- 17 Şubat 2014
- 499
- 194
- Konu Sahibi homesweethome3
aşırı ilgi gösterince kaçıyorlar mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorum benimki kaçtıaşırı ilgi gösterince kaçıyorlar mı
doğru söylüyo fazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş ama gelde bana anlat işteGün içinde o kadar aramak doğru değil bana gore. Özlemesi için ona fırsat vermelisin. Sevgisinden de bunun için şüphe etme söylediği mantıksız degil, haftada bir görüşüyor günde bi kez konusuyor olsanız mesafe koyuyor derdim ama değil yani :) mesela biz meslektaş olduğumuzdan nisanlimla ortak is yapmayı düşünüyoruzbazen ama babam eskiden beri esler aayrı yerlerde çalışmalı sürekli yan yana olmamalı derdi, ben de şimdiden acaba öyle bi durumda sıkılır mıyız diye düşünüyorum bazen. Çok aramak için de ayni yorumu yapar. Babam yani, benim için en iyisini düşünür bence erkeklere bu konuda kulak vermek lazim canim
Yani bugun olmasa yarın olacak. Açtığınız konulara istinaden öyle dedim. Sürekli bir ayrıl barış küs barış gidiyor ilişki. Bir yerde tıkanacak. Sevgi bazen anlaşmaya yetmiyor. Aşka farklı pencereden bakılıyorsa bazen gidecek yol itecek güç kalmıyor. Bazı şeyleri zorlamamak lazım. Seni değiştirmeden sevecek kişinin başka yerde olduğunu düşündüm. Ne yalan söyleyim[/QUOTE][QUOTmeostas, post: 41261860, member: 520347"]ayrılayım dimi abla :)
günün hemen hemen her anı diyebilirim yani araya en fazla 1-2 saat giriyodu oda onun işi benim okulum yüzümden aynı şehirdeyiz haftada 3 kere falan görüşüyoruz bir senenin yorgunluğu oldu galiba sıkıldı benden
seninde sevgilinmi çok üstüne düşüyor canım
haklısın canım teşekkür ederim tavsiyelerin içinSevildiğini hissediyorsan ve seviyorsan ayrılma. Bundan ayrılsan bi sonrakinde boyle davranmayı ogrenmen gerekecek neticede. Kendine yasaklar koy, ilginin başka şeylere yönelt daha mutlu olursunuz
hem suçlu olan sensin hem de telefonunu kapayıp trip mi yapıyosun?Evet arkadaşlar sevgilim aşırı ilgimden,kıskançlığımdan,triplerimden,kaprislerimden sıkıldığını söyledi.Biraz dinlenmek istediğini,kafa dinlemek istediğini,dünya benden ibaret değil lütfen başka şeylerle de ilgilen arkadaşlarınla çık hobi bul bunu gerçekten sana değer verdiğim için söylüyorum ve biraz mesafenin bize iyi geleceğini düşünüyorum dedi.Ben ne diyeceğimi bilemedim sadece peki diyebildim aradan iki gün geçti ve bugün beni aradı napıyosun dedi havadan sudan konuştuk kötü bi konuşma değildi ama istediğim sıcak konuşma da değildi bende o konuşmadan somra telefonumu kapattım arada açıp kontrol ediyorum ama bidaha aramamış sizce ayrılık çanları bizim içinde çalmaya başladı mı
merak etsin ulaşamasın istiyorum ama arayanda yok ne yazıkkihem suçlu olan sensin hem de telefonunu kapayıp trip mi yapıyosun?