• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı huysuz bebek

Valla canım ay olarak büyüsü de geçmiyor. Neredeyse 10 aylık oldu hala desteksiz oturmuyor. Neden? Çünkü kucağından sıkıyorsa bırak bakalım. Dünyası başına yıkılmış gibi ağlıyor. Uyutup bırakıyorum 2 sn sonra gözler faltaşı. Sana yemin ederim ayakta sallamaktan diz kapaklarımın acısından zor yürür oldum. Konuşabilen bi canlı olsa psikoloğa götürücem o denli canımdan bezdim. Ki ben çocuk aşığı ve çocuklara karşı aşırı sabırlıyımdır ama beni delirtti artık
Yazdıklarında o kadar kendimi görüyorum ki. Benim oğlum da 10 aylık asla karın üstü durma emekleme falan yok ki aynı ayda olanlar ayakta durmaya başladı. Bizimkinin sebebi de aynı, sürekli kucakta olması. Uyku da aynı, ben hamakta sallıyorum sabaha kadar, el bileğim sakatlandı tendon koptu. Aslında burda söyleneceklerin çoğunu yaptık ya da yapsak da olmuyor ve bu beni daha da hayal kırıklığına itiyor. O yüzden ben bir gün geçecek diyerek sabrediyorum sadece. Kıyasladıkça ya da mücadele ettikçe daha da tükenmiş hissediyordum. Demek ki başedecek gücüm var ki bana denk geldi diyorum😂 Bu arada ben psikologum

Yazdıklarında o kadar kendimi görüyorum ki. Benim oğlum da 10 aylık asla karın üstü durma emekleme falan yok ki aynı ayda olanlar ayakta durmaya başladı. Bizimkinin sebebi de aynı, sürekli kucakta olması. Uyku da aynı, ben hamakta sallıyorum sabaha kadar, el bileğim sakatlandı tendon koptu. Aslında burda söyleneceklerin çoğunu yaptık ya da yapsak da olmuyor ve bu beni daha da hayal kırıklığına itiyor. O yüzden ben bir gün geçecek diyerek sabrediyorum sadece. Kıyasladıkça ya da mücadele ettikçe daha da tükenmiş hissediyordum. Demek ki başedecek gücüm var ki bana denk geldi diyorum😂 Bu arada ben psikologum
İnanın geçecek diye ben de çok söylüyorum kendime ama her geçen gün daha kötüye gidiyor. Sinir sistemim zaten çökeli çok oldu da beden de kalmadı. Ağrı kesici içmeden asla uyuyamıyorum. 1.60 boyunda zayıf ufacık bir kadınım günün yaklaşık 15 saati 10 kilo bir bebek kucağımda. Yardım edecek hiç kimsem de yok

İnanın geçecek diye ben de çok söylüyorum kendime ama her geçen gün daha kötüye gidiyor. Sinir sistemim zaten çökeli çok oldu da beden de kalmadı. Ağrı kesici içmeden asla uyuyamıyorum. 1.60 boyunda zayıf ufacık bir kadınım günün yaklaşık 15 saati 10 kilo bir bebek kucağımda. Yardım edecek hiç kimsem de yok

Şuan aynı durumu yaşıyoruz ve bende tovbeliyim 2. çocuğa, sürekli kucağımda 8 kilo ve ayakta geziniyorum evin içinde yanlızım. Gece uykusunu dört gözle bekliyorum, sürekli uyanıp ağlıyor ama en azından kucakta durmuyor o zamanlar

Benim bebeğim bu hafta popo üstü ilerlemeye başladı, yani emeklemenin değişik bir versiyonu ☺️ halılarımı yıkamaya vermiştim parkede kayarken keşfetti bunu ve ondan mı bilmiyorum ama bu hafta mızlaması ağlaması fark edilir şekilde azaldı, kucaklamıyorum çok fazla da. Kendisi gidip çekmece kurcalıyor odaları geziyor tüm gün😅 umarım sizin de günden güne kolaylaşır yaşadıklarınız. Yardımsız çocuk büyütmek zaten zorken bir de çocuklar zor olunca tükenmiş hissetmeniz çok normal.

