Aşırı muz yemek

Aşırı serotoninden olmuştur o Ajdarcim
Ben de çok severim muz beni de kabız yapmaz,aksine bagirsaklarima iyi geliyor. Ama çok pahalı

Ne muzu bu çikita mı ?
10 lira muzun kilosu 10 tane muz 1,5 kilo falan gelir ayda 450 lira yapar
Muz için aylık 450 lira harcamam bağırsaklarıma o işkenceyi yapmam

Uykusuzlukta çekersin kas ağrısıda yaşarsın yapma yeme

Son 1 aydır günde en az 10 tane muz yedim.
Ve şuan da kalbimde ritim bozukluğu yaşıyorum ekstrasistol gibi birşey. Böyle birşey yaşayan var mı?
Kardeşim küçükken yemişti bir oturuşta kiloyla muzu fenalaşmıştı

Muz bilinenin aksine kabiz yapmaz.hatta kabizlik sorunu yasayanlara duzenli muz yemek onerilir.tabi konu sahibi abartmis o da ayri konu...
Hemoroıd amelıyatı oldugumda doktor dıkkatlı tuket hazım sorunu yasatır 1 taneden fazla yeme gunde demişti
Oyuzden oyle yazdım
Belkıde bunyeden bunyeye degısıyordur

Hemoroıd amelıyatı oldugumda doktor dıkkatlı tuket hazım sorunu yasatır 1 taneden fazla yeme gunde demişti
Oyuzden oyle yazdım
Belkıde bunyeden bunyeye degısıyordur
Gecmis olsun.hakli olabilirsin belki de her bunyede etkisi farklidir.ben de cok kisa bi sure oncesine kadar kabizlik yaptigini dusunurdum.vucut analizi yapan bi uzman cevremdeki herkese duzenli muz yemeyi onerene kadar.

Bende bi ara çok yiyordum ama günde 10 tane değil. 4-5 en fazla. Sonra hastayken yedim ve iyileşince midem bulandi. Hastayken ne yersem ondan midem bulanır uzun sure yiyemem asla.

Hanımlar,
şuraya 3-5 laf yazayımda olmadık imalarda bulunup durmayı bırakırsınız belki, üye fake'se de bildirirsiniz ama bildirmediniz geyik yaptınız.

Konu sağlık sorunudur ve evet aşırı muz tüketimi vücutta potasyum seviyesinin artmasına neden olabilir, kalp ve böbrek fonksiyonlarının bozulmasına neden olabilir.

Vücudun ihtiyacından fazla potasyum yüklenmesi kalp ve böbrekleri olumsuz etkilediğinden doktorlar başta muz olmak üzere patates, domates, fasulye, kayısı gibi potasyum bakımından zengin gıdaları dikkatli tüketeceğimiz ilaç takviyeli tedavi uygularlar.

Potasyum eksikliği de fazlalığı da kalpte ritim bozukluğuna neden olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…