• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asimavinin çeyizleri=)

güle güle kullan canım hepside çok güzel çok ciciler..özellikle pizzacı tabaklarına bayıldım:16:

canım maşallah bitmiş bile çeyiizn çok güzel hepsi:) zevkimiz benziyor yemek takımlarımız aynı:)) düğün yakınmı?

kızlar az önce markafoniden bu pandufu aldım çeyiz için:))

$2012-Twigy-Ev-Botu-Modelleri-13.jpg

canım maşallah bitmiş bile çeyiizn çok güzel hepsi:) zevkimiz benziyor yemek takımlarımız aynı:)) düğün yakınmı?

evet canım senin çeyizine de ben hayran kalmıştım bernardo olunca akan sular duruyor:) ama daha çok eksiğim var bitmiyor al al...düğünü kasım gibi düşünüyoruz tatlım çok teşekkür ederim..:)

canım sayfan düzenli olunca daha dikkatli baktım yemek takımın çok çok hoşuma gitti çok şık. kendi takımım olmasa böyle bir şey düşünebilirdim. güle güle aşkla kullan:16:

sağol tatlım çok sevindim beğenmene:) eminim seninkide çok güzeldir sen hangi marka aldın canım

ben 5 sene önce falan almıştım ilk çeyizlerimden sayılır:) kütahya lila gümüş rengi en sevdiğim renk zaten mor lila o yüzden hala beğeniyorum çok şükür düzgün bir şey almışım :1:

:16::16::16::16::16:

bayıldım bayıldım yaa....:16:
çok güzel herseyin tam bnm tarzım maaslah agz tadyla kullan inşaalllaaaah....:nazar:
çok özndm yaa bnde istyrm...hepsini bi keredemi aldın yoksa zaman zamanmı???
brde beyaz esylarının markasını öğreneblrmyim????

Back