Son derece gereksiz bir yorum olmuş.her ne konuda olursa olsun fanatizm gerizekalılıktır.
Son derece gereksiz bir yorum olmuş.
Konu sahibi herşeyin aşırısı zararlı tabiki ama korkma her maçı televizyonun içine girecek kadar yakından izleyip maç bitene kadar yanına bile yaklaşılmayacak kadar fanatik bir fenerliyle evliyim. Bazen o halleri sevimli bile geliyor bana
eşim körü körüne bağlı değil bilmeden yorum yapmayın.körü körüne bir şeye bağlı olmak iyi bir şey değil. eşinizin fanatik olması bunu değiştirmez.
Başkalarına senden bahsetmesi değil,sana olan davranışları hissettirdikleridir önemli olan.Fener takıntısı varsa bırak fenerle evliliğine devam etsin.Hoşlandığım bey aşırı fenerli, fenerle evli olduğunu iddia ediyor. Gözü fenerbahçeden başka şey görmüyo. Ne zaman konuşsak konuyu fenere getiriyo. Arkadaşımın sevgilisinin arkadaşı beraber 4lü takıldık kaç kere arkadaşça çok güzel davranıyo ama hiç flörte yönelik bi hareketini görmedim. Ama arkadaşımın sevgilisinin de dediğine göre başka bi arkadaşlarına benden bahsetmiş bilmiyorum cidden çok çaresizim akıl almak için üye oldum yardım ve yorumlarınıza ihtiyacım var
eşim körü körüne bağlı değil bilmeden yorum yapmayın.
her türlü fanatizmi gerizekalılık olarak algılamak içi boş bir yorumdur.
komiksiniz cidden. Birçok insanı sırf fanatik diye gerizekalı olarak yaftalayan ve ısrarla arkasında duran biriyle daha fazla tartışmayacağım.fanatizm körü körüne bağlanmaktır. eşiniz körü körüne bağlı değilse fanatik değil demektir. fanatizm konusundaki fikrim de nettir. asıl boş olan ise fikirlerimi yargılama konusundaki azminizdir.
komiksiniz cidden. Birçok insanı sırf fanatik diye gerizekalı olarak yaftalayan ve ısrarla arkasında duran biriyle daha fazla tartışmayacağım.