asimetrik göğüs... çok moralim bozuk :(

LesMistigris

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
71
28
18
Bursa
Kızlar benim göğsümden biri büyük biri küçük. 80 beden kullanıyorum. Ama bi göğsüm doldurmuyor resmen sütyeni. Biri 75 biri 80 gibi yani. Ve işin kötü yani belli oluyor ve küçük olan göğsüme sütyenin bol geldiğini hissediyorum. Bu durum normal mi? Ve napabilirim bi fikri olan var mı?

Benim de öyle dert etme :) doktora sordum çok normal bu asimetriler dedi. Ama sen daha iyi hissedeceksen illa bir çözümü vardır :)

Benim ikiside ayni normali o oyle olmali ama bicok bayanin asimetrisi oldugu icin genelde su buyuk bu kucuk olur diye kabullenilmis saglik acisindan problem olmadikca takmayin cok rahatsixsaniz ileride ameliyat olursunuz

benim küçük olan göğsümde bir de 3 cmlik kist alındı

takılma boşver canım tek derdin bu olsun

sağlıklı olsun kist falan olmasın da biri daha küçük olsun ne olacak
kendinle barışık ol ..
herkesin göğüsleri füze gibi değil merak etme

çok abes durmuyosa takılma..
takılıyosan işini eline alınca yaptırırsın..
benim de sol büyük ama alıştım artık..

Benimde sol buyuk hemde fazlasiyla belli oluyor napican alismaya calis kabullen

Tatlım bahsettiğin durum çok sık rastlanan bir durum. Ama senin bahsettiğin boyutlar müdahale gerektiren şeyler değil. Yeğenimde var aynı dert ama aradaki fark çok büyük. Biri 75i bile doldurmazken diğeri 85ten taşıyor. Bir süre sonra mecburen operasyon geçirecek. Dışardan belli olmuyorsa çok takma kafana.

Asimetri normal değildir, bazıları sırf teselli için yazmış. xD Bir gözünüz küçük bir gözünüz büyük olsa da normaldir mi diyeceksiniz? Ameliyat tek çözüm, istemiyorsan destekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…