- 1 Eylül 2021
- 4.805
- 18.365
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazdıklarında o kadar kendimi görüyorum ki. Benim oğlum da 10 aylık asla karın üstü durma emekleme falan yok ki aynı ayda olanlar ayakta durmaya başladı. Bizimkinin sebebi de aynı, sürekli kucakta olması. Uyku da aynı, ben hamakta sallıyorum sabaha kadar, el bileğim sakatlandı tendon koptu. Aslında burda söyleneceklerin çoğunu yaptık ya da yapsak da olmuyor ve bu beni daha da hayal kırıklığına itiyor. O yüzden ben bir gün geçecek diyerek sabrediyorum sadece. Kıyasladıkça ya da mücadele ettikçe daha da tükenmiş hissediyordum. Demek ki başedecek gücüm var ki bana denk geldi diyorum Bu arada ben psikologumValla canım ay olarak büyüsü de geçmiyor. Neredeyse 10 aylık oldu hala desteksiz oturmuyor. Neden? Çünkü kucağından sıkıyorsa bırak bakalım. Dünyası başına yıkılmış gibi ağlıyor. Uyutup bırakıyorum 2 sn sonra gözler faltaşı. Sana yemin ederim ayakta sallamaktan diz kapaklarımın acısından zor yürür oldum. Konuşabilen bi canlı olsa psikoloğa götürücem o denli canımdan bezdim. Ki ben çocuk aşığı ve çocuklara karşı aşırı sabırlıyımdır ama beni delirtti artık
İnanın geçecek diye ben de çok söylüyorum kendime ama her geçen gün daha kötüye gidiyor. Sinir sistemim zaten çökeli çok oldu da beden de kalmadı. Ağrı kesici içmeden asla uyuyamıyorum. 1.60 boyunda zayıf ufacık bir kadınım günün yaklaşık 15 saati 10 kilo bir bebek kucağımda. Yardım edecek hiç kimsem de yokYazdıklarında o kadar kendimi görüyorum ki. Benim oğlum da 10 aylık asla karın üstü durma emekleme falan yok ki aynı ayda olanlar ayakta durmaya başladı. Bizimkinin sebebi de aynı, sürekli kucakta olması. Uyku da aynı, ben hamakta sallıyorum sabaha kadar, el bileğim sakatlandı tendon koptu. Aslında burda söyleneceklerin çoğunu yaptık ya da yapsak da olmuyor ve bu beni daha da hayal kırıklığına itiyor. O yüzden ben bir gün geçecek diyerek sabrediyorum sadece. Kıyasladıkça ya da mücadele ettikçe daha da tükenmiş hissediyordum. Demek ki başedecek gücüm var ki bana denk geldi diyorum Bu arada ben psikologum
İnanın geçecek diye ben de çok söylüyorum kendime ama her geçen gün daha kötüye gidiyor. Sinir sistemim zaten çökeli çok oldu da beden de kalmadı. Ağrı kesici içmeden asla uyuyamıyorum. 1.60 boyunda zayıf ufacık bir kadınım günün yaklaşık 15 saati 10 kilo bir bebek kucağımda. Yardım edecek hiç kimsem de yok
Benim bebeğim bu hafta popo üstü ilerlemeye başladı, yani emeklemenin değişik bir versiyonu halılarımı yıkamaya vermiştim parkede kayarken keşfetti bunu ve ondan mı bilmiyorum ama bu hafta mızlaması ağlaması fark edilir şekilde azaldı, kucaklamıyorum çok fazla da. Kendisi gidip çekmece kurcalıyor odaları geziyor tüm gün umarım sizin de günden güne kolaylaşır yaşadıklarınız. Yardımsız çocuk büyütmek zaten zorken bir de çocuklar zor olunca tükenmiş hissetmeniz çok normal.İnanın geçecek diye ben de çok söylüyorum kendime ama her geçen gün daha kötüye gidiyor. Sinir sistemim zaten çökeli çok oldu da beden de kalmadı. Ağrı kesici içmeden asla uyuyamıyorum. 1.60 boyunda zayıf ufacık bir kadınım günün yaklaşık 15 saati 10 kilo bir bebek kucağımda. Yardım edecek hiç kimsem de yok
Kaç aylık bebeğiniz? Biz de yüzü dışa dönük kanguru kullandık 6. Ayda bebek arabasına oturmuştu ilk kez 10 dk ağlamadan. Sevinçten ben ağlamıştımBende aynı durumdayım kucaktan inmek istemiyor, bensiz saniye geçirmek istemiyor, ilgisini çekebilecek herşeyi aldık ama oynamıyor, beş adet kanguru aldım ağlamasın diye 4 ü fayda etmedi çünkü yüzü dışa dönük durup etrafa bakmak istiyor, şimdi son çare dışa dönük olanı deneyeceğim o da kargoda yazacağım kullanınca
