• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AsiNaz'ın Ufak Çeyizi...

Asinaz cım hayırlı olsun aldıkların , daha güzellerini hayallerindeki gibi kullanırsın inşallah. Çok güzeller :16:

Canım kızım yazıyor ya adının alt kısmında ben seni evli zannediyordum hep :17::17::17:

Buldummm canim ama kagve yani vardi sadece :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım hayırlı olsun ne güzel başlangıç yapmışsın, ufak şeyler al almasına ama büyük şeyler için iyice araştır fiyat ve kalite konusunda; kızlardan çok şey öğreniliyor,
ben de bir b.k bilmiyordum normalde :)

Çok teşekkür ederim canım. Dediğin gibi yapacağım. :34:

Güle güle kullan:46:.çeyizin erkeni olmaz bütçene göre temel parcaları almakta fayda var sonra çok sıkışıyo insan.modayı değilde zevkine göre alırsan,aldıklarını 2 ay sonrada begeniyo olursun 5 yıl sonrada.

Teşekkür ederim canım. Haklısın, zevkime göre aldım valla :16:

Asinaz cım hayırlı olsun aldıkların , daha güzellerini hayallerindeki gibi kullanırsın inşallah. Çok güzeller :16:

Canım kızım yazıyor ya adının alt kısmında ben seni evli zannediyordum hep :17::17::17:

Çok teşekkür ederim nurlum. Sevindirdin beni.
Evli değilim.:1: O dedemin bana hitabı(ydı). :26:

Buldummm canim ama kagve yani vardi sadece :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aldın mı peki?
Hangi şehirdeydin sen? Benim gibi çok beğendiysen alır gönderirim ben sana. :16:

Çok teşekkür ederim canım. Dediğin gibi yapacağım. :34:

Teşekkür ederim canım. Haklısın, zevkime göre aldım valla :16:

Çok teşekkür ederim nurlum. Sevindirdin beni.
Evli değilim.:1: O dedemin bana hitabı(ydı). :26:

Aldın mı peki?
Hangi şehirdeydin sen? Benim gibi çok beğendiysen alır gönderirim ben sana. :16:
canim mekanı cennet olsun insallah :16:

Aldın mı peki?
Hangi şehirdeydin sen? Benim gibi çok beğendiysen alır gönderirim ben sana. :16:[/QUOTE]

Haftaya gelcek dedi gelmezse olabilir aslinda cok sevinirin

asinaz bende senin bir kızın var dedenle kızınla yaıyorsun zannettim ne zaman açsam bilgisayarı üzülüyordum allah iğliğini versi
dedene allahtan ahmet diliyorum
çeyiz hazırlığına başlaman iyi olmuş mutlaka elinden geleni yap ...sonra biri çıkar plan yaparsın o plana uymaz hop 1 ayda evl bulursunkendini eksik olmasın fazla olsun benim 13 yıldır kullandığım ürünler var hep zorlukla almıştım ama iyiki almışım ben rahat ettim hemen hamile kalınca eve birşey alamadım misafirim çok geldiçok rahat ettim...

asinaz bende senin bir kızın var dedenle kızınla yaıyorsun zannettim ne zaman açsam bilgisayarı üzülüyordum allah iğliğini versi
dedene allahtan ahmet diliyorum
çeyiz hazırlığına başlaman iyi olmuş mutlaka elinden geleni yap ...sonra biri çıkar plan yaparsın o plana uymaz hop 1 ayda evl bulursunkendini eksik olmasın fazla olsun benim 13 yıldır kullandığım ürünler var hep zorlukla almıştım ama iyiki almışım ben rahat ettim hemen hamile kalınca eve birşey alamadım misafirim çok geldiçok rahat ettim...

Allah razı olsun, sağol :)
Ufak tefek başladım işte. Bakalım sonumuz hayrolsun.
Zaten benim 3. yılını bitiren güzel bir ilişkim var. Her an her şey olabilir. Maksat hazırlıklı olmak :1::1:

Merhaba kızlar,

Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben ne sözlü, ne de nişanlıyım. Hiçbirinin tarihi belli değil :)
Buna rağmen çok ufaktan başlamak istedim. Maddi olarak yeterli bir durumda değilim, ama olsun. Çeyiz hazırlığı çok heyecan verici bir şeymiş. İlk defa bugün kendim için bir şeyler aldım. Çok çok ufak :)
Öyle de acemiyim ki, zamanla öğrenirim herhalde :1::1:

Aşağıda paylaştığım cam desenine resmen aşık olmuştum.

