- 11 Şubat 2023
- 8.880
- 18.054
Sorun senin ve eşin arasında anladığım kadarıyla boşanma gibi bir düşüncen de yok o yüzden ailelerle yüz göz olmanın anlamı yok. Sen kocanla barışır ,unutur güler eglenirsin onlar unutmaz..Bende gitmemeyi düşünüyorum ama gelirse ne tepki vereceğimi bilmiyorum
Eşim askerden gelince annesinin evine gidecek kayınvalidemin planı bu bana eşin gelince sende burda ol diyor bir deEşinin askerden geleceği için evde işlerinin olduğunu soyleyip gitme. Bu moralsizlikle üstüne gelecekler bu sefer arapsacina dönecek.
Eşin neden oraya gidecek gören de savaşa gitti sanır alt tarafı bedelli askerlik gelsin kendi evine ne tuhaf hareketler. Bu arada eşin oraya gidecekse gideceksin çok abez duruyor.Eşim askerden gelince annesinin evine gidecek kayınvalidemin planı bu bana eşin gelince sende burda ol diyor bir de
İşte bende kayınvalidemi eşimi evde bekleyeceğimi söylemeyi düşündüm. Ama şuan konuşmuyoruz. Yani birbirimizden haberimiz olmayacak. Bu durumda eşim kesim benim onun için geleceğimi düşünür. Gitmesem herkes bir sorun olduğunu anlayacak. Ama ben net bir tavır sergilemek istiyorum. Açıkçası tartışacak gücüm yok onu yok saymayı düşünüyorum. Bilmiyorum belki de yanlış düşünüyorum. Sizce gitmeli miyim?Eşin neden oraya gidecek gören de savaşa gitti sanır alt tarafı bedelli askerlik gelsin kendi evine ne tuhaf hareketler. Bu arada eşin oraya gidecekse gideceksin çok abez duruyor.
Profile girince görünmesi lazım sanırımSenelerdir bu siteye üyeyim hala konu bakmayı bilmiyorum şimdi senin eski konuna nasıl bakayım
Çocuklarını böyle elinin altında tutuyor işte. Ee aramız iyi olsaydı ilk geleceği yer benim yanım olacaktı kayınvalidem bunu bildiği için sende bize gel diyor.Eşin neden oraya gidecek gören de savaşa gitti sanır alt tarafı bedelli askerlik gelsin kendi evine ne tuhaf hareketler. Bu arada eşin oraya gidecekse gideceksin çok abez duruyor.
Senin kocan da az salak değil, kim koştur koştur anasına gidiyor ayol. Neyse daha fazla gaza getirmeyeyim seni ama sen dikkatli ol.Çocuklarını böyle elinin altında tutuyor işte. Ee aramız iyi olsaydı ilk geleceği yer benim yanım olacaktı kayınvalidem bunu bildiği için sende bize gel diyor.
İlla gidilecekse yavrum git dediğim gibi konu ikinizin arasında belki halledip yolunuza balacaksiniz durduk yere elaleme de laf vermeyin.İşte bende kayınvalidemi eşimi evde bekleyeceğimi söylemeyi düşündüm. Ama şuan konuşmuyoruz. Yani birbirimizden haberimiz olmayacak. Bu durumda eşim kesim benim onun için geleceğimi düşünür. Gitmesem herkes bir sorun olduğunu anlayacak. Ama ben net bir tavır sergilemek istiyorum. Açıkçası tartışacak gücüm yok onu yok saymayı düşünüyorum. Bilmiyorum belki de yanlış düşünüyorum. Sizce gitmeli miyim?
Kaynım eşimden daha beter. Annem diyor başka bir şey demiyor. Benim eşim çok fazla bunu yapmıyor ama ailesini de atmaz. Ya atmasında zaten. Ama evli olduğumu hissedemiyorum.İlla gidilecekse yavrum git dediğim gibi konu ikinizin arasında belki halledip yolunuza balacaksiniz durduk yere elaleme de laf vermeyin.
Sizce gelmek istemediğimi belirtsem çok mu abes durur? Çünkü gerçekten düşüncesizlikleri beni çok yoruyor kendimi tutamayıp bir şey söyleyebilirimSenin kocan da az salak değil, kim koştur koştur anasına gidiyor ayol. Neyse daha fazla gaza getirmeyeyim seni ama sen dikkatli ol.
