Aşırı fanatik sevgili aday

Ya o kadar samimi değiliz arkadaşça konuşuyoruz.

Bence ne konuda yardım istiyorsunuz o da önemli.ben ve erkek arkdasım da futbol severiz.mutlaka buluşmalarımızda mac izleriz.hatta ben dizi izlerken sıkılıyorum.evimizde de sürekli spor Programları olacak biliyorum çünkü ikimizde futbolu özellikle izlemeyi cok seviyoruz.ilk tanıştığımız zamanda yaptığımız muhabbetlerde futbol da cok vardı hatta bana verdigi ilk söz maça götürmek olmuştu..kısacası siz ne düşünüyorsunuz futbol veya sporla ilgili bu Konuları Konuşmak sizi bu kadar rahatsız mı ediyor?

Eşim de fanatik Fenerbahçeli ben de Galatasaraylıyım. Borç içinde olduğumuz dönemler bile lig tv yi kapattıramadım. Ama beni rahatsız etmiyor, evli değiller ondan herhalde

Ahh ahh evlenmeden önce ben de tribün kızıydım. Aldım fenerli kocayı şimdi televizyondan izliyorum eşimle sevgiliyken maç yüzünden 4 ay konuşmamıştık Özlüyorum kapalı ve eski açık günlerini

bizim bir akraba doğmamış oğlu için benim tuttuğum takımı tutmazsa oğlumu sevmem demişti. işin çok zor canım fanatik bir adamla hayat biraz daha zor geçiyor. ben de çok severim futbolu, maçı , ama fanatiklik, abartılılık biraz zorlar diye düşünüyorum.

Aynen önce kapalı sonra eski açık şimdi Pegasus :) futbol aşkı başka be. :)

aşırı fanatik bir fenerli beni aşırı derece üzmüştü. gerçi tek üzdüğü nokta futbol değildi ama olsun.. bende aşırı derece de karşı takımın taraftarıydım, benimde hatalarım oldu sanırım.. bıraksın falan diye zorladığım oldu, takım yüzünden tartıştıklarımız falan. şimdi çocukça geliyor bazı şeyler ama ozaman çok takıyordum bu durumu..

ya bu aşkına alışacaksın ya da unutacaksın.. ben direnmeye çalıştıkça kendimi üzdüm valla

Futbol fanatizmi bana hep çok avam gelmiştir. Hiç bir ilgi alanı olmayan, hobisi olmayan, boş beleş insanların hepsi muhakkak bir takıma gönülden bağlıdır. Hele ki bu kadar aşırının aşırısı bir durumda ben arkama bakmadan kaçardım muhtemelen, paylaşacak bişeyim olmazdı çünkü.

bende de var bi tane.Arkadaşken fanatikötesi hallerine,rakip takım için alanen ağzını bozduğuna da tanık olmuştum,Tek aşk Cimbom gerisi yalan gibi birsürü boş lafına da.Profili stadyumda çekilen resimlerden geçilmez...
ama ne oldu? hayatına (benim gibi) bi öncelik girince derbi maçını bile izlemez oldu

bu arada ben de hiç sevmem fanatik insanları. Beşiktaşın brugge maçına gittim bu hafta, ölümüne beşiktaşlı geçinen,'formanda ter olmaya geldik,beşiktaş seninle ölmeye geldik' diye bağıran insanların neredeyse hepsi ikinci golü yiyince tribünü terk etti,kaleciye edilen küfürlerin haddi hesabı yok,nerede kaldı sevginiz yani...

konuya dönecek olursak,bence sen fanatikliğine değil,sana olan tavırlarına bak,sinyaller ver.Ofsaytı sor uzun uzun anlatınca 'Amaaan,ofsayt da beni anlamıyo zaten,boşver' felan de

Eşimde bende fanatik fenerliyaz bir sorun yaşamadık ama herkes benim gibi değildir bende böyle olmasaydım problem yaşardkk ama herşey saygı cercevesinde holigan olmadıkça sıkıntı yok

Bir Fenerbahcelı olarak söylüyorum.. Hıcbır erkek bır Alex değil. Benım sevgilim bile değil :)

Aynı partiyi aynı takımı aynı hayat görüşünü yada aynı inancı paylaşmadığı insanları düşmanı gibi görüp öldürmeye tesebbüs etmediği sürece hiç bir sorun yok .. Yoksa fanatiklik insan bünyesine ve sağlığına zaten zararlı.. Eşimde bende gs liyiz ama fb kazanır arkadaşları tebrik ederiz tatlı tatlı iddalara gireriz tutuğumuz takımın bizi diğer insanlardan soyutlamasını değil sosyelleştirmesini sağlarız .. Fb li birinin gs li birine sadece gs li olduğu için Nefret duyması ne kadar acı .. Yada tam tersi, fanatizim budur.. Ama siz diğer takımlara saygı duyup kendi takımızı zevkle takip ediyorsanız bu taraftar olmaktır.. Taraftar olmak ile fanatik olmak arasında dağlar kadar fark var.. İster takım ister siyasi parti ister inanç olsun bu konudaki fanatik insanlardan uzak durun

Takımına göre kişilik analizi ha!

Böyle bir konuda bile polemik. Muhalefetin dibi anasını satayım...

Çok hoşuma gitti yorumun yalnız :))

Bende bir Fenerbahçe'li olarak yazıyorum. Açıkçası bende maç derbi olduğunda deli gibi maç izlediğimi bilirim. Öyle ki babaannem ben 4 erkek çocuk büyüttüm bir tanesi böyle maç izlemezdi derdi yani. Erkeklerin ya araba ya da maç tutkusu var bu değiştirilemez maalesef. Eğer hoşlanıyorsanız bir süre sonra kabullenirsiniz ya da gelemem böyle şeylere derseniz siz bilirsiniz. Ama eğer size ilgi, özlem duyuyor inceliklerde yapıyorsa ne olacak canım alt tarafı 90 dakika izlersiniz/izletirsiniz hatta bazen konuyu sizde oraya getirirsiniz. Ama ona bu konudan başka konuları da konuşmanız gerektiğini de belirtmeniz gerekli. Zira birbirinizi tanımak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…