aşırı ilgiden sıkılan erkek..

Gün içinde o kadar aramak doğru değil bana gore. Özlemesi için ona fırsat vermelisin. Sevgisinden de bunun için şüphe etme söylediği mantıksız degil, haftada bir görüşüyor günde bi kez konusuyor olsanız mesafe koyuyor derdim ama değil yani :) mesela biz meslektaş olduğumuzdan nisanlimla ortak is yapmayı düşünüyoruzbazen ama babam eskiden beri esler aayrı yerlerde çalışmalı sürekli yan yana olmamalı derdi, ben de şimdiden acaba öyle bi durumda sıkılır mıyız diye düşünüyorum bazen. Çok aramak için de ayni yorumu yapar. Babam yani, benim için en iyisini düşünür bence erkeklere bu konuda kulak vermek lazim canim

[QUOTmeostas, post: 41261860, member: 520347"]ayrılayım dimi abla :)

günün hemen hemen her anı diyebilirim yani araya en fazla 1-2 saat giriyodu oda onun işi benim okulum yüzümden aynı şehirdeyiz haftada 3 kere falan görüşüyoruz bir senenin yorgunluğu oldu galiba sıkıldı benden

seninde sevgilinmi çok üstüne düşüyor canım[/QUOTE]
Yani bugun olmasa yarın olacak. Açtığınız konulara istinaden öyle dedim. Sürekli bir ayrıl barış küs barış gidiyor ilişki. Bir yerde tıkanacak. Sevgi bazen anlaşmaya yetmiyor. Aşka farklı pencereden bakılıyorsa bazen gidecek yol itecek güç kalmıyor. Bazı şeyleri zorlamamak lazım. Seni değiştirmeden sevecek kişinin başka yerde olduğunu düşündüm. Ne yalan söyleyim

aşırı ilgi gösterince kaçıyorlar mı :KK53:
bilmiyorum benimki kaçtı :KK48:

Gün içinde o kadar aramak doğru değil bana gore. Özlemesi için ona fırsat vermelisin. Sevgisinden de bunun için şüphe etme söylediği mantıksız degil, haftada bir görüşüyor günde bi kez konusuyor olsanız mesafe koyuyor derdim ama değil yani :) mesela biz meslektaş olduğumuzdan nisanlimla ortak is yapmayı düşünüyoruzbazen ama babam eskiden beri esler aayrı yerlerde çalışmalı sürekli yan yana olmamalı derdi, ben de şimdiden acaba öyle bi durumda sıkılır mıyız diye düşünüyorum bazen. Çok aramak için de ayni yorumu yapar. Babam yani, benim için en iyisini düşünür bence erkeklere bu konuda kulak vermek lazim canim
doğru söylüyo fazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş ama gelde bana anlat işte

[QUOTmeostas, post: 41261860, member: 520347"]ayrılayım dimi abla :)

günün hemen hemen her anı diyebilirim yani araya en fazla 1-2 saat giriyodu oda onun işi benim okulum yüzümden aynı şehirdeyiz haftada 3 kere falan görüşüyoruz bir senenin yorgunluğu oldu galiba sıkıldı benden

seninde sevgilinmi çok üstüne düşüyor canım
Yani bugun olmasa yarın olacak. Açtığınız konulara istinaden öyle dedim. Sürekli bir ayrıl barış küs barış gidiyor ilişki. Bir yerde tıkanacak. Sevgi bazen anlaşmaya yetmiyor. Aşka farklı pencereden bakılıyorsa bazen gidecek yol itecek güç kalmıyor. Bazı şeyleri zorlamamak lazım. Seni değiştirmeden sevecek kişinin başka yerde olduğunu düşündüm. Ne yalan söyleyim[/QUOTE]
her ilişkinin dinamiği farklı ufaklı tefekli illaki sorunlar olur ama dediğiniz gibi o tıkanma günüde bigün gelip çatabilir sevildiğimi hissediyorum ama sadece sevgi yetmeyebilir

ayrılmayı düşünse aramazdı bugün ama gerçekten boğulmuş biraz demek ki.azıcık rahat bırak hobi edin ne bileyim pilatese falan başla,yüzmeye git,arkadaşlarınla gez dolaş uğraş bul kendine hem sana hem de ona iyi gelecektir.

