Aşırı göğüs acısı

gulsumgk

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2018
114
40
13
28
Arkadaşlar doktora gitmemem daha 4 gün var çekindiğim için kimseye soramıyorum Hamilelikte meme ağrısı acısı nasıl olur yani daha önce iki kimyasal gebelik geçirdim ama bu kadar şiddetli acımadı. Şimdi 6 haftalık hamileyim ve göğüslerimin acısı çokk aşırı Birini gördüğüm zaman inşallah sarılmaz diye dua ediyorum o derece yani . En ufak bi değmede, temasta Çook sızlıyor.
Diğer hamileliklerimdede vardı ama bu kadar aşırı Değildi.

Çok normal canım bendede ilk 2 3 hafta çok çok aşırıydı iç çamaşırımı üzerimden çıkartırken ağlıyodum ama 8. haftaya doğru azaldı şimdi 12. haftaya geldik çok daha hafif.

Çok teşekkür ederim öğrendiğim iyi oldu endişe edilecek bişey yok o zaman Sağolun🤗🤭💓

Benimkiler de çok ağrıyor merak etmeyin.
Özellikle ilk haftalara eşime bile sarılmıyordum çamaşırlar bile rahatsız ediyordu.
Yan veya yüzüstü yatmak kabus gibi. Benim göğüslerim küçük ve şimdiden dolgunlaşmaya başladı, ondan mi kaynaklanıyor bilmiyorum. Hâlâ ağrım var ama biraz daha iyi.

Ben her regl döneminde ağrıyı yaşıyorum . Sanki 10 kg taşıyorum üzerimde .siz hamilelerin geçici birşey en azından..ay çok sıkıcı bir durum bir an önce geçer inş :)

Bende gogus agrisi cok olmadi ama adet görmeye yakin gogus agrisi ya da hassasiyeti cekenler hamileligin ilk 3 ayinda benzer belirtileri yasamaya devam ediyorlar. Mesela bende de kasik agrisi oldu hep. Sanki adet olcakmisim gibi. Sonra gecti :)

Benim de o haftalarda kiyafet bile acitiyodu. Simdi resmen kayboldu acisi. Dolgunluk devam ama cok sukur acimiyo:)
Panik yapma yani canim.

Back
X