aşırı derecede isteksizlik var

zeynebbdemir

Olursa bir Olmazsa bin hayır ara
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2020
5
3
arkadaşlar 6 yıllık evliyim ve uzun süredir aşırı bir isteksizlik var bende. eşim önceleri anlayışlı davranıyordu fakat onunda sabrı taşmaya başladı. böyle giderse evliliğim bitecek. ne yapmalıyım. aklıma cinsel gücü arttırıcı ilaçlar kullanmak geldi fakat onlarada güvenemyyorum. daha önce bu tip şeyler kullanıpta faydası gören varsa lütfen yazsın. nerden ve ne aldınızda düzeldi. çok dertlyim

Arı sütü propolis tavsiye ederim...
Ben kendimi tanıyamıyorum.. her gün olsa hayır demem.. eskiden hiç ıslaklık bile olmuyordu.. lütfen deneyin hem herşey için sağlıklı hemde cinsel gücü artırıyor.. bambaşka biri oldum eşim şaşkın.. araştırın lütfen.. bana teşekkür edeceksiniz...

Cinsel isteği arttırmak için belki yatağınıza renk getirseniz?değişik şeyler deneseniz

inanın çok şey denedim aslında yapmak istiyorum fakat ne olduğunu bende anlayamadan bi isteksizlik oluyor içimde. bu olayın psıkolojık olmadığını düşünüyorum çünkü bende istiyorum ama sanırsam fiziksel bir durum. o yzden yazdım zaten buraya acaba diyorum herhangi bi ilaç kullanırsam geçer mi? doktora da gitmeye utanıyorum

doktor adı üstünde.bunda utanmak çok gereksiz

Doktora gidin derdinizi anlatın size gerekenleri söyler

Nasıl kullandınız ve nereden aldınız bilgi verir mısınız

Yumurta ve sperme de faydası var. Yani ihtiyacınız var mı bilmiyorum da aklınızda olsun Die söledim. Ben kan değerlerim için arısütü içiyorum mesela. Ciddi manada daha iyi hissediyorum içtiğim dönemler.

Yumurta ve sperme de faydası var. Yani ihtiyacınız var mı bilmiyorum da aklınızda olsun Die söledim. Ben kan değerlerim için arısütü içiyorum mesela. Ciddi manada daha iyi hissediyorum içtiğim dönemler.
Nasil bir ürün bu tam olarak? Bi ara polen alıyordum o mu acaba? Balla falan karıştırıp yenen bir şeydi benim aldığım

Nasil bir ürün bu tam olarak? Bi ara polen alıyordum o mu acaba? Balla falan karıştırıp yenen bir şeydi benim aldığım
Polen farklı arı sütü farklı seyler. Poleni balla da karıstırıp yiyebilirsiniz. Arı sütü de karıstırılabilir ama benim aldığım marka zaten ampul seklinde tasarlamıs. Arı sütünün gercek oldugu cok az marka var. Kullanırken de dikkatli olmak laızm. Genel olarak bal, polen ve arı sütü kullanımını destekliyorum ben güvenilir oldugu sürece.

Teşekkür ederim. Az evvel başka bir konuda biri daha yorum yapmış arı sütü içiyorum inanılmaz istekli oldum diye. Hatta sonra içmeyin bence çok fena oldum ben sapık muamelesi yapıyor eşim demiş ikinizi aynı üye sanmistim şimdi kontrol etmek için bakayım dedim. Demek ki böyle bir etkisi kesinlikle var. Hangi markayı kullanıyorsunuz peki siz?

Canım o benim

Böle bir etkisi oldugunu bilmiyordum ben Eğriçayırdan sipariş ediyoruz biz. Genel olarak istekli Bi kadınım ben zaten benimki ondan kaynaklanmıyordur diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Yaş zencefil al soy minik minik doğra koy cezveye kaynat koyu sarı ve bol aroma kokusu verince sıcak sıcak iç .3 gün uyumadan iki saat önce kullan... hamile isen içme regl isen içme .sonra bana teşekkür et

Yaş zencefil al soy minik minik doğra koy cezveye kaynat koyu sarı ve bol aroma kokusu verince sıcak sıcak iç .3 gün uyumadan iki saat önce kullan... hamile isen içme regl isen içme .sonra bana teşekkür et
tam olarak ne kadar kaynatayım ve kaynattıktan sonra dinlensin mi yoksa hemen içeyimmi. birde sürekli mi içeyim yoksa sadece bi sertliğe mahsus mu 3 gün üst üste içeyim

tam olarak ne kadar kaynatayım ve kaynattıktan sonra dinlensin mi yoksa hemen içeyimmi. birde sürekli mi içeyim yoksa sadece bi sertliğe mahsus mu 3 gün üst üste içeyim
3 gün üst üste iç ara ver. 2 ila 3 gün sonra tekrar içebilirsin, dinlenmesin sıcak iç cay gıbı patates gibi oldugu için kaynayınca özünü veriyor zaten orta kiloda isen bir orta boy kupa kadar içerbilirsin etkisi uzun sürüyor .kaynamaya başladıktan sonra 3 dk kısık ateşte kaynat. Akıntın artacak acaba mikrop mu kaptım düşüncesine girme o yaptırıyor. Adetine yakın içersen adetini öne çeker aklında olsun . Tadı acı gelecek bunu içemem boğazım yanıyor deme boğazlarına da iyi gelir. Alışıyor insan pes etme 3 gün iç inanamayacaksın durumuna .ben kullandığım dönemlerde eşimi evde yürüyen p..nis olarak görüyordum o kadar etkili...mutlu kalın.

Ari sutunun iyi oldugunu duymustum arkdas dogru soyluyor
Sen keci boynuzu pekmezi ye ac karna tuket bak nasil oluyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…