Aşırı duygusallık

Angel1708

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2021
234
77
24
Merhaba kızlar. Önceki konuma bakarsanız sevinirim. Ağlamama mani olamıyorum. Gün içinde çok bitkin ve mutsuz hissediyorum. Eşime bana yazma dedim o günden sonra arayıp yazmadı. Askerden gelince ne tepki vereceğimi bilemiyorum. Kimsenin olanlardan haberi yok. Bu kadar güçsüz olmaktan bıktım. Ağlamak istemiyorum ama kendimi tutamıyorum. Çok yoruldum kırılmaktan. Hep uyuyorum başka bir şeyle ilgilenmek istemiyorum. Kayınvalidem hafta sonu arar beni çağırır. Ben o zaman ne yapacağım gitmeli miyim yoksa kendimi tutmalımıyım? Gitmek istemiyorum gerçi. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Devamlı kırılmaktan çok yoruldum. Durduk yere ağlamaya başlıyorum.

Önceki konunuzdaki hangi kısma bakmalıyız ? Önceki konunuzda eşiniz evde yokken; bekarken ailesiyle ortak satın aldığı arabanın kardeşinde kalmasını istediğini yazmıştınız.
Eşiniz de alt tarafı 28 gün bedelli askerlik yapmaya gitmiş, 6 gün sonra da gelecek olsa gerek yazdıklarınıza göre.

Peki sorun ne ?

Hayır altınlarımı verip üstüne ekleyerek aldığı araba 1 ay onlarda kaldığı için tartıştık o da boşanalım dedi bencilsin dedi vs. Bende bana bir daha yazma dedim. Özür dilese de özürle geçmiyor. Kendime yediremiyorum söylediklerini ve devamlı ağlıyorum.

Arabayı da şu şekilde aldık zaten orta bir arabası vardı babasının aldığı. Sonra benim bütün altınlarımı satıp yeni bir üst model araba aldı.

Eşinizin babasının aldığı arabanın üstüne altınlarınızı ekleyerek model yükseltmesine hayır deseydiniz. Sonra neden bedelli askerlik ? Eşinizin 5 ay 5 gün ara veremeyeceği kadar yüksek gelir elde ettiği bir işi var mı ?

Eşimin ailesinin durumu iyi. Annesi asla çocuklarını askerliğe göndermez zaten. Abisi de bedelli yapmıştı

Ya konu artık araba değil ki onun için ağlamıyorum. Atlatamadığım için ağlıyorum. Direkt beni atmayı seçtiği için

Aile size her türlü imkanı sağlayınca sorun yok, ama aileye en ufak bir faydanız olduğunda ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz. Kocanız haklı.
Aile bana sözler verip oğullarını evlendirdiler. Eşim asgari ücret alıyor ailesi milyonlarla oynuyor. Ne bekliyorsunuz gerçekten? Varken yapmasınlar mı? Ben evlenmeyi istemedim eşimin bir işinin olmasını istedim onlar beni ikna ettiler. Şimdi de yaptıklarına minnet mi edeyim

Etmelisiniz tabi ki.

Aile size her türlü imkanı sağlayınca sorun yok, ama aileye en ufak bir faydanız olduğunda ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz. Kocanız haklı.
Eşim bana söz verdi araba sen de kalacak diye sonra 1 hafta onlarda kalacak dedi her söylediği yalan ben nasıl kızmayayım

Yaptım bir hata ama yinede çok üzülüyorum. Onla da mutlu değilim onsuz da
Sizin eski konularınızı da okudum sizin eşinizin sizi zerre kaybetme korkusu yok bu yüzden sizi kırmış üzmüş umrunda değil nasıl olsa sineye çekersiniz diye düşünüyor. Onla da mutlu değilim onsuz da derseniz böyle hayat boyu üzülmeye devam edersiniz.

Kaybetme korkusu nasıl olsun ki her olaydan sonra barışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…