Şerh koymak için boşanma davadı açmak gerekiyor. Araba için kavga ettiğimizi bilse ailesi zaten eşşek gibi altınlarımı geri alırlar. Ben bu aileyi tanıyorum. 300 gram altın yüzünden asla boşanma yoluna götürmezler yani olayı. Kaldı ki eşim burda yok gelince arabayı ne yapıp edip sattıracak. Bunu ayrılmak için değil aile ile ortak bir şey istemediğimi için yapacamsen hala serh bile aldirmadin arabaya
bu gidisle daha cook aglarsin araba satilip uc kurussuz bosaninca.
bu duygusallık degil. yapman gerekeni yapmayıp bir kosede aglamak güçsüzlük
Arabayı öyle benden habersiz de satamaz o kadar salak değilim merak etmeyin. Satarsa altınlarımı ona asla bırakmam. Ama önceliğim bu adama artık bana her istediğinde herşeyi söyleyemeyeceğini öğretmek. Eğer altınlarımı almazsa kayınvalideme söyleyecem konuyu istemediğimisen hala serh bile aldirmadin arabaya
Karşıdaki insan beni nasıl manipüle etmeye çalışıyorsa bende onu o şekilde manipüle etmeye karar verdim. Asla umursamayacam asla ağlamayacam ve üzerimde bir etkisi olmadığını göreceksen hala serh bile aldirmadin arabaya
hayır boşanma davasına gerek yok.Şerh koymak için boşanma davadı açmak gerekiyor. Araba için kavga ettiğimizi bilse ailesi zaten eşşek gibi altınlarımı geri alırlar. Ben bu aileyi tanıyorum. 300 gram altın yüzünden asla boşanma yoluna götürmezler yani olayı. Kaldı ki eşim burda yok gelince arabayı ne yapıp edip sattıracak. Bunu ayrılmak için değil aile ile ortak bir şey istemediğimi için yapacam
o altınlar gitti ve hukukun önünde korumasızsın çünkü kendin bağışladın altınları. arabayı satmaya karar verdiğinde de ona engel olabilecek hiçbir şey yok.Arabayı öyle benden habersiz de satamaz o kadar salak değilim merak etmeyin. Satarsa altınlarımı ona asla bırakmam. Ama önceliğim bu adama artık bana her istediğinde herşeyi söyleyemeyeceğini öğretmek. Eğer altınlarımı almazsa kayınvalideme söyleyecem konuyu istemediğimi
oyle sey mi olur aile mahkemesine dilekce veriliyor "evlilik birligi icinde edinilmis malin satilmasindan endise ediyorum diye. ben hic yapmadim ama daha once KKda yapan cok kadin oldu.Şerh koymak için boşanma davadı açmak gerekiyor. Araba için kavga ettiğimizi bilse ailesi zaten eşşek gibi altınlarımı geri alırlar. Ben bu aileyi tanıyorum. 300 gram altın yüzünden asla boşanma yoluna götürmezler yani olayı. Kaldı ki eşim burda yok gelince arabayı ne yapıp edip sattıracak. Bunu ayrılmak için değil aile ile ortak bir şey istemediğimi için yapacam
hemen gdier satar. ne yapabilirsin? ruhun bile duymaz.Arabayı öyle benden habersiz de satamaz o kadar salak değilim merak etmeyin. Satarsa altınlarımı ona asla bırakmam. Ama önceliğim bu adama artık bana her istediğinde herşeyi söyleyemeyeceğini öğretmek. Eğer altınlarımı almazsa kayınvalideme söyleyecem konuyu istemediğimi
Eğer eşim altınlarımı almayı kabul etmezse bu yola başvuracam. Bunu bir araştırayımoyle sey mi olur aile mahkemesine dilekce veriliyor "evlilik birligi icinde edinilmis malin satilmasindan endise ediyorum diye. ben hic yapmadim ama daha once KKda yapan cok kadin oldu.
Eki Görüntüle 3516079
adam seni sirf araba icin bosamakla tehdit ediyorsa sen de git bir adim at, ortak arabanizi satma riskine karsi onlem al. en azindan "saf kadin zaten, anca aglar durur kandiririm" diye dusunemez.
testi kirildiktan sonra aglamanin hic geregi yok. once onlemini al.
o kadar cok kadinin kocasi habersizce mali mülkü satti kj bosaninca pay edilmesin diye, hep okuduk kizdik yıllarca