asiri kasik agrisi olan varmi

inş.ikimizdede vardır.iyi haberlerini bekliyorum.sancın var mı seninde.ya bide benim karnım şişti ve gaz var sürekli

inş.ikimizdede vardır.iyi haberlerini bekliyorum.sancın var mı seninde.ya bide benim karnım şişti ve gaz var sürekli
ya hayatım benim kasık ağrım çok dediğin gibi ama daha yumurtlama günüm bugün olamaz ki bende hamilelik daha dün de istifra ettim anlamıyorum valla..nolcak böyle...kafayı yicezz yani:)))

belki erken yumurtlama olmuştur.o değil adamlarada rezil oluyoruz heveslendirip heveslendirip şaka yaptık der gibi :)

bence olabilirsin az kalmış adet gününe inş. adet olmazsın 3 - 4 gün sora bi test yap bakim hadi hayırlısı..bide ne kadar doğru bilmem eğer bu kasıklarında ki ağrı bebektense sağda olursa erkek solda olursa kız olurmuş acaba ikiz mi ? :dance:

ya canım çok sıkıldı kızlar bi iki damla kanamam oldu ama onunla kaldı devamı gelmedi.bu ne şimdi böle bilen varmı ?kafamçokkarıştı

ya hayatım benim kasık ağrım çok dediğin gibi ama daha yumurtlama günüm bugün olamaz ki bende hamilelik daha dün de istifra ettim anlamıyorum valla..nolcak böyle...kafayı yicezz yani:)))

guzelim benim de son adetimin bittigi gunden itibaren kasiklarim agriyordu . tam uc hafta surdu sanki her an yeniden adet olacakmisim gibi... gunum gecince test yaptim hamileymisim... bebisim 5 haftalik, benim hala kasik agrim var.... insallah sende hamile olacaksindir, icimden oyle geldi.....:CüvCüv:

arkadaşlar bende normalde olmayan aşırı kasık ağrısı ve tuvalete çıkma isteği oluyor.tuvalete kendimi zor atıyorum sanki az önce tuvalete ben gitmemişimde saatlerce bekletmişim gibi çok uzun süren idrarım oluyor adetime 1-2 gün var hamile olabilir miyim ? mide bulantılaımda var ara ara ama ya üşüttüysem belkide ondandır

canım benim öyleydi...yumurtlama döneminden sonra şiddetli kasık sancıları oldu..rahmimi kesiyorlardı sank...bende hep adet olacağım diye bekledim...çünkü aynı ona benziyordu...günümde 3 gün geçince test aldım pozitif çıktı..benim başka belirtim yoktu..6 haftalık olunca başlad mide bulantılarım...ilk zamanları rahme yerleşmeye çalışıyormuş ondan ağrı yaparmış..öyle öğrendim..

arkadaşlar benimde kasık agrım var ve dün adet olmam gerekiyodu ama olmadım hiç belirtide yok sadece kasık agrısı var acaba varmıdır çok merak ediyorum adetim yeni geçtigi için test yapmakta istemiyorum iki arada kaldım acaba test yapsammı yapmasammı?

merhaba kızlar; benim de adetime 5 gün var. ama bir haftadan beri devam eden belimden kasıklarıma doğru vuran bi ağrı var ve yemek yedikten sonra bulantım oluyo. Akşam da köfte kızartıyordum kokusu o kadar kötü geldi ki. Bu ağrı ve bulantı normalde adetimden önce de oluyo ama bu sefer ekren başladı. Acaba demeden edemiyorum

merhaba arkadasım aynı sıkayetler bende oldu dayanılmaz bel bacak ve kasık agrısı hatta acılde sabahladım ıkı serum bestanede ıgne yaptılar sorun ne anlayamadılar sonrakı gunlerde kadın dogum muayenesıne gıttım yumurtalıklarımda enfeksıyon varmıs 40adetım gecmıstı bıde akıntımda yoktu neyse ılac verdı antıbıyotık ılk kullanmaya basladıgımda agrılarım cogaldı ıkı gun cok kotuydu sonrasında cok ıyı geldı sekız kutu antıbıyotık kullandım dordunu bır hafta dıger dort kutuyuda bır hafta olmak uzere onbes gunde bıttı ılac ve sımdı agrım yok sukur allah yardımcın olsun acıl sıfalar dılıyorum gecmıs olsun

yeşilay cım sende ne givi belirtiler olmustu anlatırmısın?

pinarcim ben 26 kasimda adet olmustum, bir hafta gectikten sonra tekrar edet olacakmis gibi belim ve kasiklarim agriyordu, baska hic birsey yoktu adet gunume dogru goguslerim sistiadetimden bir hafta once teset yapmistim negatif cikmisti gunum iki gun gecince dayanamadim tekrar test yaptim pozitif cikti. simdi doktorun dedigine gore 6 haftalik hamileyim. basim cok donuyor,kafami yatiktan kaldiramiyorum. sonuc olarak anladim ki bek ve kasik agrisi hamilelik belirtisi olabiliyormus.....:CüvCüv:

canım benimde senin gibi ara sıra kasıklarım agrıyor ve bende 31 aralıkta olucam büyük merakla bekliyorum umarım :emir_bebek: vardır .az kaldı 2 gün sonra ama merak ediyorum inşallah ikimizede yeni yıl hediyesi olur allah isteyen herkeze nasip etsin.
canım ne yaptın bayağı oldu giremedim.regl oldun mu havadis ne.ben bu ayda şanssızım önümüzdeki ay hayırlısı bakalım

merhaba arkadaslar benımde adetım yarın ama bes gundur sağ kasıgım gerılıyo boyle belim çok agrıyo ayrıca acaıp uykum var göğüslerime dokunamıyorum bıle hamılemıyımdır

merhaba arkadaslar benımde adetım yarın ama bes gundur sağ kasıgım gerılıyo boyle belim çok agrıyo ayrıca acaıp uykum var göğüslerime dokunamıyorum bıle hamılemıyımdır

benimde hafif kasılmalarım var...ama istiyorsan umarım hamilesindir.

X