asiri kasik agrisi olan varmi

inşallah adet olmazsın canım bi arkadaşım adet olucakmış gibi gögüsleri şişmiş ve kasık agrısı vardı adeti geçtikten bir gün sonra test yaptı pozitif çıktı inşallah sende hamilesindir.

canım bazen insan psikolojikte yapıyo istersen bi kan testi yaptır gününde geçmiş benim günüm geçse ben dayanamam test yaparım canım sonucunu merakla bekliyorum.

=))

Yeşilay oldunmu sen ? Bende senin gibiyim aynı,kasık ağrım var yaklaşık 10 gündür.Yarın adet günüm benimde.

kızlar benim adetim yeni bitti ama sağ kasığımda batma var.acaba erken yumurtlama olabilirmi bir bilgisi olan varmı?

:1hug:Yeşilaycım hepimiz senden haber bekliyoruz nerdesin??? bende seninle aynı kaderi paylaşıyordum dün olmam gerekiyordu ama olmadım:) 1 haftadır da kasık ağrım ve mide bulantım varkaydirigubbakcemile5 hadi bakalım sen haber ver bizde sana göre davranalım a.s.

kizlar ilginize tesekkurler... hala adet o,madim bugun test aldim yarin sabah denicem. bende cok merak ediyorum Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin

kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5canim arkadasim sen hic test yapmadin mi....?

kizlar ilk haberi size veriyorum, hamileyim.... testte iki cizgi cok belirgin cikti. darisi sialerin basina .. Allahim butun isteyenlere naisp etsin insallah

yeşilaycım canım çok sewindim ALLAH hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inş... darısı hepimizin başına kızlar..

kizlar ilk haberi size veriyorum, hamileyim.... testte iki cizgi cok belirgin cikti. darisi sialerin basina .. Allahim butun isteyenlere naisp etsin insallah

Ayyyyy nasıl sevindim anlatamam canım ya allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inş.

kızlar merhaba.31 aralık regl günüm ama 1 haftadır kasıklarımda ara ara batma şeklinde sancı var bel ağrısı da var.kramp şeklinde giriyor birden ve durup durup tekrar başlıyor.bi sol tarafa geçiyor bi sağ tarafa sizce olabilir mi?sanırım birilerinin evet demesini istiyorum psikoljim bozuluyor.

bence olabilirsin az kalmış adet gününe inş. adet olmazsın 3 - 4 gün sora bi test yap bakim hadi hayırlısı..bide ne kadar doğru bilmem eğer bu kasıklarında ki ağrı bebektense sağda olursa erkek solda olursa kız olurmuş acaba ikiz mi ? :dance:

canım benimde senin gibi ara sıra kasıklarım agrıyor ve bende 31 aralıkta olucam büyük merakla bekliyorum umarım vardır .az kaldı 2 gün sonra ama merak ediyorum inşallah ikimizede yeni yıl hediyesi olur allah isteyen herkeze nasip etsin.

merhaba arkadaşlar.bir sağ kasıktan bir sol kasıktan giriyor kramp tarzında böyle batırıp iğneleri çekiyorlar gibi ve ara ara,göğüslerim şiş ama ağrı fazla yok,başım ani hareketlerde dönüyor ve çok üşüyorum gece ayaklarım yanıyor dışarıya çıkarıyorum.31 aralık regl günüm.bu arada sırt ve bel ağrımda var ama dayanılmayacak kadar değil tabi.test yapmadım 2 gün var diye ama tek çıkacak çizgi diye korkuyorum.sanırım teselliye ve cesarete ihtiyacım var bu ay.

olsunda ikiz olsun sorun değil.herkesin gönlünden geçen nasip olsun

ayy inşallah hamilesindir canım benimmmmmmmmmmmmmmm......bende yumurtlama günümdeyim bugün ama bu ay 12 ocakta adet tarihim nasıl dört gözle bekliyorum anlatamam....sonra birşey çıkmazsa yine sil baştan:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…