belim ve kasiklarim hala agriyor, nerdeyse 3 hafta olacak simdi goguslerimde sisti. dokununca aciyor. 26 aralikda adet olmam gerekiyor. insallah olmam. 3 gun kaldi......
merhaba kızlar 6 aralıkta regl olmam gerekiyordu 4-5 gün önce kasıklarımda ağrı vardı baya şiddetli dün idrar testi yaptım negatif çıktı acaba hamilemiyimdir tekrar test yapmalımıyım yada kan testimi yaptırayım yorumlarınızı bekliyorum
yesilay aynen benimde 3 hafta olacak belim ve kasıklarım ağrısı hala devam ediyor.
22 aralıktı regl tarihim dün olmadı inş... olmam dua edin neolurrrrr:1no2:
ayy kızlar aslındaburaya yazmış olmam lazım ama yazmamışım...
benimde 1 haftayı geçgindir göğüs acısı,bel ağrısı,kasık ağrısı(sol kasığımidrar iltihabı nedeniyle)
var......bakalım nolcak???????sizce bunlarbelirti olabilirmi????
hıh birde alt tarafa vuran sızılar var arada.......
adetin herhalde 27 yada 30 aralık da(düşük yaptığım için bilemiyorum tam)
bana da bir yardım edin........lütfennnnnnn
ya benimde bugün regil olmam lazım fakat ağrım var koyu akıntım var fakat koyu akıntım sizce hamilemiyim akıntı koyu olurmu kasıklarım çaok ağrıyor
canım bence hamileysen artık idrar tahlilinde çıkar baya bi geçmiş adetinden.
ayni kaderi paylasiyoruz desene insallah hamilelik haberini duyariz, bana haber ver olur mu yaa kasiklarim o kadar agriyo ki hasta olacakmis gibi her an gelebilir, sende benim icin dua edermisin
yesilay arkadaşım ya regl oldum hemde ayın 24 ünde..Ama adet günüme 1o gün varken kasıklarım ağrımaya başlamıştı göğüslerimde acımaya bu ay kesin hamileyim demiştim yine olmadı olmadı...Sen de varmı belirti ağrılarn hala devam ediyomu inşaallah hamilesindir canım ya çok dua ediyorum inanki hepimiz için..:Saruboceq:
kızlar bana yardımcı olurmusunuz hemen hemen 2 haftadır kasıklarım ve belim agrıyo ama sürekli bir agrı yok ara sıra oluyor hemen hemen 1 saat sürüyo ve geçiyo bizde bebek istiyoruz 4 aydır korunmuyoruz adetime dahada var ayın 31 de olmam gerekiyor acaba hamile olabilirmiyim yoksa neden agrı oluyor.
canim benim yaa cok tesekkur ederim. benim yarin yani ayin26 sinda adet olmam lazim kasiklarim hala agriyo. goguslerimda acimaya basladi bende mi hasta olacam yoksa... insaallah hamileyimdir. dilerim sende birdahaki ay hamile kalirsin....
yesilaycım inş.hamilesindir canım ya
arkadasim, insallah hamilesindir ...sorunun cevabini bende cok merak ediyorum cunku benimde agrilarim var bakalim bekleyip gorecegiz ama trackkeki adet olmus
canım allah inşallah isteyen herkeze bebiş verir benim ara sıra agrım oluyo oldugu zamanda çok agrıyo sanırım seninde ögle bu günde grip oldum ilaçta içmek istemiyorum eşimde içmem için ısrar ediyo bişey vardır diye içmiyorum sen ne zaman adet olucaksın benim 31 inde