- 24 Şubat 2011
- 1.064
- 75
- 318
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı illete ben de yakalandım kızlar.dün doktora gittim aşırı aktif mesane teşhisi koydu.yeni çıkan bir ilaç varmış kullananların yüzde 99u çok memnun cok ıyı bır ılac dedi.ismi TOVİAZ. 2 haftaya etkısını gosterır dedi.1 ay içicem bakalım.gelişmeleri aktarıcam.Allah herkesi bu dertten kurtarsın.tamam öldürmüyor ama çok pis süründürüyor yani oturup hündür hüngür ağlamak istiyorum.ama doktora danışmadan ilacı satın almayın arkadaşlar nolur nolmaz.
bugün doktora gittim idrar tahlilimde bişey çıkmadı..yarın ultrason çekilecegim..daha ömce çekilen var mı...ya geceleri wcye gitmekten kafayı yiyecem
yapıyom sanki anında doluyo..otobs yolculuklarında patlayacak gibi oluıyorummmmm
yaklaşık bir aydır bende aynı şeyleri yaşıyorum özellikle öğleden sonra yarım saat sürmüyo tuvalete gitme sıklığı ben sistografi yaptırdım bir sıkıntı yok dedi ilaç kullandım antibiyotik falan ama hiç etkilemedi bütün yorumları okudum ama hiç iyileştim diyen yok giderek umutsuzlaşıyorum.
Merhaba;
Bende yaklaşık bir aydır bu sorunu yaşıyordum...Ve 4 gün önce bana da aşırı aktif mesane teşhisi kondu..1 ay süreyle visac...isimli ilacı kullanmam söylendi..Yalnız benim durumum çok farklı başladı..Ben ilk gittiğimde bende idrar yollarında enfeksiyon ve kültürde üreme teşhisi ile gittim..Antibiyotik kullandım ama geçirmedi..Sonra yeniden gittiğimde bu sefer üroloji doktoru enfeksiyon sona ermiş ama hala idrar hissi olduğu için sistoskopi istedi..Ve sonrasında da bu teşhisi koydu arkadaşlar...Çok zor bir durum yaşayan bilir..Pazartesi günü sinirlerim boşaldı resmen hüngür hüngür ağladım ben...Bana hormonlu spiral takıldı onu çıkardıktan sonra oldu ne olduysa..Umudumu kaybetmek istemiyorum..Bir arkadaş ameliyat ile kurtulduğunu yazmış.Başka kurtulan yok mu bu dertten?Lütfen yazın yine yaşayanlar umut olsun ışık olsun....
ürodinamide oldu sistolojıde zaten narkoz verıyorlar onun sonrasında uyanınca drar yapada sıksıntı oluyor bıraz
Yıllardır annem şikayetçi nir yolunu biz bulamadık malesefArkadaşlar yıllardır sık idrar çıkma sorunu bende de var ürodinami ye gireceğim fakat çok korkuyorum ... aşırı aktif mesane den kurtulan var mı aranızda?