Sevildiğini hissediyorsan ve seviyorsan ayrılma. Bundan ayrılsan bi sonrakinde boyle davranmayı ogrenmen gerekecek neticede. Kendine yasaklar koy, ilginin başka şeylere yönelt daha mutlu olursunuz

Evet arkadaşlar sevgilim aşırı ilgimden,kıskançlığımdan,triplerimden,kaprislerimden sıkıldığını söyledi.Biraz dinlenmek istediğini,kafa dinlemek istediğini,dünya benden ibaret değil lütfen başka şeylerle de ilgilen arkadaşlarınla çık hobi bul bunu gerçekten sana değer verdiğim için söylüyorum ve biraz mesafenin bize iyi geleceğini düşünüyorum dedi.Ben ne diyeceğimi bilemedim sadece peki diyebildim aradan iki gün geçti ve bugün beni aradı napıyosun dedi havadan sudan konuştuk kötü bi konuşma değildi ama istediğim sıcak konuşma da değildi bende o konuşmadan somra telefonumu kapattım arada açıp kontrol ediyorum ama bidaha aramamış sizce ayrılık çanları bizim içinde çalmaya başladı mı
hem suçlu olan sensin hem de telefonunu kapayıp trip mi yapıyosun?

ben anlamıyorumki sen ne istiyorsun.. iyi olmuş sana, bak aramıyormuşda. kendi kendine triplere girmişsin ararsa ulaşamasın diye ama oda elinde patlamış. ders alın biraz. çokmu tuhaf yani kafa dinlemek istemesi. hayatı kendinizden ibaret sanmayın genç kızlarımız için söylüyorum herkes herkese trip yapıyor. işiniz gücünüz kapris olmasın,işiniz gücünüz sevgi olsun. saygı olsun. özel alanlara saygı duyun. ondan sonra sevgilim benden sıkıldı diye ağlarsınız. kapris yapmak aşkı dolu dolu yaşamak değil sen olayı çok yanlış anlamışsın. değiştir kendini biraz.

Geçmiş olsun bence ayrılmanın kibarcası olmuş.
Herkesin sevgi biçimi farklı,anlaşılan ikinizinki uymamış.
Bir dahaki ilişkinde fazla üzerine düşmesen daha iyi olur sanırım.

Şu an yaptığın şey de trip. Adam "hayırdır, aradım ulaşamıyorum, telefonun mu kapalı" dese yine afra tafra yapacaksın nasılsa. Bence evet, ayrılık çanlari diyebiliriz buna, çünkü tavırların aynen devam ediyor. Senin o adama kıyasla yeteri kadar olgun bir "birey" olduğunu düşünmüyorum. Klasik, tüm hayatını bir adama endekslemiş, sağlıksız, bağımlı birisin. Adamla ilişki anlayışlarınız bir hayli farklı . Açık açık uyarma gereği duyduğuna göre sabrının son demlerini yaşıyor. Yakında ayrılır bence. Kendinize göre insanlar bulursunuz.

Canım ben bu kadar bağımlı olmadığım halde 4 gün önce sevgilim tarafından terk edildim aynı nedenle :KK70: Hani benim bir de gayet kendime ait hayatım vardı ona endeksli de yaşamıyordum hatta o diyordu pek sosyalsin maşallah ne enerji var sende bir türlü bitmek bilmiyor diye. Yani benim istediğim haftada 2 kere falan görüşelim gün içinde arada arada mesajlaşalım, akşam da fırsat buldukça daha sık mesajlaşır ya da konuşuruzdu. Ağır geldi bu istekler. Galiba dumanla haberleşmeyi talep etmem lazımdı. Senin ki yine olgunmuş gerçekten benimkiyle kıyaslayınca. Bence çocuğun kıymetini bil, elbette mesajlaşın bence olması gereken de bu ama hani günün her anında demişin ya onu azıcık seyrekleştirirsen probleminizin çoğu azalacak bence.

Biraz ayri kalalim da araya ozlem girsin demek hangi zihniyetin urunu? Neymis mantikli adammis vesselam. Peh! Laf ebeliginden baska bir sey degil bu.

