- 11 Şubat 2023
- 8.880
- 18.054
Eşinin askerden geleceği için evde işlerinin olduğunu soyleyip gitme. Bu moralsizlikle üstüne gelecekler bu sefer arapsacina dönecek.Merhaba kızlar. Önceki konuma bakarsanız sevinirim. Ağlamama mani olamıyorum. Gün içinde çok bitkin ve mutsuz hissediyorum. Eşime bana yazma dedim o günden sonra arayıp yazmadı. Askerden gelince ne tepki vereceğimi bilemiyorum. Kimsenin olanlardan haberi yok. Bu kadar güçsüz olmaktan bıktım. Ağlamak istemiyorum ama kendimi tutamıyorum. Çok yoruldum kırılmaktan. Hep uyuyorum başka bir şeyle ilgilenmek istemiyorum. Kayınvalidem hafta sonu arar beni çağırır. Ben o zaman ne yapacağım gitmeli miyim yoksa kendimi tutmalımıyım? Gitmek istemiyorum gerçi. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Devamlı kırılmaktan çok yoruldum. Durduk yere ağlamaya başlıyorum.
Eşinizin size yaptığı onca hakarete kötülüğe rağmen hala onsuz mutlu olmadığınızı söylüyorsunuz. Kusura bakmayın bu evliliğe devam ettiğiniz sürece hep mutsuz olacaksınız, ağlamaya devam edeceksiniz, sizi bir şekilde çocuğada ikna edecekler gençliğinizin en güzel yıllarını mutsuz ve ağlayarak geçireceksiniz bu gidişleYaptım bir hataama yinede çok üzülüyorum. Onla da mutlu değilim onsuz da
Asgari ücretle mi geçineceksiniz ailesi yardım etmeyince?Etmek istemiyorum. İstemediğim için de eşime yapmamalarını söyledim. Ama eşim buna izin veriyor
Haklısınız. Nişanlıyken onlar sözünü tutmadığı için ayrılma kararı aldım. Babam izin vermediAsgari ücretle mi geçineceksiniz ailesi yardım etmeyince?
O maaşla çalışan, aileden yardım alacağı belli biriyle evlenirseniz, maddi konularda bireysel takılamayacağınızı da kestirmeniz azımdı. Minnet etmek istemeyen bu şartlarda, ailenin verdiği sözlere güvenerek evlenmezdi en başta.
Onsuz mutlu elbette olabilirim. Şuan öyle hissediyorum sadece. Böyle devam ederse her şey dilediğim gibi olmazsa ayrılmak zorundayım bunun farkındayım. Sadece iyi değilimEşinizin size yaptığı onca hakarete kötülüğe rağmen hala onsuz mutlu olmadığınızı söylüyorsunuz. Kusura bakmayın bu evliliğe devam ettiğiniz sürece hep mutsuz olacaksınız, ağlamaya devam edeceksiniz, sizi bir şekilde çocuğada ikna edecekler gençliğinizin en güzel yıllarını mutsuz ve ağlayarak geçireceksiniz bu gidişle
Bende gitmemeyi düşünüyorum ama gelirse ne tepki vereceğimi bilmiyorumEşinin askerden geleceği için evde işlerinin olduğunu soyleyip gitme. Bu moralsizlikle üstüne gelecekler bu sefer arapsacina dönecek.
Aynı yerdesiniz yine. Onlar dediğiniz kim?İnsan bir kişiyle evlenir. Evlilikte sözle değil var olanı kabul etmekle olur. Zaman içinde nasılsın şeyler değişir, gelişir ama bana söz verdin diyerek bir yola çıkılmaz.Haklısınız. Nişanlıyken onlar sözünü tutmadığı için ayrılma kararı aldım. Babam izin vermedi
Ne yapayım peki? Babasının evinden çıkıp kiraya mı gideyim? Sizce eşim buna izin verir mi? Eşimin çalışıp atanmasını istiyorum ama yapmıyor. Ailesinin eline bakmaya devam ediyor. Ailesine yapmayın diyorum oğlumuz tabi yaparız diyorlar. Benim ne suçum var bu durumdaAynı yerdesiniz yine. Onlar dediğiniz kim?İnsan bir kişiyle evlenir. Evlilikte sözle değil var olanı kabul etmekle olur. Zaman içinde nasılsın şeyler değişir, gelişir ama bana söz verdin diyerek bir yola çıkılmaz.
Siz eşiniz değil ailesiyle evlenmiş gibi sözler almışsınız, tutmadılar diye ayrılmaya kalmışsınız. Şimdi de bireysel takılmak istiyorsunuz. Bu ailenin imkanlarıyla yaşarken olmaz kusura bakmayın.
