Asimavinin çeyizleri=)

güle güle kullan canım hepside çok güzel çok ciciler..özellikle pizzacı tabaklarına bayıldım

canım maşallah bitmiş bile çeyiizn çok güzel hepsi:) zevkimiz benziyor yemek takımlarımız aynı:)) düğün yakınmı?

canım maşallah bitmiş bile çeyiizn çok güzel hepsi:) zevkimiz benziyor yemek takımlarımız aynı:)) düğün yakınmı?

evet canım senin çeyizine de ben hayran kalmıştım bernardo olunca akan sular duruyor:) ama daha çok eksiğim var bitmiyor al al...düğünü kasım gibi düşünüyoruz tatlım çok teşekkür ederim..:)

canım sayfan düzenli olunca daha dikkatli baktım yemek takımın çok çok hoşuma gitti çok şık. kendi takımım olmasa böyle bir şey düşünebilirdim. güle güle aşkla kullan

sağol tatlım çok sevindim beğenmene:) eminim seninkide çok güzeldir sen hangi marka aldın canım

ben 5 sene önce falan almıştım ilk çeyizlerimden sayılır:) kütahya lila gümüş rengi en sevdiğim renk zaten mor lila o yüzden hala beğeniyorum çok şükür düzgün bir şey almışım

bayıldım bayıldım yaa....
çok güzel herseyin tam bnm tarzım maaslah agz tadyla kullan inşaalllaaaah....
çok özndm yaa bnde istyrm...hepsini bi keredemi aldın yoksa zaman zamanmı???
brde beyaz esylarının markasını öğreneblrmyim????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…