- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 36
-
- Konu Sahibi homesweethome3
bizde ilk senemizdeyiz bu ay 1.yılımız belkide son yılımız doluyor :) o bunaldığını söyleyince bende üstüne düşmedim susuyorum sadece telefonumu bile kapattımAradığına göre bence gerçekten bunalmış.. ilişkimizin ilk senesinde ben de öyleydim içimden bi kaç günlüğüne ayrılsak bi kafa dinlesem diyordum ama deli gibi de seviyordum :))
İnsan gerçekten bunalabiliyor..
her konuda mantıklıdır ama ben daha çok duygusal olmasını isterdim özlememe izin ver dedi zaten bende kabul ettimHayir ayrilik canlari calmamis sevgilin aksine cok mantikli yaklasmis duruma onun uzerine fazla dusmenden fahatsiz oldugunu ve azcik ayri kalarak seni ozlemek istedigini soylemis tamamenipleri koparmak isteyen adam 2 gun sonra tekrar aramazdi ki
öyledir sağolsun ama sanki böyle araya soğukluk giricekmiş gibi hissediyorumAdam burada bizim yazacağımızönerileri kendiliğinden yazmış, bana ayrılmayı düşünen falan değil de, gayet aklı başında normal bi erkekmiş.
ah canım bi söz geçirebilsem kendime bunlar olmazdı zatenBence biraz zaman ver kafasını dinlesin
Bunaltma bu kadar çocuğu
çok haklısın canım malesefki sevgiyi aşkı dolu dolu yoğun yaşamaktan hoşlanıyorum ama oda iyi değilmiş keşke böyle olmasaydımAyrilmak pesinde degil ama adam hakli.
Kendi arkadasin, kafan, fikirlerin, dunyan, hobin, zevk aldigin bir seyler olmali mutlaka, karakterin , dunyan, hayat gorusun bu heriften ibaret olmamali. Birey olmak iyidir.
ayrılayım dimi abla :)Bana mantıklı gelmedi. Günde iki kere arasın bari. İki gün aramadı ne demek. Bu adam kimlerle nerde nasıl ne yapıyor acaba. Bence sen bırak adamı. Zaten ilişkiniz gevşek yaya dönmüş
günün hemen hemen her anı diyebilirim yani araya en fazla 1-2 saat giriyodu oda onun işi benim okulum yüzümden aynı şehirdeyiz haftada 3 kere falan görüşüyoruz bir senenin yorgunluğu oldu galiba sıkıldı bendenÇok sık mı ariyordun? Aşırı ilgi derken ne sıklıkla görüşüyor/ mesajlasiyordunuz? Bana da ayrılık canları gibi gelmedi açıkçası. Hatta ileride sıkıntı olmasın diye önlem almış iste :) seviyor bence seni
seninde sevgilinmi çok üstüne düşüyor canımBen e adam hakli ya. Bukadar. Bunaltma onu. Bazen sevgilinin yaptigini benimde yapasim geliyor iyi cümleler bunlar
öyle ama bence o benim bu özelliğime alıştı kaybetme korkusu yok o dediklerini yapsam sürekli dışarda başka işlerde olsam bence rahatsız olurdu şimdi rahat nasılsa benden emin diye de öyle konuşmuş olabilirsizde haklısınız genelde erkeklerden , hobi neymiş ! başka şeyle uğraşma, benle ilgilen, oraya gitme, onunla görüşme şeklinde demeçler duyduğumuz için böylesi erkek acaba ayrılacak mı endişesi uyandırıyor...
korkmayın makbul olan sizin ki ...
kıymet bilin
endişelensin merak etsin diye düşündüm tabi ararsa..yanlışmı yapıyorumAdamın bunaldım serzenişinden, birey ol kendinede zaman ayır mesajından sonra telefon kapatmalar arada acıp kontrol etmeler falan ne bileyim.
Bu adam daha olgun birini hakediyor bence.
öyle ama bence o benim bu özelliğime alıştı kaybetme korkusu yok o dediklerini yapsam sürekli dışarda başka işlerde olsam bence rahatsız olurdu şimdi rahat nasılsa benden emin diye de öyle konuşmuş olabilir
haklısınız biliyorum bunun çok iyi olacağını ama kendime güvenemiyorum yine dayanamayıp üstüne düşerim diye korkuyorum kendimden :)tamam işte harika... sizde ona, düşündüğü gibi olmadığını gösterin..
iyi bir fırsat geçti elinize... olumsuz bir durumda ; sen istemiştin, istediğin buydu bence harika da oldu diyerek
ona vazgeçilmez olduğunu gösterin...
tam o noktada sizin kıymetinizi anlayacak,
eski halinize gelmenizi isteyecek..
ipleri elinize almanın tam zamanı ..
bende aynen öyle düşünüyorum kaç kişi böyle ilgi görüyo acaba al işte aramıyorum sormuyorum istediği buysa mutlu olsunYa bu neyin kafası anlamıyorum valla.
Bende bi dönem sevgilimin ilgisinden bunalmıştım fazla üstüme düşüyordu ama biraz uzak kalalım kafa dinleyelim demedim o yüzden anlam veremiyorum saçma çünkü insan sevdiğine o kadar mesafe koymak istemez.
Kendine bi uğraş bul gerekirse işe gir o kadar yoğun ol ki ona verecek ilgin olmasın.
Böyleleri bunu hakediyor. Seven insanı bulmuşta ilgiden bunalıyor.
canım yapman gereken kendine zaman ayırmak bırak sallama onun da istediği bu.endişelensin merak etsin diye düşündüm tabi ararsa..yanlışmı yapıyorum
Eğer ulaşırsa gayet bu durumdan memnunmuşsunuz gibi davranın. İyi ki bana napmam gerektiğini söyledin resmen kendime geldim vs vs abartın çok sosyalleştiğinizi söyleyin en doğrusu bu:)haklısınız biliyorum bunun çok iyi olacağını ama kendime güvenemiyorum yine dayanamayıp üstüne düşerim diye korkuyorum kendimden :)
bende aynen öyle düşünüyorum kaç kişi böyle ilgi görüyo acaba al işte aramıyorum sormuyorum istediği buysa mutlu olsun