Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya hayatım benim kasık ağrım çok dediğin gibi ama daha yumurtlama günüm bugün olamaz ki bende hamilelik daha dün de istifra ettim anlamıyorum valla..nolcak böyle...kafayı yicezz yani:)))inş.ikimizdede vardır.iyi haberlerini bekliyorum.sancın var mı seninde.ya bide benim karnım şişti ve gaz var sürekli
bence olabilirsin az kalmış adet gününe inş. adet olmazsın 3 - 4 gün sora bi test yap bakim hadi hayırlısı..bide ne kadar doğru bilmem eğer bu kasıklarında ki ağrı bebektense sağda olursa erkek solda olursa kız olurmuş acaba ikiz mi ? :dance:
ya hayatım benim kasık ağrım çok dediğin gibi ama daha yumurtlama günüm bugün olamaz ki bende hamilelik daha dün de istifra ettim anlamıyorum valla..nolcak böyle...kafayı yicezz yani:)))
yeşilay cım sende ne givi belirtiler olmustu anlatırmısın?
canım ne yaptın bayağı oldu giremedim.regl oldun mu havadis ne.ben bu ayda şanssızım önümüzdeki ay hayırlısı bakalımcanım benimde senin gibi ara sıra kasıklarım agrıyor ve bende 31 aralıkta olucam büyük merakla bekliyorum umarım vardır .az kaldı 2 gün sonra ama merak ediyorum inşallah ikimizede yeni yıl hediyesi olur allah isteyen herkeze nasip etsin.
merhaba arkadaslar benımde adetım yarın ama bes gundur sağ kasıgım gerılıyo boyle belim çok agrıyo ayrıca acaıp uykum var göğüslerime dokunamıyorum bıle hamılemıyımdır