Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canııım özel albümmüş , kabul etsene beni :)
Resimlerini inceledim Canım,hepsi süper bence.Ya çok güzel olmuş gerçekten.Sizlerin yerinde olmayı ne çok isterdim.Tekrar Geçmiş Olsun ve memnuniyetin daim olsun Güzel Öğretmen:lepi:iim.
şişilikten eser yok gibi görünüyor maşallah yüzünle çok uyumlu doğal ve güzel bir burun olmuş
teşekkürler arım,balım,peteğim:))
aslında bakmaya bile gere yok hatta önce bakmıyım dedim ama dayanamadım baktımmm cok güzelll zatennn önceden de cok güzeldiiiiiiii ve hepte öle olucakkzemuszemus birkez daha maşşallah diyorum nemcim sanada dıyorum :asigim:
aslında bakmaya bile gere yok hatta önce bakmıyım dedim ama dayanamadım baktımmm cok güzelll zatennn önceden de cok güzeldiiiiiiii ve hepte öle olucakkzemuszemus birkez daha maşşallah diyorum nemcim sanada dıyorum :asigim:
yav malatya kaç saat sürüyooo...ben bu burunları göre göre bu gidişle oraya geleceğim :jeyyar:
sen de harikasın tatlım burnun da süpperrrrrr hihoyyyt
ayyyy yine süpersin balimmm
canımmmm benimmmm çokkkkk teşekkür ederim.Valla gellllll kızzzzz memleketimiz de güzel bir burun daha yapsın bilge beyyyyyyyyyy:))