Türkiye ‘de var mı bilmiyorum bu marka .
burda hemen öyle kan vermeye filan gidilmiyor herşey randevulu . Cumaya kadar bekleyeceğim bu yüzden , ama siz gidip baktırın kanda isterseniz . Bide benim testimde çizgi çıktıysa hamilesiniz , daha ince ya da silik olması önemli değil diyor . Hayırlısı olsun ikimiz içinde

İnşallaahh çok teşekkür ederim, hayırlı haberlerinizi bekliyorum ☺

Evet herzamanki gibiydi hatta daha bile çok denebilir. Çöpe attığım için markasından emin olamıyorum
Biraz zor o zaman. Ben üstüne görme yaşadım. Adetten çok farklı oluyor. Çok daha az ve kahverengi oluyor kanama. Yine de bi kan verip kesinleştirebilirsin

Cnm ya benımde bole cıktı acaba varmı

Eklentiler

• 6D4C03B6-BC3F-494E-A8B1-FB860368E7D0.jpeg
    37,1 KB · Görüntüleme: 158
  • 391B9F76-278E-4A06-AAD8-725212082B35.jpeg
    41,2 KB · Görüntüleme: 168
Cnm ya benımde bole cıktı acaba varmı
Valla canım bence çizgi çizgidir , ben görüyorum orda incecik birşey .
İdrardaki hcg çok yoğun değilse inçe çıkıyor .
Bende de ilk cumartesi öyle çıktı ,dün tekrarladım daha koyulaşmıştı . Bugün dijital test ile yaptım , direkt hamile çıktı .
Bence sen 2 gün sonra başka bir marka ile tekrar dene . Seni yoksa hayal kırıklığına uğratmak istemem ama bence bebeğin seninle

Eklentiler

• AAC0F666-87D7-4902-8097-4FCBE22B69CE.jpeg
    29,3 KB · Görüntüleme: 185
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…