Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fenerbahçeli biri olarak midem bulandi. Her konuyu ayni yere baglamak, evli oldugunu iddia etmek vs. Neyse.
Sizden kime nasil bahsettigi cok onemli degil, önemli olan size karşı nasil? Aşırı romantik şeyler beklemeyin (adam fenerle evliyim demis !!) Ama mesela ufak incelikleri düşünceleri var mi? Sizi özlüyor mu? Bunlari dusunun
Ahh ahh evlenmeden önce ben de tribün kızıydım. Aldım fenerli kocayı şimdi televizyondan izliyorum eşimle sevgiliyken maç yüzünden 4 ay konuşmamıştık Özlüyorum kapalı ve eski açık günleriniBende aşırı fanatik GALATASARAY'lıyım. Alışırsın zamanla bunda çaresiz hissedecek bir durum göremedim. İlk kez konuştuğunuz için sana farklı gelmiştir. Hayır zaten onu değiştiremezsin. Onu böyle kabul etmen lazım. Benim hiç kimse maça gitmeme engel olamaz mesela. Ya da kendini tuttuğum takımla kıyaslayamaz. Gülerim yani. O yüzden birlikte olacağım kişinin de GS li olması lazım. Yoksa olmuyor. Kavga ediyorum. Futbolla ilgilenmezse o zamanda sıkıcı gelir bana.
Yapacak birşey yok herkesin farklı tutkusu var.
Ahh ahh evlenmeden önce ben de tribün kızıydım. Aldım fenerli kocayı şimdi televizyondan izliyorum eşimle sevgiliyken maç yüzünden 4 ay konuşmamıştık Özlüyorum kapalı ve eski açık günlerini
Ah canım yazık Fenerliyse uzaklaş zaten..Kesin ahlaksız, dediğim dedik çaldığım düdük olur o!
Hoşlandığım bey aşırı fenerli, fenerle evli olduğunu iddia ediyor. Gözü fenerbahçeden başka şey görmüyo. Ne zaman konuşsak konuyu fenere getiriyo. Arkadaşımın sevgilisinin arkadaşı beraber 4lü takıldık kaç kere arkadaşça çok güzel davranıyo ama hiç flörte yönelik bi hareketini görmedim. Ama arkadaşımın sevgilisinin de dediğine göre başka bi arkadaşlarına benden bahsetmiş bilmiyorum cidden çok çaresizim akıl almak için üye oldum yardım ve yorumlarınıza ihtiyacım var
Eşimde bende fanatik fenerliyaz bir sorun yaşamadık ama herkes benim gibi değildir bende böyle olmasaydım problem yaşardkk ama herşey saygı cercevesinde holigan olmadıkça sıkıntı yokHoşlandığım bey aşırı fenerli, fenerle evli olduğunu iddia ediyor. Gözü fenerbahçeden başka şey görmüyo. Ne zaman konuşsak konuyu fenere getiriyo. Arkadaşımın sevgilisinin arkadaşı beraber 4lü takıldık kaç kere arkadaşça çok güzel davranıyo ama hiç flörte yönelik bi hareketini görmedim. Ama arkadaşımın sevgilisinin de dediğine göre başka bi arkadaşlarına benden bahsetmiş bilmiyorum cidden çok çaresizim akıl almak için üye oldum yardım ve yorumlarınıza ihtiyacım var
Ayıp ediyorsunuz ne çirkin kelime bende fanatik fenerliyim üstüme alınırım fanatiklik başka holiganlık başka siz bunu bi ayırın önceher ne konuda olursa olsun fanatizm gerizekalılıktır.
Galatasaraylı olsa anlarım da.
Çok hoşuma gitti yorumun yalnız :))Fahriye evcen'in oynadığı, ortalama altı vasat bir film vardı adamın aşırı fanatik oldugu, onu çağrıştırdı. Boş buluup izlemişim, artık yapacak birşey yok, çağrıştırdı bi kere yani.
kendime not. izlediğin filmlerden utanacaksan izleme lan.