Benimki 4 aylık henüz :) ama karnımsa sanıyor kendiniKaç aylık bebeğiniz? Biz de yüzü dışa dönük kanguru kullandık 6. Ayda bebek arabasına oturmuştu ilk kez 10 dk ağlamadan. Sevinçten ben ağlamıştım
Oyy minnoş yaa 6. Aya kadar çok çok zordu. 9. Aydan sonra biraz nefes aldım diyebilirim. Şimdi nerdeyse 11 aylık ve gerçekten ilk 6 ayı hatırlamak bile istemiyorumBenimki 4 aylık henüz :) ama karnımsa sanıyor kendini
Umarım bizim de nefes aldırır vallahi çok zor bir de az kilo alıyor, maalesef ona rağmen ağır kolumaOyy minnoş yaa 6. Aya kadar çok çok zordu. 9. Aydan sonra biraz nefes aldım diyebilirim. Şimdi nerdeyse 11 aylık ve gerçekten ilk 6 ayı hatırlamak bile istemiyorum
Uyumadığı içindir. Dinlenemiyorlar ve sürekli huysuzlar. Bizim de çok az uzuyordu boyu. Uyku beslenme ve gün içindeki ruh halleri hep bir bütün. İnşallah gelecek o günler biraz daha sabır annesi. Onlar da isteyerek yapmıyor ama mizaç mı desek artık fıtrat mı, böyleler işteUmarım bizim de nefes aldırır vallahi çok zor bir de az kilo alıyor, maalesef ona rağmen ağır koluma
Veya bizdeki şans mıUyumadığı içindir. Dinlenemiyorlar ve sürekli huysuzlar. Bizim de çok az uzuyordu boyu. Uyku beslenme ve gün içindeki ruh halleri hep bir bütün. İnşallah gelecek o günler biraz daha sabır annesi. Onlar da isteyerek yapmıyor ama mizaç mı desek artık fıtrat mı, böyleler işte
Bu arada başlığı açan arkadaşımız için üzüldüm gerçekten Allah yardımcınız olsun, baya strese girmişsiniz umarım düzelirVeya bizdeki şans mı
Kızlar birşey sormak istiyorum bu huysuz sinirli bebekler bi şeyler de öğrenmeye kapalı mı meselâ oyun oynamak gibi bi şeyler öğretmeye çalışıyorum meselâ al ver gibi bay bay gibi vs bakıyor ama yapmıyor elimi uzatıyorum ver diye o direkt üstüme çikiyor sanki gel demişim gibi 8,buçuk aylığız bu arada sizinkiler de öyle miŞuan aynı durumu yaşıyoruz ve bende tovbeliyim 2. çocuğa, sürekli kucağımda 8 kilo ve ayakta geziniyorum evin içinde yanlızım. Gece uykusunu dört gözle bekliyorum, sürekli uyanıp ağlıyor ama en azından kucakta durmuyor o zamanlar
Bebeğiniz kaç aylık bide bay bay alkış vs yapıyor mu oyun oynayabiliyormusunuzUyumadığı içindir. Dinlenemiyorlar ve sürekli huysuzlar. Bizim de çok az uzuyordu boyu. Uyku beslenme ve gün içindeki ruh halleri hep bir bütün. İnşallah gelecek o günler biraz daha sabır annesi. Onlar da isteyerek yapmıyor ama mizaç mı desek artık fıtrat mı, böyleler işte
10 aylık ve yapıyor hepsini gel gel alkış bye bye. Oyunu da canı isterse oynuyoruz ama öyle saatlerce oyun oynamak değil tabi zaten dikkat süreleri kısacık.Bebeğiniz kaç aylık bide bay bay alkış vs yapıyor mu oyun oynayabiliyormusunuz
Siz mi öğrettiniz kendim mi bide tam olarak ne zaman yaptı10 aylık ve yapıyor hepsini gel gel alkış bye bye. Oyunu da canı isterse oynuyoruz ama öyle saatlerce oyun oynamak değil tabi zaten dikkat süreleri kısacık.
Kendisi yaptı ama ben yanında fırsar bukdujça gösterdim. Gel geli 7. Aydan beri alkışı 9. Ay bye bye daha yeni yapıyor. . Belki daha sonra yapacaktır senin bebeğin?Siz mi öğrettiniz kendim mi bide tam olarak ne zaman yaptı
İnşallahKendisi yaptı ama ben yanında fırsar bukdujça gösterdim. Gel geli 7. Aydan beri alkışı 9. Ay bye bye daha yeni yapıyor. . Belki daha sonra yapacaktır senin bebeğin?