Paylaşıyorum :16:

Eki Görüntüle 1017136
12'li çay seti aldım.
Eki Görüntüle 1017135
Tatlı mı, tatlı şekerliğim...
Eki Görüntüle 1017137
Kahve yanı su bardağım... (6 adet aldım)
Eki Görüntüle 1017139
Ve meşrubat bardağım... (6 adet aldım)

Ne kadar zarif bir desen, bayıldım :16: Güle güle kullanın :16:

Merhaba kızlar,

Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben ne sözlü, ne de nişanlıyım. Hiçbirinin tarihi belli değil :)
Buna rağmen çok ufaktan başlamak istedim. Maddi olarak yeterli bir durumda değilim, ama olsun. Çeyiz hazırlığı çok heyecan verici bir şeymiş. İlk defa bugün kendim için bir şeyler aldım. Çok çok ufak :)
Öyle de acemiyim ki, zamanla öğrenirim herhalde :1::1:

Aşağıda paylaştığım cam desenine resmen aşık olmuştum.

Paylaşıyorum :16:

Eki Görüntüle 1017136
12'li çay seti aldım.
Eki Görüntüle 1017135
Tatlı mı, tatlı şekerliğim...
Eki Görüntüle 1017137
Kahve yanı su bardağım... (6 adet aldım)
Eki Görüntüle 1017139
Ve meşrubat bardağım... (6 adet aldım)

Çok şekermiş tatlımm senin gibiii. Merak etme zamanla herşeyin olur yavaş yavaaşşş zevkine göreeee:16:

Canım öncelikle çeyiz topiğin hayırlı olsun. Çay takımını, bardak takımını v.s. çok beğendim :16: Kadınlar Kulubü üyelerinin hemen hemen hepsinde vardır sanırım bu ürünlerden ama hepsinin deseni farklıdır. Bu deseni ilk defa gördüm. Çok çok beğendim. Güzel bir başlangıç olmuş. Çeyizini kendini çok fazla sıkmadan zamana yayman en doğrusu. Bende nişanlıyım ama düğünüm için zaman var. Bende yavaştan yavaştan yapıyorum. Hem içime siniyor hemde istediğimi alıyorum :16:

Güzel çeyizlerinin devamını bekliyoruz :54:

Çok şekermiş tatlımm senin gibiii. Merak etme zamanla herşeyin olur yavaş yavaaşşş zevkine göreeee:16:

O senin güzelliğin canım, sağol teşekkür ederim.
İnşallah zamanla her şeyimizi, huzurla alırız. :16:
Sen benim dgs topiğime de kayıtlıydın, ama artık gelmiyorsun? :49:

Canım öncelikle çeyiz topiğin hayırlı olsun. Çay takımını, bardak takımını v.s. çok beğendim :16: Kadınlar Kulubü üyelerinin hemen hemen hepsinde vardır sanırım bu ürünlerden ama hepsinin deseni farklıdır. Bu deseni ilk defa gördüm. Çok çok beğendim. Güzel bir başlangıç olmuş. Çeyizini kendini çok fazla sıkmadan zamana yayman en doğrusu. Bende nişanlıyım ama düğünüm için zaman var. Bende yavaştan yavaştan yapıyorum. Hem içime siniyor hemde istediğimi alıyorum :16:

Güzel çeyizlerinin devamını bekliyoruz :54:

Nasıl mutlu oldum anlatamam. :17::17:
Hepinizin iyi dileklerine teşekkür ederim.
Dediğin gibi zamana yaydım, param müsait oldukça bir şeyler alacağım.
Çok heyecan verici bir hazırlıkmış bu. :))

Nasıl mutlu oldum anlatamam. :17::17:
Hepinizin iyi dileklerine teşekkür ederim.
Dediğin gibi zamana yaydım, param müsait oldukça bir şeyler alacağım.
Çok heyecan verici bir hazırlıkmış bu. :))

Müthiş bur duygu. Önceden arkadaşlarıma falan amaann ne çeyizi falan diyodum ama başıma gelince anladım :12: :16:

O senin güzelliğin canım, sağol teşekkür ederim.
İnşallah zamanla her şeyimizi, huzurla alırız. :16:
Sen benim dgs topiğime de kayıtlıydın, ama artık gelmiyorsun? :49:

Evet canim ama calisamiyorum ki hic oyuzdrn ugramiyorum :s

Back