Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetin her zaman olduğu gibi mi? Bi de testin markası ne ?Merhaba arkadaşlar, ben bugün gebelik testi yaptım 2. Çizgim aşırı silik çıktı. Ama regl de oldum hatta olmam gereken tarihten 5 gün önce. Lütfen yardım edin hamilemiyim
Valla aynı şeyi ben yaşıyorum şu anda . Cumartesi günü test yaptım hatta Yok diye sinirlenip attım , sonra bir kaç saat sonra çöpü boşaltırken tekrar alıp baktım , çok çok silik bir çizgi görünüyordu . (Buraya fotoğraf atacağım çok dikkatli bakınca görürsünüz )
Bugün tekrarladım , çizgi daha koyulaşmış . Cuma gününe randevum var , ama hamile olduğumu düşünüyorum . İdrardaki hcg hormonu ile alakalı , sanırım çok başında olduğu için tam kırmızı olmuyor. Ama gittikçe koyulaşıyor . Sizde 3 gün sonra tekrarlayın bi.
Ben 2 gün arayla yaptığım 2 testi de koydum . Çarşamba tekrarlayacağım .
Evet herzamanki gibiydi hatta daha bile çok denebilir. Çöpe attığım için markasından emin olamıyorumtestin
Peki hemen belli olurmu çok yeniyse bileKan testi bhcg yaptır
Kesin belli olur
İdrarda çıkan kanda zaten çıkar .Peki hemen belli olurmu çok yeniyse bile
Testamed testin adı .
Ben yurtdışındayım , Türkiye ‘de var mı bilmiyorum bu marka .
burda hemen öyle kan vermeye filan gidilmiyor herşey randevulu . Cumaya kadar bekleyeceğim bu yüzden , ama siz gidip baktırın kanda isterseniz . Bide benim testimde çizgi çıktıysa hamilesiniz , daha ince ya da silik olması önemli değil diyor . Hayırlısı olsun ikimiz içinde![]()
Ben de sizin :*İnşallaahh çok teşekkür ederim, hayırlı haberlerinizi bekliyorum ☺
Peki hemen belli olurmu çok yeniyse bile
Biraz zor o zaman. Ben üstüne görme yaşadım. Adetten çok farklı oluyor. Çok daha az ve kahverengi oluyor kanama. Yine de bi kan verip kesinleştirebilirsinEvet herzamanki gibiydi hatta daha bile çok denebilir. Çöpe attığım için markasından emin olamıyorum
Biraz zor o zaman. Ben üstüne görme yaşadım. Adetten çok farklı oluyor. Çok daha az ve kahverengi oluyor kanama. Yine de bi kan verip kesinleştirebilirsin
Cnm ya benımde bole cıktı acaba varmıValla aynı şeyi ben yaşıyorum şu anda . Cumartesi günü test yaptım hatta Yok diye sinirlenip attım , sonra bir kaç saat sonra çöpü boşaltırken tekrar alıp baktım , çok çok silik bir çizgi görünüyordu . (Buraya fotoğraf atacağım çok dikkatli bakınca görürsünüz )
Bugün tekrarladım , çizgi daha koyulaşmış . Cuma gününe randevum var , ama hamile olduğumu düşünüyorum . İdrardaki hcg hormonu ile alakalı , sanırım çok başında olduğu için tam kırmızı olmuyor. Ama gittikçe koyulaşıyor . Sizde 3 gün sonra tekrarlayın bi.
Ben 2 gün arayla yaptığım 2 testi de koydum . Çarşamba tekrarlayacağım .
Valla canım bence çizgi çizgidir , ben görüyorum orda incecik birşey .Cnm ya benımde bole cıktı acaba varmı