• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asimetrik burun, kemer problemi (Fotoğraflı)

Alçı tamponlarınız kaç günde cıktı 6. Günüm hala burnumdalar .yarın randevu vsr inş cıkar bu arada burnunuz gayrt doğal takılmayın ödemlerdendir zamana bırakmak gerek biraz kardeşimin 4.5 ayı hala ödem var ödemin yerleri değişmekte
Tampon bir gün, atel ise bir hafta sonra çıktı. Bant takmadı sonrasında.

Bu arada bugün doktorumun yüklediği bir fotoğraf bu. İlki ameliyattan 15 gün, 2.si tam 1 yıl sonra çekilmiş. Deliklerdeki asimetriyi kafaya takanlara moral olsun. 🤩

Eklentiler

• IMG_20190730_215211.jpg
    IMG_20190730_215211.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 395
Bu arada bugün doktorumun yüklediği bir fotoğraf bu. İlki ameliyattan 15 gün, 2.si tam 1 yıl sonra çekilmiş. Deliklerdeki asimetriyi kafaya takanlara moral olsun. 🤩
Keyfim yerime geldi şu anda ya valla bitanesin sennn :KK200: :halay:

Konuyu açalı 15 günden fazla oldu sanırım. Benim asimetriler azaldı. Çıkıntı da belli belirsiz şu an. Bu fotoğraflar bugüne ait. İnşallah sizin de zamanla daha belirsiz hale gelir.

Eklentiler

• IMG_20190811_000133.jpg
    IMG_20190811_000133.jpg
    252,1 KB · Görüntüleme: 285
  • IMG_20190811_000104.jpg
    IMG_20190811_000104.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 278
Harika hiç kalmamış benimki askıda gibi biri havada sizinde mi öyleydi
İlk sayfada fotoğraflarım var aslında. 25 günlük falandı sanırım orada. Bana çok belirgin geliyordu asimetri, çevremdekiler hiç fark etmiyordu. Büyük bir ihtimalle sizinki de sizi rahatsız etmeyecek seviyeye gelecektir. Boşu boşuna stres yapmışım diyorum şimdi.

Yaklaşık 1 ay önce rinoplasti oldum. Burnum hafif kemerli, çok problemli olmayan bir burundu. İçindeki eğrilik düzeltildi, et varmış alındı. Kemer törpülenip ucu biraz kaldırıldı. Doğal bir burun istemiştim, öyle de oldu. Ancak ameliyat sonrası burun deliklerim ve kanatlarımda asimetri oluştu. Önceden de varmış ama burun kalkık olmadığı için çok dikkatimi çekmiyordu. Bunlar yetmezmiş gibi şimdi de kemer kısmında hafiften bir şişlik oluşmaya başladı. Sürekli eski konuları okuyup, günde bir milyon fotoğraf çekmekten kafayı yemek üzereyim. Sizce asimetri çok dikkat çekiyor mu? Ödemin etkisi illaki vardır ama kemer yeterince törpülenmemiş olabilir mi? 😞
Çok doğal kimseye söyleme. Estetik olduğunu ihtimal vermezler zaten .ama burun deliklerini hiç güzel yapamamışlar söyleyiym törpüsü de az olmuş

Çok doğal kimseye söyleme. Estetik olduğunu ihtimal vermezler zaten .ama burun deliklerini hiç güzel yapamamışlar söyleyiym törpüsü de az olmuş
Son fotoğrafları görmediniz sanırım? Bahsettiğiniz sıkıntılar kalmadı şükür. Burun deliklerimden de törpüsünden de gayet memnunum şu an.

Yandan da foto atabilir misin acaba melly. Benim de kemer var gibi. Senin kaçıncı günün bugün? Benim 40 oldu bugün.

Back