Bazi seyleri degistiremezsiniz. Konu sahibi aski deli dolu yasamayi, ilgiyi dibine kadar gormeyi ve gostermeyi tercih eden biriyse onun bu ozelligini, taleplerini, beklentilerini araya biraz ayrilik katarak kim nasil degistirebilir ki? Bu ayrilik konu sahibine kendisine gelmesi icin verilmis guzel bir ayar mi?

Beyefendimiz nasil isterse oyle olsun, oh ne ala! Istedigi zaman arasin, diledigi zaman mesaj atsin, ozlediginde gelsin, bunalinca tekrar bir mola. Ya iliskinin diger oznesi? Biraz insaf.

Benim icin mola demek, yolun sonu demektir. Taviz vermeyin kesinlikle.

Gerçekten seven insan bunu yapamaz ben inanmıyorum ara verme olaylarına ilgiden sıkılmalara ben de senin gibiydim sürekli kapris ,kıskançlık,2 gün iyiysem 3 cü gün arıza çıkarırdım sevgiliyken bir gün bile sıkıldım demedi bana haftasonu hiç birzaman başka işi olmadı çok önemli aile meseleleri haricinde hergün en son yazdığı cümle özledim olurdu hala bile öyledir evliyiz artık geçen hafta kendi ailevi sorunum vardı bir kaç gün annemde kaldım sabah özledim akşam özledim en son gün dayanamadı geldi bekarlık tek kişilik yatağımda tıkış pıkış uyuduk bide ne geldin ya diye çemkirdim adama :) ben daha önceki ilişkilerimden yola çıkarak bu yorumu yapıyorum seven insan o kadar belli oluyorki bizzat yaşadım

Tekrar geri aradığına göre tabiiki de çalmamış :) ama çok da güzel bir şey demiş :) hem sosyalleşmeni istemiş hem de kendini dünyanın merkezinde görmüyor erkek arkadaşın :) ziraa bunu kendi lehine çevirip seni ezebilirdi de :)

Teli kapatmak demek sana endeksliyim demek başlı başına, sana kızgınım seni düşünüyorum demek.. ne münasebet telefonum sadece senin için mi çalışıyor benim, annem arar babam arar arkadaşlarım arar benim hayatım senden ibaret değil demek istiyorsan telefon kapatılmaz, aksıne sürekli meşgul olmalı...

Tamam konu sahibi biraz afrali tafrali davranmış, ama ben bu konuda ona hak veriyorum. İlgi görmek istiyor, gerekli ilgiyi de gösteriyor kızcağız napsin? Hem daha birinci yildalar canım cicim zamanları. İster tabi. Tamam katılıyorum burda yazılanlara, "kendisini" değil de onu eksen aldığı için. Onun tek hatası bu, ama ilgiyi de görmek hakkı. İlgi görmek sevilmek her kadının hakki. Kızcağız ilgi göremedi demek ki, goremedigi ilgisiyle bogdu demek ki.

Konu sahibi yaşını çok merak ediyorum, açtığın tüm konuları okurken ben sevgilinden daha çok bunalıyorum!

Aşkı dolu dolu yaşamak adamın boğazına çökmek değildir, birey olduğunu sen çoktan unutmuşsun ama bak karşındaki o kadar saygılı ve bence bu kaprislere rağmen sana değer veriyor ki biraz düşünmeni istemiş...ama sen buna karşılık telefon kapadım arasın merak etsin diye 15 yaş tripleri gerçekten yaşın kaç lisesli misin?

Gün içinde 10 kez aranır mı 7/24 konuşuyorsunuz yüz yüze gelince sohbet edecek şeyiniz kalıyor mu? Sevgilim beni senin kadar arasa sapık gibi "eh be yeter" derim ki o benim canım herşeyim ama bu kadar mıç mıç olmanın ne gereği var. Tüm konuların kapris, şüphe, gereksiz kıskançlık ve karşındakini üst düzeyde bunaltma üzerine. Bunlara rağmen o çocuk sana hala sabrediyo, bu ilişkin devam eder ya da biter o kısmını bilemem ama kendine bir iyilik yapmak istiyorsan önce birey olduğunu hatırla bu ilişkin biterse yarın bi'gün başka ilişkilerinde de aynı sorunları yaşaman kaçınılmaz.

X