• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı kaygılı bi insan olmak

Mehtap87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
750
574
103
Arkadaşlar merhaba benim sorunum aşırı kaygılı olmam aklınıza gelebilecek her konuda kaygılanıyorum şunu yapayım rahatlayacam diyorum ama onu yapıncada başka bişeyi dert ediyorum ve bu hiç bitmiyor.En son kendi düğünüm için aşırı kaygılanıyordum onu atlatayım rahatlarım diyodum o bitti bu sefer başka bi yakınımın düğününü dert ediyorum kendime. Sadece bu da değil gideceğim tatili en ufak bi aile ziyaretini,arkadaş buluşmasını,yapacağım en ufak bi ev işini herşey benim için bi dert var mı aranızda benim gibi olan birisi? Varsa nasıl başediyosunuz öneriniz var mı ? çok sıkılıp darlanıyorum az önce eylülden sonra rahatım dedim kendime :)

Arkadaşlar merhaba benim sorunum aşırı kaygılı olmam aklınıza gelebilecek her konuda kaygılanıyorum şunu yapayım rahatlayacam diyorum ama onu yapıncada başka bişeyi dert ediyorum ve bu hiç bitmiyor.En son kendi düğünüm için aşırı kaygılanıyordum onu atlatayım rahatlarım diyodum o bitti bu sefer başka bi yakınımın düğününü dert ediyorum kendime. Sadece bu da değil gideceğim tatili en ufak bi aile ziyaretini,arkadaş buluşmasını,yapacağım en ufak bi ev işini herşey benim için bi dert var mı aranızda benim gibi olan birisi? Varsa nasıl başediyosunuz öneriniz var mı ? çok sıkılıp darlanıyorum az önce eylülden sonra rahatım dedim kendime
Bence piskiyarta görün canım. Takıntı haline gelmiş sende . Zararlı olrak görmüyor olabilirsin ama sürekli kafanı doldurmak kaygilanmak seni yorar.

Boş zamanınız cok mu?
Belki ondan kaynaklanıyordur.
Çok uzun zamandır böyleyse doktora gidin.
Çok yıpranırsınız bu sekilde

Boş zamanınız cok mu?
Belki ondan kaynaklanıyordur.
Çok uzun zamandır böyleyse doktora gidin.
Çok yıpranırsınız bu sekilde
Evet boş zamanım çok ama zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıyorum kafam hep dolu olduğu için önemsiz önemsiz her konuda

Bu anksiyetedir bence. bende panik atak vardı öncesinde hep takıyordum birşeyleri hep birşeyleri dert ediniyodum. evhamlıydım sizin gibi. mutlaka bir terapiste görünmelisin bence mutlaka

Zamanla çözülebilir bu durumunuz. Psikologtan destek alacaksınız, kitap okuyacaksınız, youtube videoları izleyecekseniz. Kendinizi tanıyacaksınız. Kaygı yönetilen bir durum bunu öğreneceksiniz. 1-2 senede yavaş yavaş davranış biçiminiz değişiyor, emek vermek gerek. En azından benim bu şekilde oldu 😊

Zamanla çözülebilir bu durumunuz. Psikologtan destek alacaksınız, kitap okuyacaksınız, youtube videoları izleyecekseniz. Kendinizi tanıyacaksınız. Kaygı yönetilen bir durum bunu öğreneceksiniz. 1-2 senede yavaş yavaş davranış biçiminiz değişiyor, emek vermek gerek. En azından benim bu şekilde oldu 😊
Teşekkür ederim cevabınız için .Sizin kaygı düzeyiniz nasıldı ne konularda kaygı yaşıyordunuz

Teşekkür ederim cevabınız için .Sizin kaygı düzeyiniz nasıldı ne konularda kaygı yaşıyordunuz
Valla çok yüksekti, kafamın içinde sesler dönüp duruyordu, başım dönüyordu, sürekli öleceğimi sanıyordum. Hastalık, sevdiklerini kaybetmekten korkma vs. Gibiydi benim. Kaygıyı kaygıyla mücadele ederek çözmek daha zor. Öncelikle ben kendi kaygımı tanıdım, şu an hissettiğim yerinde bir duygu değil abartılmış bir kaygı olarak yaklaştım. Daha sonra yaşam tarzımı değiştirdim, diğer problemlerimi hallettim. Kendimi ve hayatımı olduğu gibi kabul ettim. Destek aldım, kitaplar okudum videolar izledim ve çok şükür atlattım

Back