• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asimetrik burun, kemer problemi (Fotoğraflı)

Bende de var o asimetrilerden. Ama böyle ameliyatlarda mükemmelliyetçi olmamak lazım, sonuçta kalemle cetvelle çizilmiş gibi hatasız kusursuz tastamam bir asimetriyle bir burun meydana çıkarmak anca Allah’a mahsus😌benim de burnumda sağ tarafı ile sol tarafı önden bakıldığında bariz bir asimetri göze çarpıyor, burun deliklerimde de aynı şekilde. Ama ben de bu haliyle kabullendim, hele eski fotoğrafları görünce bu haline ne kadar şükretsem azdır deyip asimetrili de olsa hafiften bir kayma veya yamukluk da görsem yine de sineye çekiyorum şahsen🤭
Haklısınız, aslında asimetriden çok kemerdeki çıkıntı ve hemen altında başlayan hafif girinti gözümü korkutuyor benim. Çöktü diye aklım çıkıyor. Hatta bugün çıkıntı daha da belirgindi. Moralim iyice bozuldu.

Yan profilden hiçbir sorun yok ama önden cidden asimetri var bende de. Öyle böyle, olduğu kadarıyla yetineceğiz artık🤖🤖🤖Allah o tamponlu geçirdiğim 3 kabus günü unuttursun valla ne uyku var ne yemek, kabustan beterdi
Yandan gayet güzel. Sağlıkla kullanın. Önden var mı?

Bunu az önce çektim. Okun olduğu yer hafif kızarık ve şiş. Hemen altında bir parmak kadar girinti var. Tek taraflı. Hatta bugün mağazada kıyafet denerken ışıkların altında iyice belli oluyordu. Çöktüğüne inanmaya başladım o kısmın, çok üzgünüm. Asimetri falan umrumda değil artık, yeter ki çökmesin.

Eklentiler

• IMG_20190723_234806.jpg
    IMG_20190723_234806.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 313
Bunu az önce çektim. Okun olduğu yer hafif kızarık ve şiş. Hemen altında bir parmak kadar girinti var. Tek taraflı. Hatta bugün mağazada kıyafet denerken ışıkların altında iyice belli oluyordu. Çöktüğüne inanmaya başladım o kısmın, çok üzgünüm. Asimetri falan umrumda değil artık, yeter ki çökmesin.
Ya sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Milyon kez fotoğraf çekiyorum demişsiniz ya, benim de 1 ayı biraz geçti ama ben de hala milyon kez fotoğraf çekmeye devam :-/// Cidden çok yıpratıcı bir süreç. Açı ve ışık çok etkili, eğer olur da ışık gölge oyunu yapar ve burnu olduğundan daha düşük, kemerli vb. gösterirse mümkün değil moralim düzelmiyor benim de. Ama ben gerçekten fotoğrafta herhangi bir değişiklik sezmedim, size öyle geliyor emin olun. Ben de kendimde sürekli bir burnum düşmüş gibi hissediyorum. Başka kimse fark etmiyor ama ben o şekilde gördüğüm için... :-/ Sizi çok iyi anlıyorum o yüzden. Ama size öyle geliyor gerçeten

Sizin cildiniz anladığım kadarıyla kalın bir de, sizde ödem çoktur. Ödem burunda sürekli yer değiştirir, değiştirdikçe de şekli sanki değişti gibi gelir size. Benim cildim ince olduğu için oturdu burnum 1 ayda bile ama sizin daha zamana ihtiyacınız var ödem açısından. Yani şu anki şekli yanıltıcı

Sizin cildiniz anladığım kadarıyla kalın bir de, sizde ödem çoktur. Ödem burunda sürekli yer değiştirir, değiştirdikçe de şekli sanki değişti gibi gelir size. Benim cildim ince olduğu için oturdu burnum 1 ayda bile ama sizin daha zamana ihtiyacınız var ödem açısından. Yani şu anki şekli yanıltıcı
Olabilir. Doktor beyle görüştük o da benzer şeyler söyledi. Ödem tamamen inene kadar beklemek dışında bir seçenek yok sanırım.

Ya sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Milyon kez fotoğraf çekiyorum demişsiniz ya, benim de 1 ayı biraz geçti ama ben de hala milyon kez fotoğraf çekmeye devam :-/// Cidden çok yıpratıcı bir süreç. Açı ve ışık çok etkili, eğer olur da ışık gölge oyunu yapar ve burnu olduğundan daha düşük, kemerli vb. gösterirse mümkün değil moralim düzelmiyor benim de. Ama ben gerçekten fotoğrafta herhangi bir değişiklik sezmedim, size öyle geliyor emin olun. Ben de kendimde sürekli bir burnum düşmüş gibi hissediyorum. Başka kimse fark etmiyor ama ben o şekilde gördüğüm için... :-/ Sizi çok iyi anlıyorum o yüzden. Ama size öyle geliyor gerçeten
Ameliyat o kadar sorunsuz ve kolay geçti ki, asıl mesele ameliyat sonrası psikolojisiymiş cidden. Hele biraz da panik bir yapınız varsa tam evlere şenlik. :halay:

Ameliyat o kadar sorunsuz ve kolay geçti ki, asıl mesele ameliyat sonrası psikolojisiymiş cidden. Hele biraz da panik bir yapınız varsa tam evlere şenlik. :halay:
Evet gerçekten de öyle ya. İnsanı aşırı yıpratıyor. Habire aynada, kameradayım🤯sizi anlamıyorum , resmen birebir yaşıyorum şu anki durumunuzu ben de🎃

Alçı tamponlarınız kaç günde cıktı 6. Günüm hala burnumdalar .yarın randevu vsr inş cıkar bu arada burnunuz gayrt doğal takılmayın ödemlerdendir zamana bırakmak gerek biraz kardeşimin 4.5 ayı hala ödem var ödemin yerleri değişmekte

Bu arada kemer kısmındaki çıkıntılara masaj yapınca içeri gidiyor. Kemik zannettim sert olunca ama sanırım ödem. İnşallah öyledir ya. :KK17:

Bu arada kemer kısmındaki çıkıntılara masaj yapınca içeri gidiyor. Kemik zannettim sert olunca ama sanırım ödem. İnşallah öyledir ya. :KK17:
Benim 6 ay oldu ameliyat olalı. Bariz kemer hala var. Bende üstüne basınca düzleşiyor ama hemen tekrar beliriyor kemer. Ben de hala ödem olmasını umuyourm.:110:

Benim 6 ay oldu ameliyat olalı. Bariz kemer hala var. Bende üstüne basınca düzleşiyor ama hemen tekrar beliriyor kemer. Ben de hala ödem olmasını umuyourm.:110:
Kalın deriliyseniz ödem olabilir. 6 ay kontrolünde doktorunuza sordunuz mu? Valla artık ben de neye inanacağımı şaşırdım. Kemerse de kabul edeceğim. Zaten belli belirsiz. 2.bir ameliyatı ne psikolojim ne bütçem kaldırabilir.

Back