Aşırı fanatik sevgili aday

Hoşlandığım bey aşırı fenerli, fenerle evli olduğunu iddia ediyor. Gözü fenerbahçeden başka şey görmüyo. Ne zaman konuşsak konuyu fenere getiriyo. Arkadaşımın sevgilisinin arkadaşı beraber 4lü takıldık kaç kere arkadaşça çok güzel davranıyo ama hiç flörte yönelik bi hareketini görmedim. Ama arkadaşımın sevgilisinin de dediğine göre başka bi arkadaşlarına benden bahsetmiş bilmiyorum cidden çok çaresizim akıl almak için üye oldum yardım ve yorumlarınıza ihtiyacım var :KK43:
şu durumda önemli olan FB fanatikliği değil bence. önemli olan kırmızıyla çizdiğim bölüm. adamın duyguları hoşlantısı yoksa FB ya da başka takım fanatikliği bir önem arz etmiyor. ayrıca eğer ileride aranızda birşeyler olursa bu durumu zevkli bir duruma bile çevirebilirsiniz. beraber maç izlersiniz, kritikler yaparsınız, aynı takımı tutuyorsanız sevinci üzüntüyü paylaşarak bir çeşit paylaşımda bulunursunuz. bunlar insanları yaklaştıran küçük ögeler bence. siz farklı takım tutuyorsanız iddialara girersiniz, yani çözüm çok :KK66: