Aşırı fanatik sevgili aday

gizemlik7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
2
0
30
Hoşlandığım bey aşırı fenerli, fenerle evli olduğunu iddia ediyor. Gözü fenerbahçeden başka şey görmüyo. Ne zaman konuşsak konuyu fenere getiriyo. Arkadaşımın sevgilisinin arkadaşı beraber 4lü takıldık kaç kere arkadaşça çok güzel davranıyo ama hiç flörte yönelik bi hareketini görmedim. Ama arkadaşımın sevgilisinin de dediğine göre başka bi arkadaşlarına benden bahsetmiş bilmiyorum cidden çok çaresizim akıl almak için üye oldum yardım ve yorumlarınıza ihtiyacım var

Fenerbahçeli biri olarak midem bulandi. Her konuyu ayni yere baglamak, evli oldugunu iddia etmek vs. Neyse.

Sizden kime nasil bahsettigi cok onemli degil, önemli olan size karşı nasil? Aşırı romantik şeyler beklemeyin (adam fenerle evliyim demis !!) Ama mesela ufak incelikleri düşünceleri var mi? Sizi özlüyor mu? Bunlari dusunun

Ben de fenerliyim ama fenerli bile olsa bu kadar fanatiğini istemezdim sanırım. Bence önce bi bunu düşünün

Bende aşırı fanatik GALATASARAY'lıyım. Alışırsın zamanla bunda çaresiz hissedecek bir durum göremedim. İlk kez konuştuğunuz için sana farklı gelmiştir. Hayır zaten onu değiştiremezsin. Onu böyle kabul etmen lazım. Benim hiç kimse maça gitmeme engel olamaz mesela. Ya da kendini tuttuğum takımla kıyaslayamaz. Gülerim yani. O yüzden birlikte olacağım kişinin de GS li olması lazım. Yoksa olmuyor. Kavga ediyorum. Futbolla ilgilenmezse o zamanda sıkıcı gelir bana.
Yapacak birşey yok herkesin farklı tutkusu var.

Ah canım yazık Fenerliyse uzaklaş zaten..Kesin ahlaksız, dediğim dedik çaldığım düdük olur o!

her ne konuda olursa olsun fanatizm gerizekalılıktır.
Son derece gereksiz bir yorum olmuş.
Konu sahibi herşeyin aşırısı zararlı tabiki ama korkma her maçı televizyonun içine girecek kadar yakından izleyip maç bitene kadar yanına bile yaklaşılmayacak kadar fanatik bir fenerliyle evliyim. Bazen o halleri sevimli bile geliyor bana

körü körüne bir şeye bağlı olmak iyi bir şey değil. eşinizin fanatik olması bunu değiştirmez.

Fanatikligin boyutu onemli bence.
Ben de,babam da fanatik bir Besiktasliyiz.Dun tv,internet,telefon,fax makinaso ne varsa kapattik mac sonunu bekledik misal.Bi defa da bunu deneyelim diye.Tutmadi ama olsun.Baska totemlere yelken actik.

Dedigim gibi fanatizmin de boyutlari onemli.Kimseyi bir takim ugruna kirmam.Onceliklerimi degistirmem.
Olc tart kafanda h.erseyi.Daha adayken iyi bir firsat bu.

hayattaki eksikliklerini ve hırslarını futbola yönelten insanlar aşırı fanatik olur
çok sevmek başka, hastalık derecesinde fanatik olmak başka

sevgili adayınızın ne gibi bir eksikliği var hayata karşı? işi mi kötü, az kazanmayı mı hazmedemiyor, özgüveni mi düşük? bir düşünün.

Caresiz misin? Allah beterinden saklasin kardesim ne diyim. Sevgilin degilmis kste. Begenmediysen huyunu suyunu, yolunuza ayri devam edin..

Peh.. Caresimis. Guldurdun beni

Başkalarına senden bahsetmesi değil,sana olan davranışları hissettirdikleridir önemli olan.Fener takıntısı varsa bırak fenerle evliliğine devam etsin.

eşim körü körüne bağlı değil bilmeden yorum yapmayın.
her türlü fanatizmi gerizekalılık olarak algılamak içi boş bir yorumdur.

fanatizm körü körüne bağlanmaktır. eşiniz körü körüne bağlı değilse fanatik değil demektir. fanatizm konusundaki fikrim de nettir. asıl boş olan ise fikirlerimi yargılama konusundaki azminizdir.

fanatizm körü körüne bağlanmaktır. eşiniz körü körüne bağlı değilse fanatik değil demektir. fanatizm konusundaki fikrim de nettir. asıl boş olan ise fikirlerimi yargılama konusundaki azminizdir.
komiksiniz cidden. Birçok insanı sırf fanatik diye gerizekalı olarak yaftalayan ve ısrarla arkasında duran biriyle daha fazla tartışmayacağım.

komiksiniz cidden. Birçok insanı sırf fanatik diye gerizekalı olarak yaftalayan ve ısrarla arkasında duran biriyle daha fazla tartışmayacağım.

siz de komiksiniz. kocanız fanatik diye nasıl savunacağınızı şaşırmışsınız. tartışmayalım bana uyar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…