Aşırı muz yemek

mutluyum1

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
548
187
303
Son 1 aydır günde en az 10 tane muz yedim.
Ve şuan da kalbimde ritim bozukluğu yaşıyorum ekstrasistol gibi birşey. Böyle birşey yaşayan var mı?

Muzda potasyum çok, eğer kalpte fazla atımlar varsa doktora gidin bence, kalp ritmini bozmuş olabilir.
Benim de kullandığım bir ilacın yan etkisi potasyum düşürüyordu, elim ayağım uyuşuyordu , bol muz ye demişlerdi. Riske atmayın ekstra atım varsa doktora gidin mutlaka

10 kilo olsa yerim
Böyle olacağını ne bileyim
ay kıyamam ya
olabılır bende cıkolataya cok duskunum 10 kg olsa yerım ama sonra benı hastaneye mı kaldırırlar ruhumumu teslım ederım bılemedım
hergun 1 tane yıyın ... boyle gıderse zehırlenırsınız bıle
cok fazla potasyum sonucta bıyere ılla kı vurur

Son 1 aydır günde en az 10 tane muz yedim.
Ve şuan da kalbimde ritim bozukluğu yaşıyorum ekstrasistol gibi birşey. Böyle birşey yaşayan var mı?
hoşgeldin fikri abiiiii.... nick name ve topic uyumu.... yediğin içtiğin senin olsun bize gördüğünü anlat abim

Şimdi birilerinin canı muz çeker
Bi ara da yoğurt yiyen biri açmıştı konu.
E kabız yapmıyorsa yemeye devam edersiniz ama ritim bozukluğu yapıyorsa neden hala rahatça yiyorum diyorsunuz yemeyin. Bende bonfile seviyorum ama hergün yemiyorum zorum mu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…