Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az once midem bulandi, basimda biraz donuyor acaba pisikolojik mi
Hadi yesilay hayırlı haberler bekliyorum senden sabahları mide bulantın varsa kesin hamilesindir canım yaa
:1hug:Yeşilaycım hepimiz senden haber bekliyoruz nerdesin??? bende seninle aynı kaderi paylaşıyordum dün olmam gerekiyordu ama olmadım:) 1 haftadır da kasık ağrım ve mide bulantım varkaydirigubbakcemile5 hadi bakalım sen haber ver bizde sana göre davranalım a.s.
kizlar ilk haberi size veriyorum, hamileyim.... testte iki cizgi cok belirgin cikti. darisi sialerin basina .. Allahim butun isteyenlere naisp etsin insallah
kizlar ilk haberi size veriyorum, hamileyim.... testte iki cizgi cok belirgin cikti. darisi sialerin basina .. Allahim butun isteyenlere naisp etsin insallah
kızlar merhaba.31 aralık regl günüm ama 1 haftadır kasıklarımda ara ara batma şeklinde sancı var bel ağrısı da var.kramp şeklinde giriyor birden ve durup durup tekrar başlıyor.bi sol tarafa geçiyor bi sağ tarafa sizce olabilir mi?sanırım birilerinin evet demesini istiyorum psikoljim bozuluyor.
kızlar merhaba.31 aralık regl günüm ama 1 haftadır kasıklarımda ara ara batma şeklinde sancı var bel ağrısı da var.kramp şeklinde giriyor birden ve durup durup tekrar başlıyor.bi sol tarafa geçiyor bi sağ tarafa sizce olabilir mi?sanırım birilerinin evet demesini istiyorum psikoljim bozuluyor.
olsunda ikiz olsun sorun değil.herkesin gönlünden geçen nasip olsunbence olabilirsin az kalmış adet gününe inş. adet olmazsın 3 - 4 gün sora bi test yap bakim hadi hayırlısı..bide ne kadar doğru bilmem eğer bu kasıklarında ki ağrı bebektense sağda olursa erkek solda olursa kız olurmuş acaba ikiz mi ? :dance:
ayy inşallah hamilesindir canım benimmmmmmmmmmmmmmm......bende yumurtlama günümdeyim bugün ama bu ay 12 ocakta adet tarihim nasıl dört gözle bekliyorum anlatamam....sonra birşey çıkmazsa yine sil baştan:)))merhaba arkadaşlar.bir sağ kasıktan bir sol kasıktan giriyor kramp tarzında böyle batırıp iğneleri çekiyorlar gibi ve ara ara,göğüslerim şiş ama ağrı fazla yok,başım ani hareketlerde dönüyor ve çok üşüyorum gece ayaklarım yanıyor dışarıya çıkarıyorum.31 aralık regl günüm.bu arada sırt ve bel ağrımda var ama dayanılmayacak kadar değil tabi.test yapmadım 2 gün var diye ama tek çıkacak çizgi diye korkuyorum.sanırım teselliye ve cesarete ihtiyacım var bu ay.