• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Aşırı Hızlı Kilo Alımı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

xkardelenx

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
1.742
1.576
333
arkadaşlar oğlumun son 1 aydaki kilo gelişimini paylaşıyorum bana anormal geliyo ya...
5 haziran 2010: 11200 kg -
20 haziran 2010:11800 kg -
27 haziran 2010:12200 kg
sizce normal mi,böyle giderse obez olacak korkmaya başladım valla...

arkadaşlar oğlumun son 1 aydaki kilo gelişimini paylaşıyorum bana anormal geliyo ya...
5 haziran 2010: 11200 kg -
20 haziran 2010:11800 kg -
27 haziran 2010:12200 kg
sizce normal mi,böyle giderse obez olacak korkmaya başladım valla...

canım bebeğinin kilo alımı belli bir süre durmuşsa şimdi birden hızlanması normal birde boyu uzuyorsa hiç korkma ben ne yapayım benim oğlum 13.800kg oturup ağlayımmı obez olacak diye sağlıklı besleniyo boyuda 86cm boyla orantılandır
annelik böyle birşey kimimiz kilo almıyo diye üzülüyoruz korkuyoruz kimimiz çok kilo aldı obez olacak diye korkuyoruz önemli olan sağlıklı olmaları tek sağlıklı olsunlarda :Saruboceq::Saruboceq:

haklısın canım,teşekkürler cevabın için,zaten batuhan en gelişkin bebişimiz mart bebeleri arasında...maşallah hepizin kuzucuklarına...

Yaaa maşallah 20 günde 1 kilo almış. Sanki dönem dönem zayıflayıp dönem dönem daha hızlı kilo alıyorlar. Dönemsel birşeydir.

Back