Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence saat muz yemek için gayet uygunHer sakallıyı deden sanma kız
Böyle bir konunun sahte olma ihtimali sence var mı
Kandil günü bu saatte
Kardeşim küçükken yemişti bir oturuşta kiloyla muzu fenalaşmıştıSon 1 aydır günde en az 10 tane muz yedim.
Ve şuan da kalbimde ritim bozukluğu yaşıyorum ekstrasistol gibi birşey. Böyle birşey yaşayan var mı?
4. ayimda bende oyleydim de hicbi sıköntı yasamadimSon 1 aydır günde en az 10 tane muz yedim.
Ve şuan da kalbimde ritim bozukluğu yaşıyorum ekstrasistol gibi birşey. Böyle birşey yaşayan var mı?
maşşalahSon 1 aydır günde en az 10 tane muz yedim.
Hemoroıd amelıyatı oldugumda doktor dıkkatlı tuket hazım sorunu yasatır 1 taneden fazla yeme gunde demiştiMuz bilinenin aksine kabiz yapmaz.hatta kabizlik sorunu yasayanlara duzenli muz yemek onerilir.tabi konu sahibi abartmis o da ayri konu...
Gecmis olsun.hakli olabilirsin belki de her bunyede etkisi farklidir.ben de cok kisa bi sure oncesine kadar kabizlik yaptigini dusunurdum.vucut analizi yapan bi uzman cevremdeki herkese duzenli muz yemeyi onerene kadar.Hemoroıd amelıyatı oldugumda doktor dıkkatlı tuket hazım sorunu yasatır 1 taneden fazla yeme gunde demişti
Oyuzden oyle yazdım
Belkıde bunyeden bunyeye degısıyordur