Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi aşının gecikmesi ile ilgili

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

seliss

umuda yolculuk
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2007
409
5
318
43
İçel Mersin
arkadaşlar daha öncede konu açmıştım yarın kızımın aşısı var bayram tatili için burda olmucaz aşıyı bayram sonrası yaptırsam bir sorun olurmu 5 gün gecikmeli olcak.

hiç bişey olmaz canım.yeterki aşısını olsun. Bende yaşından 1 hafta sonra yaptırmıştım. Sorun değil yani.

Bencede sorun olmaz çünkü geçen hafta kızımın aşısı vardı ancak saglık ocagında aşılar bozuldugu için bir haftalık gecikme ile aşı yapıldı bir sorun olmaz demişlerdi.

bizde yaşında yapılacak aşımız iki hafta gecikmeyle yapılmak zorunda kalmıştık..sorun olmuyormuş..

bir sorun olacağını sanmıyorum çünkü geçen ay pnömokok aşısı yaptıracaktık bizim kıza hastanede aşı kalmadığı için doktorumuz önümüzdeki ay yapalım aşıyı dedi.içini ferah tut bi sorun olmaz...

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar tatilden döndük çarşamba günü yapılacak aşısı sağlık ocağındaki hemşirede birhafta gecikmeli yaparız demişti içimiz rahat bir tatil yaptık.

bebğimin aşısı 1 aylık gecikme oldu sorun olur mu bilgisi olan var mı...??

hanımlar 4 aylık bebegımın 4. ay asısı 3 hafta gecıcek sorun olur mu

bizim 4.ay aşımız 26 temmuzda olacaktı fakat eylüle kadar yurtdşında olacağımız için aşılarını burada yapacağız.Bulundugumuz ülkede vatandaşlık işlemleri biraz uzadı ve TC takvimine uyamadık aşımızı haftaya yaptırcaz 24temmuzda tam 1 ay gecikmeli olacak.Buradaki hemşire tarihlerin hiç bir önemi olamdıgını söyledi 3 ay sonra bile yapılabilirmiş hatta.

Back