Bana verilen söz iş kurmaktı. Kimse bana sana ev araba verecez zaten demedi. Ama sorun bu da değil. Anne çocuğuna çok bağımlı tüm çocuklarına öyle evli oğlumuzu günde 10 defa arar mısınız arıyor işte her gün yemeğe çağırır mısın evine alışmasına izin vermeden bunları yapmaya devam etti işteAynı yerdesiniz yine. Onlar dediğiniz kim?İnsan bir kişiyle evlenir. Evlilikte sözle değil var olanı kabul etmekle olur. Zaman içinde nasılsın şeyler değişir, gelişir ama bana söz verdin diyerek bir yola çıkılmaz.
Siz eşiniz değil ailesiyle evlenmiş gibi sözler almışsınız, tutmadılar diye ayrılmaya kalmışsınız. Şimdi de bireysel takılmak istiyorsunuz. Bu ailenin imkanlarıyla yaşarken olmaz kusura bakmayın.
Siz çalışıyor musunuz?Ne yapayım peki? Babasının evinden çıkıp kiraya mı gideyim? Sizce eşim buna izin verir mi? Eşimin çalışıp atanmasını istiyorum ama yapmıyor. Ailesinin eline bakmaya devam ediyor. Ailesine yapmayın diyorum oğlumuz tabi yaparız diyorlar. Benim ne suçum var bu durumda
Ben zaten yanlış yaptığımın farkındayım. İnsan hiç olmayan bir şeye inanarak evlenir mi? Düzelir sandım yoluna girer sandımAynı yerdesiniz yine. Onlar dediğiniz kim?İnsan bir kişiyle evlenir. Evlilikte sözle değil var olanı kabul etmekle olur. Zaman içinde nasılsın şeyler değişir, gelişir ama bana söz verdin diyerek bir yola çıkılmaz.
Öğretmenim. Sınava hazırlanıyorum. Bu ortamda hazırlanmaya çalışıyorum. İş olarak da ilçe de yaşadığım için çok fazla seçeceğim yokSiz çalışıyor musunuz?
Haklısınız. Fazla çekingenim bu konuda. Aman kırmayayım üzmeyeyim diye diye kendimi yedim bitirdimÖnceki konunuzda da yazılmıştı aslında. Sessizce trip atmak yerine ailesinden arabayı isteyip alsaydınız ortada sorun kalmayacaktı zaten. Yetişkin insansınız bu kadar duygusal olunacak bir durum yok bence sizin olayda
Arabayı satmasını isteyecem. Kabul etmezse altınlarımı ailesi alacak yeter artıkaltınlar bu gibi durumlarda bağış sayıldığı için boşanma davalarında geri alamama ihtimaliniz olabiliyor. çok iyi yapmışsınız. bravo
Ya zaten onu düşünseydim altın mı verirdim insan olsaydı altın da onun olsaydıaltınlar bu gibi durumlarda bağış sayıldığı için boşanma davalarında geri alamama ihtimaliniz olabiliyor. çok iyi yapmışsınız. bravo
Ortamınızda ne var? Bir aylık yalnız kaldığınız süreci arabaya takılmak yerine ders çalışmak içim avantaja çevirebilirdiniz. Kimse sıfır sorunsuz bir hayat içerisinde sınavlara çalışıp kazanmıyor benim gördüğüm.Öğretmenim. Sınava hazırlanıyorum. Bu ortamda hazırlanmaya çalışıyorum. İş olarak da ilçe de yaşadığım için çok fazla seçeceğim yok
Eşiniz gelsin sakin kafayla konuşursunuz. İkiniz yaşlarınız itibariyle de çok olgun düşünüp hareket edemiyor gibi geldiniz bana. Bu kadar ağlayıp sızlayacak bir şey yok. Olmaz inşallah ama ciddi bir sıkıntı yaşasanız toparlayamayacaksınız demek ki.Ben zaten yanlış yaptığımın farkındayım. İnsan hiç olmayan bir şeye inanarak evlenir mi? Düzelir sandım yoluna girer sandım
Eşim bana sırf arabamı istiyorum diye boşanalım diyor ben nasıl sinirlenmeyeyim? İnsan yediremiyor kendineOrtamınızda ne var? Bir aylık yalnız kaldığınız süreci arabaya takılmak yerine ders çalışmak içim avantaja çevirebilirdiniz. Kimse sıfır sorunsuz bir hayat içerisinde sınavlara çalışıp kazanmıyor benim gördüğüm.
Araba çok çok önemliyse ailesine işim var diyerek isteseydiniz bu arada. Günlerinizi böyle çöp etmemiş olurdunuz. Eşinize atanmak için uğraşmıyor demişsiniz ama sizin de müthiş bir çabanız yok o zaman.
Eşiniz gelsin sakin kafayla konuşursunuz. İkiniz yaşlarınız itibariyle de çok olgun düşünüp hareket edemiyor gibi geldiniz bana. Bu kadar ağlayıp sızlayacak bir şey yok. Olmaz inşallah ama ciddi bir sıkıntı yaşasanız toparlayamayacaksınız demek ki.