- Konu Sahibi LesMistigris
-
Normal degil tabi de ya ameliyat olacaksin ya da oylece kabulleneceksin, sen ne dusunuyosun
E o zaman kabullen umursama, sutyeni buyuk olana gore al, kucuge silikon ped gibi bi sey koyup destekleAmeliyat olamam şu an öğrenciyim öyle bi imkanım yok ve silikon taktırmak istemiyorum.
bu çok normal bir durum değil mi zaten,kk daki çoğu kadının da öyledir emin ol,genelde sol meme sağ memeye göre daha küçüktür,ben öyle biliyorum.
Kızlar benim göğsümden biri büyük biri küçük. 80 beden kullanıyorum. Ama bi göğsüm doldurmuyor resmen sütyeni. Biri 75 biri 80 gibi yani. Ve işin kötü yani belli oluyor ve küçük olan göğsüme sütyenin bol geldiğini hissediyorum. Bu durum normal mi? Ve napabilirim bi fikri olan var mı?
O zaman ilerde hala dert ediyorsan büyük olanı küçültürsün çaresi var sonuçta Allah çaresi olmayan dert vermesin canım benimAmeliyat olamam şu an öğrenciyim öyle bi imkanım yok ve silikon taktırmak istemiyorum.
Tatlım bahsettiğin durum çok sık rastlanan bir durum. Ama senin bahsettiğin boyutlar müdahale gerektiren şeyler değil. Yeğenimde var aynı dert ama aradaki fark çok büyük. Biri 75i bile doldurmazken diğeri 85ten taşıyor. Bir süre sonra mecburen operasyon geçirecek. Dışardan belli olmuyorsa çok takma kafana.Kızlar benim göğsümden biri büyük biri küçük. 80 beden kullanıyorum. Ama bi göğsüm doldurmuyor resmen sütyeni. Biri 75 biri 80 gibi yani. Ve işin kötü yani belli oluyor ve küçük olan göğsüme sütyenin bol geldiğini hissediyorum. Bu durum normal mi? Ve napabilirim bi fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?