- 6 Şubat 2018
- 11.201
- 14.568
- Konu Sahibi Lithyumpro
O sıvı mavi finishten var evde esime al dedigimde gitmis ondan almıştı. Bugun kullanayim. Ama tableti çizdi bendekileriiz kaliyor kokuyu.. ben memnun kalmadim ama sivi deterjan iyi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O sıvı mavi finishten var evde esime al dedigimde gitmis ondan almıştı. Bugun kullanayim. Ama tableti çizdi bendekileriiz kaliyor kokuyu.. ben memnun kalmadim ama sivi deterjan iyi :)
finishin bi sürü farklı olan var ben puantum kullaniyorum. çok da memnunum.. fairy de elden bulaşık yıkama olan sıvı deterjan kullaniyorum. :)O sıvı mavi finishten var evde esime al dedigimde gitmis ondan almıştı. Bugun kullanayim. Ama tableti çizdi bendekileri
Makinana arada bir limon tuzu sepele :) cok guzel oluyor.finishin bi sürü farklı olan var ben puantum kullaniyorum. çok da memnunum.. fairy de elden bulaşık yıkama olan sıvı deterjan kullaniyorum. :)
Bu yaz temmuz ayinda evlenmeyi dusunuyoruz ve dugunumuzu esyalarimizi herseyi kendimiz yapicaz durum boyle oluncada herseyin en ekonomik olanina elimizi uzatiyoruz 2+1 ev baktik salonumu gunluk olarak kullanicam kose takimi tv unitesi ve yemek masasi almayi dusunuyorum odanin biri bos kalsin ivir zivirlari atariz hem camasir utu odasi gibi olur bide y atak odasi aliyim diorum.kose istememin sebebi hem uygun olmasi hemde 1 2 yila kendi evimize cikarsak koseyi oturma odasina alirim die mesela misafir yemek takimi almayi dusunmuyorum orta ayar 12 kisilik yemek takimi catal bicak takimi alip hem misafire hem gundelige kullanayim diyorum mantiklimi sizce olurmu yani ve ankarada acik hhavada uygun fiyatli yer bakiyorum ay bana fikir verecek en olmadi moral verecek birilerine ihtiyacim var sanirim yani tahminimizden cok daha masrafliymis evlenmek sadece 2 gonul bbir olunca bitmiyormus is Allah yardim etsin yeni ev kuracak herkese.
deneyim sirke ile yapıyorum limon tuzu denemedim.Makinana arada bir limon tuzu sepele :) cok guzel oluyor.
diğer arkadaş böyle söylemiş. siz de mi sincandan aldınız? bana biraz ütopik geliypr. 1500 bulaşık 1500 çamaşır desek 3000 eder. 5000 liraya yatak odası oturma odası salon takımı nasıl alınacak? hesap yanlış bence. yatak odası dediği sadece baza yatağı bile 1000 tl. çok uyduruk alınmış olabilir.
Naçizane önerim köşe koltuğu almayın çek yat ya da bir kişinin rahatça yatabileceği iki tane kanepe ya da birini yatak olabilen koltuk şeklinde alırsanız eve yatılı biri geldiğinde rahat edersiniz. Köşe koltuk böyle zamanlarda çok işlevsiz oluyor ve mecburen bir de çek yat aldırıyor sonradan