• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı bel ağrısı hamilelik belirtisi

Kivircikogretmen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2019
37
12
88
Kızlar merhaba. Gebelik öncesi aşırı bel ağrısı yaşayan var mı ? Bat 19 şubat. Kasıklarıma , bacaklarıma kadar vuran bir bel ağrısı başladı bugün. Sıcak su koyuyorum sürekli ama bir işe yaramıyor. Daha önce böyle bir ağrı yaşamamıştım. Tecrübesi olan var mı acaba ?

Kızlar merhaba. Gebelik öncesi aşırı bel ağrısı yaşayan var mı ? Bat 19 şubat. Kasıklarıma , bacaklarıma kadar vuran bir bel ağrısı başladı bugün. Sıcak su koyuyorum sürekli ama bir işe yaramıyor. Daha önce böyle bir ağrı yaşamamıştım. Tecrübesi olan var mı acaba ?
Ben varım🥰gebe olduğumu öğrenmeden bir hafta önce aşırı yoğun bel ağrısı kasık batması ve beyaz akıntım vardı umarım çift çizgiyi görürsünüz🥰💐

Ben varım🥰gebe olduğumu öğrenmeden bir hafta önce aşırı yoğun bel ağrısı kasık batması ve beyaz akıntım vardı umarım çift çizgiyi görürsünüz🥰💐
Hiç akıntım yok :( şimdiye kadar belirtim de yoktu o yüzden bu ay umudu kestim. Ağrıdan duramayınca acaba mı dedim. Allah isteyen herkesin gönlünden geçeni versin inşallah 🥰🙏

Hiç akıntım yok :( şimdiye kadar belirtim de yoktu o yüzden bu ay umudu kestim. Ağrıdan duramayınca acaba mı dedim. Allah isteyen herkesin gönlünden geçeni versin inşallah 🥰🙏
Amin inşallah heveslendirmek istemem de ben her ay tüm belirtileri hissediyordum hep negatifti gebe olduğumu öğrendiğim ay bu ay mide bulantısı yorgunluk vs hiç bişey yok diye düşündüm bel fıtığımın azdığını düşündüm gebeymişim sonradan bebeğimi kaybettim ama öyle öğrenmiştim bi test yapın yinede isterseniz. Allah hepimizin kucağını sağlıkla doldursun inşallah💐🥰

Her şeyimiz aynıymış. Benim de hiç belirtim yoktu bu gün kasık ağrısı bacak ağrısı meme hassasiyeti mide bulanması hepsi berâber oldu. Sizin gibi benim de hiç akıntım yok inşallah bebektir ikimizin de.

O ben oluyorum. Gebeligimin basinda raftan tencere alirken baslayan bir agri olmustu. 10 gun kadar surunerek yasadim ayagimi bile kimildatsam ciglik atiyordum acidan. Gebelik hormonlari yuzunden baglar ve kemikler gevsiyor gibi bir aciklama yapmislardi tam hatirlayamiyorum su an. Ama ben bunu yasarken beklenen adet tarihimi 2 hafta kadar gecmis olmasi lazim cunku gebelik bekledigim icin kas gevsetici falan vurunmamistim.

Ay sen mi benmi flaşla çok aradım o çizgiyi ama hiç göremedim 😢elimde son bir test var içimden bir ses yap diyor bir ses bekle diyor ama ilk defa bukadar belim ağrıyor göğüslerim ağrıyo sağa sola dönünce
Son testiniz ise azıcık daha dayanın derim 😅İnşallah vardır güzel haberi bizede verirsiniz 💘

Back