Aşırı duygusallık

Bırak demekle olmuyor tabi ama duygusallığı bırakıp ciddi ve yetişkin gibi konuşmalısınız bağırıp çağırıp ağlamadan

kızlar eşim aradı beni. Sanki hiç bir şey olmamış gibi neden beni 4 gündür aramıyorsun dedi. Ben soğuk davrandım. Bu arada ben dana bir şey söylemedim dedi. Araba konusunda da hala kendini haklı görüyor anladığım kadarıyla. Çok konuşmadım. Seni çok seviyorum çok özledim yazmış. Cevap vermedim. Ama hatasını ne anlamış ne de kabullenmiş. Ne yapayım ben şimdi

Başta telefonu açmadım. Sonra annem askerde olduğu için açsan iyi olur dedi. Keşke açmasaydım. Soğuk yapsam da anlamıyor iyi olsamda anlamıyor. Kayınvalidemle bu mevzuyu konuşmaya karar verdim. Her şeye burnunu sokuyor buna da soksun

Biraz abartmışsınız sanki. Biraz sakin mi olsanız. Eşiniz gelsin sakince konuşursunuz. Herşey yoluna girecekse de izin vermeyecek gibisiniz. Hemen karalar bağlamışsınız. Bir oturun konuşun iki medeni insan. Böyle uzaktan uzağa tlfnda olmaz. Gelince sakince konusursunuz, neye üzülüp takılıyorsaniz anlatırsınız. İçinden çıkamazsınız ancak öyle ailelere basvurursunuz.

az bile yapıyor. arabayla ilgili sitem edince "defol git bencil. altinlarini verip ayrilacagim senden" demisti en son. ondan konu sahibinin tripleri

Aslında artık hiç olmadığım kadar sakinim. Çünkü anladım ki kendimi yıpratsamda ağlasamda hakkımı da savunsam boşuna. O yüzden susmayı konuşmamayı tercih ettim. Ben susunca o konuşmaya başladı

Teselli edip sarıp sarmalayip eşinizin değişmesini beklerseniz daha çok beklersiniz.Ya güçlenir ya çökersiniz.Karar sizin o değişmeyecek yada ailesi bu hikâyede sadece siz değişen olabilirsiniz.Bunun yoluda o gözyaşlarını silip eyvallah etmemek.Buda kolay değil zor ama sonu güzel.Yada böyle devam.Onun için bu kadar kolaysa sizin içinde bu kadar zor olmamalı.Anne bağımlısı evlilik hep ittirme kaktirmayla yürür kadın hep içlenir hep üzülür hicbirzaman aile eş olduğunu anlamaz zaten.Kimseye haklı haksız demem ama bu devirde 3 kuruşun varsa kimsenin ailesine vermeyeceksin keyfi araba vs için

Babama anlattım. Onu haklı buluyor. Sanırım benim güç almamı istemiyor. Eşin askerde araba onlarda kalsaydı, dünya malı için niye böyle yapıyorsun, o araba yansa da umrunda olmasaydı eşini niye üzüyorsun vs. Ben babama artık seni dinlemeyecem dedim. Bana sen sahipsizsin sen kimsin sen severek evlendin sen istedin sen nasıl beni yok sayarsın bilmem ne yaparsın. Anlayacağınız cahil bir insan. İşte sen hayal dünyasında yaşıyorsun. Dışarıda ne kadar kötü insanlar var sen biliyor musun? Vs diye beni haksız çıkardı

Anlayacağınız haksızlığa uğrasamda susmamı istiyor. Sabretmemi istiyor vs. Artık gözümde babam da sıfırda ben de en azından eşim biraz da olsa beni rahat ettiriyor diye atanana kadar sadece kendimle uğraşacak. Tabi eşime bunları anlatmayacam. Bu hayatta ailen de yoksa teksin.

Babamda işte dul damgası yersin hayat seni bitirir. Sana kötü gözle bakarlar bilmem ne vs ama mevzu boşanmaktan ziyade tepki vermek bir şeyleri düzeltmek onu bile yapamam. zaten aileme anlatmıyordum sorunca anlattım ama boş yani suçlu yine ben oldum

Yani anlayacağınız hakkımı savunduğum için ben suçluyum. Bu arada eşim beni arayıp duruyor. Mesaj atıyor iletişim kurmaya çalışıyor. Ben çok pas vermiyorum. En azından eşim babamın bu fikirlerini duymuyor. Duysa daha çok cesaretlenecek

Eşim bana söz verdi araba sen de kalacak diye sonra 1 hafta onlarda kalacak dedi her söylediği yalan ben nasıl kızmayayım
Adam yalancıysa eğer karakteri buysa siz neye ağlıyorsunuz? Karaktersiz diye döktüğünüz gözyaşına yazık değil mi? Böyle tipler hiç değişmez ki.

Savaşta kaybeden taraf gibi hissettiniz herhalde.

Dünya malı diyoruz ya ne gerek var diyoruz ya erkekler asla böyle düşünmüyor ciscovlak birakiveriyor eşini .İki kuruş nafaka için bir kahve cezvesi için ne kavgalar dönüyor.Hele o sevgi bitsin evlilik eskisin.Her kadının kıyıda köşede parası olmalı . Dünya malı dediği şey babanızın eskidendi .Siz siz olun eski akıllara uymayın bu devirde yolda kalmayın.Erkekler çoğu açgözlü.Herseyini almadan maddi ve manevi sömürme den kadını hem parasal hem duygusal mahfetmeden bitmiyor ilişkiler.Kendinize dikkat edin babanızın dışarda ne kötüler var demesine katilsamda en çok yakınımızda ki ölümcül yara açar bizde.Her zaman ileriyi düşünün.Artik dünya eskisi gibi değil .

Babam yeter ki ses çıkmasın. Yeterki yüz bulmayayım. Herkes kızım iyi biri desin… velhasıl kelam tek başımayım. Ama sorunlarımla tek başımayım konu ayrılmaya gelse yığınla insan var kapıda beni bekleyen

Tek başına icabında herkes tek başına.Anne baba ölür eş ölür yada bosanirsin cocuklar büyür evlenir gider sonuçta dogarkende tek selamiz verilincede tek başına insan dediğin.Bosverin kuru kalabaliklari yada insanların yorumlarını.Allah bilir içimizi dışımızı.Onun desteği bize verdiği akıl beyni ondan böyle bilgisayar programı gibi yaratmış.Onunla düşünün kimsenin ağzı ile değil.Ben hayat kararlarınızı bilmem kendine güvenmeli çalışıp cabalamali insan bu devirde kimsenin ekmeği yenmiyor lafını işitmeden .Allah'a güvenmeli bir de kendine kullarına değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…