Önceki konunuzdaki hangi kısma bakmalıyız ? Önceki konunuzda eşiniz evde yokken; bekarken ailesiyle ortak satın aldığı arabanın kardeşinde kalmasını istediğini yazmıştınız.Merhaba kızlar. Önceki konuma bakarsanız sevinirim. Ağlamama mani olamıyorum. Gün içinde çok bitkin ve mutsuz hissediyorum. Eşime bana yazma dedim o günden sonra arayıp yazmadı. Askerden gelince ne tepki vereceğimi bilemiyorum. Kimsenin olanlardan haberi yok. Bu kadar güçsüz olmaktan bıktım. Ağlamak istemiyorum ama kendimi tutamıyorum. Çok yoruldum kırılmaktan. Hep uyuyorum başka bir şeyle ilgilenmek istemiyorum. Kayınvalidem hafta sonu arar beni çağırır. Ben o zaman ne yapacağım gitmeli miyim yoksa kendimi tutmalımıyım? Gitmek istemiyorum gerçi. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Devamlı kırılmaktan çok yoruldum. Durduk yere ağlamaya başlıyorum.
Hayır altınlarımı verip üstüne ekleyerek aldığı araba 1 ay onlarda kaldığı için tartıştık o da boşanalım dedi bencilsin dedi vs. Bende bana bir daha yazma dedim. Özür dilese de özürle geçmiyor. Kendime yediremiyorum söylediklerini ve devamlı ağlıyorum.Önceki konunuzdaki hangi kısma bakmalıyız ? Önceki konunuzda eşiniz evde yokken; bekarken ailesiyle ortak satın aldığı arabanın kardeşinde kalmasını istediğini yazmıştınız.
Eşiniz de alt tarafı 28 gün bedelli askerlik yapmaya gitmiş, 6 gün sonra da gelecek olsa gerek yazdıklarınıza göre.
Peki sorun ne ?
Arabayı da şu şekilde aldık zaten orta bir arabası vardı babasının aldığı. Sonra benim bütün altınlarımı satıp yeni bir üst model araba aldı.
Eşinizin babasının aldığı arabanın üstüne altınlarınızı ekleyerek model yükseltmesine hayır deseydiniz. Sonra neden bedelli askerlik ? Eşinizin 5 ay 5 gün ara veremeyeceği kadar yüksek gelir elde ettiği bir işi var mı ?Hayır altınlarımı verip üstüne ekleyerek aldığı araba 1 ay onlarda kaldığı için tartıştık o da boşanalım dedi bencilsin dedi vs. Bende bana bir daha yazma dedim. Özür dilese de özürle geçmiyor. Kendime yediremiyorum söylediklerini ve devamlı ağlıyorum.
Eşimin ailesinin durumu iyi. Annesi asla çocuklarını askerliğe göndermez zaten. Abisi de bedelli yapmıştıEşinizin babasının aldığı arabanın üstüne altınlarınızı ekleyerek model yükseltmesine hayır deseydiniz. Sonra neden bedelli askerlik ? Eşinizin 5 ay 5 gün ara veremeyeceği kadar yüksek gelir elde ettiği bir işi var mı ?
Ya konu artık araba değil ki onun için ağlamıyorum. Atlatamadığım için ağlıyorum. Direkt beni atmayı seçtiği içinEşinizin babasının aldığı arabanın üstüne altınlarınızı ekleyerek model yükseltmesine hayır deseydiniz. Sonra neden bedelli askerlik ? Eşinizin 5 ay 5 gün ara veremeyeceği kadar yüksek gelir elde ettiği bir işi var mı ?
Konu ne peki ?Ya konu artık araba değil ki onun için ağlamıyorum. Atlatamadığım için ağlıyorum. Direkt beni atmayı seçtiği için
Aile size her türlü imkanı sağlayınca sorun yok, ama aileye en ufak bir faydanız olduğunda ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz. Kocanız haklı.Eşimin ailesinin durumu iyi. Annesi asla çocuklarını askerliğe göndermez zaten. Abisi de bedelli yapmıştı
Eşinizin ailesi, eşinize büyük kötülük yapmış. 5 ay 5 gün askerlikten kaçan, 28 günlük bedelli askerlikte ağlayan bu adamla size kolaylıklar diliyorum.Eşimin ailesinin durumu iyi. Annesi asla çocuklarını askerliğe göndermez zaten. Abisi de bedelli yapmıştı
Aile bana sözler verip oğullarını evlendirdiler. Eşim asgari ücret alıyor ailesi milyonlarla oynuyor. Ne bekliyorsunuz gerçekten? Varken yapmasınlar mı? Ben evlenmeyi istemedim eşimin bir işinin olmasını istedim onlar beni ikna ettiler. Şimdi de yaptıklarına minnet mi edeyimAile size her türlü imkanı sağlayınca sorun yok, ama aileye en ufak bir faydanız olduğunda ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz. Kocanız haklı.
Annesine sorsanız o daha zormuşEşinizin ailesi, eşinize büyük kötülük yapmış. 5 ay 5 gün askerlikten kaçan, 28 günlük bedelli askerlikte ağlayan bu adamla size kolaylıklar diliyorum.
Etmelisiniz tabi ki.Aile bana sözler verip oğullarını evlendirdiler. Eşim asgari ücret alıyor ailesi milyonlarla oynuyor. Ne bekliyorsunuz gerçekten? Varken yapmasınlar mı? Ben evlenmeyi istemedim eşimin bir işinin olmasını istedim onlar beni ikna ettiler. Şimdi de yaptıklarına minnet mi edeyim
Eşim bana söz verdi araba sen de kalacak diye sonra 1 hafta onlarda kalacak dedi her söylediği yalan ben nasıl kızmayayımAile size her türlü imkanı sağlayınca sorun yok, ama aileye en ufak bir faydanız olduğunda ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz. Kocanız haklı.
Etmek istemiyorum. İstemediğim için de eşime yapmamalarını söyledim. Ama eşim buna izin veriyorEtmelisiniz tabi ki.
Neresi zormuş ? 24 yaşında ne aceleniz vardı; olmuyorsa zorla bu evliliği oldurmaya çalışmayın.Annesine sorsanız o daha zormuş
Yaptım bir hataNeresi zormuş ? 24 yaşında ne aceleniz vardı; olmuyorsa zorla bu evliliği oldurmaya çalışmayın.
Sizin eski konularınızı da okudum sizin eşinizin sizi zerre kaybetme korkusu yok bu yüzden sizi kırmış üzmüş umrunda değil nasıl olsa sineye çekersiniz diye düşünüyor. Onla da mutlu değilim onsuz da derseniz böyle hayat boyu üzülmeye devam edersiniz.Yaptım bir hataama yinede çok üzülüyorum. Onla da mutlu değilim onsuz da
Kaybetme korkusu nasıl olsun ki her olaydan sonra barışıyorumSizin eski konularınızı da okudum sizin eşinizin sizi zerre kaybetme korkusu yok bu yüzden sizi kırmış üzmüş umrunda değil nasıl olsa sineye çekersiniz diye düşünüyor. Onla da mutlu değilim onsuz da derseniz böyle hayat boyu üzülmeye devam edersiniz.
Öyle olacak sanırımBen de bir dönem çok duygusaldım her şeyi içime atar ağlardım. Canım yana yana can yakacak hale geldim. Siz de öğrenirsiniz