ya gulnil cim aynı saydığın şikayetlerin bendede var hele hele yanmadan sızlamadan ağzlıyorum hüngür hüngür çıcuklupğumdan beri bıktım valla artık...
Güzelim bu kadar uzun zamandır şikayetlerin sürüyor,hiç üroloji doktoruna gitmedin mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya gulnil cim aynı saydığın şikayetlerin bendede var hele hele yanmadan sızlamadan ağzlıyorum hüngür hüngür çıcuklupğumdan beri bıktım valla artık...
slm bende bu hastalığın pençesindeyim kaç yıldır.çok sık idrara çıkıyorum yanma yok ağrı yok başka şikayetler yok sadece sık idrar.mesaneya az bir kan gidince beyine yanlış sinyal geliyor mesala dolu sanıp gidiyorsun çok az bir idrar geliyor.genetik kökenli sinirsel kökenli yada psikolojik kökenli olduğu söyleniyor.bir çok ilaç var ama çoğu fayda getirmediği gibi yan etkileride çok fazla.at kuruğu diye bir bitki var onun buharı ve çayı iyi geliyormuş bende yeni duydum bakalım inşallah dener ve güzel sonuçlar alırım.arkadaşlar size tavsiyem bol su için kafeinli içecek ve yiyeceklerden kola çikolata çay gibi gıdalardan uzak duru.birde kegel egzersizleri yapın yani idrarınızı yaparken tutun sonra bırakın mesane kaslarınızı güçlendirmeye bakın kendinizi sıcak tutu.birde beyin her sinyal verdiğinde tuvalete gitmeyin.yani dayanabildiğiniz yere kadar bekleyin zamanla idrara çıkış sayınızın azaldığını göreceksiniz.çünki mesane tembel olunca zırt vırt tuvalete çıkmak olayı dahada büyütür.ben öyle yapıyorum biraz daha iyiyim.inanıyorum ki zamanla mesaneme çalışkan olmayı kendim öğreteceğim.
merhaba herkese geçmiş olsun
bende çocukluğumdan beri bu hastalıkla uğraşıyorum
ağrı falan yok sadece sık sık tuvalete gitmek zorundayım gittiğim heryerde rezil oluyorum bir bardak su içsem tuvaletteyim bana 4 5 yıl önce bir prof koydu tanıyı o zaman kalıcı tedavisi yok dedi ilaç falan da vermedi egzersiz yap yani tuvalette mesaneyi boşaltıncaya kadar oturuyorsun sonra dışarıya çıkıyorsun bu da her zaman mümkün değil
hamile kalırsam ne yapacağım onu düşünüyorum
hep şikayet ederdim ama ağrısı olanları düşününce şükrettim hepinize acil şifalar diliyorum..
nişanlım henüz olayın farkında değil çok fazla zaman geçiremiyoruz birlikte. zaten malesef ona söylemedim. en kötü üzücü tarafıda buu. :26:
bende bazen dk başı gidiyorum bazen 2 3 saatte bir dengesiz acayip birşey.
dr beyin adı :tuncay özer
google amcaya yazın dr sitesi çıkar.
ben msj gönderdim sean grubu ile ilgili henüz dönüş yapmadı.
bu hastalık illet birşey eğer dermanını bulursam kesinlikle sizinlede paylaşırım..