Bende aynı durumdayım kucaktan inmek istemiyor, bensiz saniye geçirmek istemiyor, ilgisini çekebilecek herşeyi aldık ama oynamıyor, beş adet kanguru aldım ağlamasın diye 4 ü fayda etmedi çünkü yüzü dışa dönük durup etrafa bakmak istiyor, şimdi son çare dışa dönük olanı deneyeceğim o da kargoda yazacağım kullanınca

Bende aynı durumdayım kucaktan inmek istemiyor, bensiz saniye geçirmek istemiyor, ilgisini çekebilecek herşeyi aldık ama oynamıyor, beş adet kanguru aldım ağlamasın diye 4 ü fayda etmedi çünkü yüzü dışa dönük durup etrafa bakmak istiyor, şimdi son çare dışa dönük olanı deneyeceğim o da kargoda yazacağım kullanınca
Kaç aylık bebeğiniz? Biz de yüzü dışa dönük kanguru kullandık 6. Ayda bebek arabasına oturmuştu ilk kez 10 dk ağlamadan. Sevinçten ben ağlamıştım 😅

Oyy minnoş yaa😍 6. Aya kadar çok çok zordu. 9. Aydan sonra biraz nefes aldım diyebilirim. Şimdi nerdeyse 11 aylık ve gerçekten ilk 6 ayı hatırlamak bile istemiyorum
Umarım bizim de nefes aldırır vallahi çok zor bir de az kilo alıyor, maalesef ona rağmen ağır koluma

Umarım bizim de nefes aldırır vallahi çok zor bir de az kilo alıyor, maalesef ona rağmen ağır koluma
Uyumadığı içindir. Dinlenemiyorlar ve sürekli huysuzlar. Bizim de çok az uzuyordu boyu. Uyku beslenme ve gün içindeki ruh halleri hep bir bütün. İnşallah gelecek o günler biraz daha sabır annesi. Onlar da isteyerek yapmıyor ama mizaç mı desek artık fıtrat mı, böyleler işte

Uyumadığı içindir. Dinlenemiyorlar ve sürekli huysuzlar. Bizim de çok az uzuyordu boyu. Uyku beslenme ve gün içindeki ruh halleri hep bir bütün. İnşallah gelecek o günler biraz daha sabır annesi. Onlar da isteyerek yapmıyor ama mizaç mı desek artık fıtrat mı, böyleler işte
Veya bizdeki şans mı😀😀😀

Şuan aynı durumu yaşıyoruz ve bende tovbeliyim 2. çocuğa, sürekli kucağımda 8 kilo ve ayakta geziniyorum evin içinde yanlızım. Gece uykusunu dört gözle bekliyorum, sürekli uyanıp ağlıyor ama en azından kucakta durmuyor o zamanlar
Kızlar birşey sormak istiyorum bu huysuz sinirli bebekler bi şeyler de öğrenmeye kapalı mı meselâ oyun oynamak gibi bi şeyler öğretmeye çalışıyorum meselâ al ver gibi bay bay gibi vs bakıyor ama yapmıyor elimi uzatıyorum ver diye o direkt üstüme çikiyor sanki gel demişim gibi 8,buçuk aylığız bu arada sizinkiler de öyle mi

Bebeğiniz kaç aylık bide bay bay alkış vs yapıyor mu oyun oynayabiliyormusunuz😵‍💫

Benim çok küçük 4 aylık daha bir şey yok, bu arada aşıdan sonra oldu bu agresif davranışlar iki aydır, sizin bebekleri de bir şey tetiklemiş olabilir, hemşire hem uykusunda yaptı hem de çok kanattı

Back