• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı muz yemek

Survivor'da mısınız? :D orada da bol bol muz ve hindistan cevizi yiyorlar yani yemek zorundalar adada onlardan bol birşey yok çünkü. sizinki biraz buna benzemiş ama fena kabızlık yapar normalde. zaten siz de rahatsız olmuşsunuz. kışın ben de çok sarmıştım muza ama aile de kalabalık olunca haftada bir kere kişi başı 2-3 muz yerdik. bizimkiler elma, portakalı daha çok seviyorlardı. kivi, çilek, muz bu üçünü bir tabağın içine doğrayın alın size mis gibi müthiş meyve salatası/tabağı. hem muz isteğiniz körelir hem diğer meyvelerden de yemiş olursunuz.

konudan şüphelendim ya... insan 10 tane muzu nasıl yesin, tıkanır bir kere, yenmez yani. o en sevdiğimiz şeylerden biri olan çikolatayı bile 2 paket arka arkaya tüketin, tıkanırsınız, yeter dersiniz.

bunu yasayan varmıdır bılmıyorum da
nıye okadar muz yedınız
ben yesem kabızlıktan ölürdüm heralde..
Muz bilinenin aksine kabiz yapmaz.hatta kabizlik sorunu yasayanlara duzenli muz yemek onerilir.tabi konu sahibi abartmis o da ayri konu...

yok gı, sigarayi diyom :-)
:KK70::KK70::KK70: hmmm şimdi düştü cetonnnn saat geç oldu ya idrak yollarım enfeksiyonlandi herhalll algı kapasitem eksilerde 2...1 uzun mavi kullaniym ben ne maliysa artık bilmem hepsi de bir gerçi bu meretin ama muzdan karliymis onu anladim

Back