- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaaaaMuzdarip olmuşsun :)
dünyada muz sevmeyen tek insanı buldum... bu ne cesarettir ya rabbi, seni tanımak istiyorum yiğidim, beni.mutlaka araEn nefret ettigim meyvedir. Aklima bile gelmez yemek.
Oyhh koptum yine gulmekten. Cok yasayin ins. Cidden hic sevmem tadini yavan geliyor bana. Ne kendisini. Ne pudingini. Ne de pastada. Iykkk dicem yani.dünyada muz sevmeyen tek insanı buldum... bu ne cesarettir ya rabbi, seni tanımak istiyorum yiğidim, beni.mutlaka ara
ayda 300 tl muza verdiğiniz için kalpte çarpıntı yapması normal
ayol haksız miyim ortalama bir sigara icse gunde bir paket bu paradan yine az vallahi şu muz bagimliligindan bi kurtulsa konu sahibesi 5 bilemedin 6 seneye güzel bir araba alırYa ahahaha harikasınız
ayol haksız miyim ortalama bir sigara icse gunde bir paket bu paradan yine az vallahi şu muz bagimliligindan bi kurtulsa konu sahibesi 5 bilemedin 6 seneye güzel bir araba alır
ben de sigaramla yazdım..Bu mesajı sigaramla okudum iyi olmadı
biri sormuştu yerli muz mu ithal muz mu diye, yerli mi onu söyle bariben de sigaramla yazdım..
konu sahibinden daha kardayiz boşver
şu en pahalı olan markayı kullanmiyorsan tabi
yok cikita muzbiri sormuştu yerli muz mu ithal muz mu diye, yerli mi onu söyle bari
yok gı, sigarayi diyomyok cikita muz
anam konu sahibi ben değilim karistirdin herhal ben bilmiorum hangi tür muz yediğini
Allah başka dert vermesin :))Son 1 aydır günde en az 10 tane muz yedim.
Ve şuan da kalbimde ritim bozukluğu yaşıyorum ekstrasistol gibi birşey. Böyle birşey yaşayan var mı?
Muz bilinenin aksine kabiz yapmaz.hatta kabizlik sorunu yasayanlara duzenli muz yemek onerilir.tabi konu sahibi abartmis o da ayri konu...bunu yasayan varmıdır bılmıyorum da
nıye okadar muz yedınız
ben yesem kabızlıktan ölürdüm heralde..
hmmm şimdi düştü cetonnnn saat geç oldu ya idrak yollarım enfeksiyonlandi herhalll algı kapasitem eksilerde 2...1 uzun mavi kullaniym ben ne maliysa artık bilmem hepsi de bir gerçi bu meretin ama muzdan karliymis onu anladimyok gı, sigarayi diyom