Asilem yeni foto ekledi kızlar,haydi albüme:)))

asilem44

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
790
4
kızlarrrrrr 1 hafta sonra tammmmmmmm 3 aylık oluyor burnum.yeni fotolar "2,5 aylık burnum "albümünde.yorumlarınızı bekliyorum:))

Resimlerini inceledim Canım,hepsi süper bence.Ya çok güzel olmuş gerçekten.Sizlerin yerinde olmayı ne çok isterdim.Tekrar Geçmiş Olsun ve memnuniyetin daim olsun Güzel Öğretmen:lepi:iim.

şişilikten eser yok gibi görünüyor maşallah yüzünle çok uyumlu doğal ve güzel bir burun olmuş

Resimlerini inceledim Canım,hepsi süper bence.Ya çok güzel olmuş gerçekten.Sizlerin yerinde olmayı ne çok isterdim.Tekrar Geçmiş Olsun ve memnuniyetin daim olsun Güzel Öğretmen:lepi:iim.

canımmmmmm benim çokkkkk teşekkür edrim.darısı herkese olur inşallah.İnşallah seninde güzel bir burnuşun olur.bir zamanlar ben ne çokkkkkkk özenirdim burada foto koyanlara.şimdi ben koyuyorum:))sen de koyacaksın canım zamanı geldiğinde.kendine güven doktoruna güven her şey tamam canım:))

şişilikten eser yok gibi görünüyor maşallah yüzünle çok uyumlu doğal ve güzel bir burun olmuş

teşekkür ederim canım.Evett ben de çokkkk şilik yok.hafifi sağ tarafta şişlikler var.Onlarda zamanla geçer diye umuyorum canım:))Beğenmene çokkkkkkkk sevindim canım.nazar boncuğu içinde ayrıca teşekkür ederim:))

öğretmenim resimlerin yıkılıyor herzamanki gibi fazla söze gerek yokkk mşlhın var tatlım:)

aslında bakmaya bile gere yok hatta önce bakmıyım dedim ama dayanamadım baktımmm cok güzelll zatennn önceden de cok güzeldiiiiiiii ve hepte öle olucakkzemuszemus birkez daha maşşallah diyorum nemcim sanada dıyorum :asigim:

aslında bakmaya bile gere yok hatta önce bakmıyım dedim ama dayanamadım baktımmm cok güzelll zatennn önceden de cok güzeldiiiiiiii ve hepte öle olucakkzemuszemus birkez daha maşşallah diyorum nemcim sanada dıyorum :asigim:

:kedi:cnm bnm utanrıdıryorsun vallahi teşekür ederim datluma.s.aklinialirimsmile

yav malatya kaç saat sürüyooo...ben bu burunları göre göre bu gidişle oraya geleceğim :jeyyar:

sen de harikasın tatlım burnun da süpperrrrrr hihoyyyt

canımmmmmmmm benim,fıstığımmmm çok teşekkürlerrrrr:))darısı sana olsun...

yav malatya kaç saat sürüyooo...ben bu burunları göre göre bu gidişle oraya geleceğim :jeyyar:

sen de harikasın tatlım burnun da süpperrrrrr hihoyyyt

canımmmm benimmmm çokkkkk teşekkür ederim.Valla gellllll kızzzzz memleketimiz de güzel bir burun daha yapsın bilge beyyyyyyyyyy:))

kız cadilar sizin sayenizde Malatya'da estetik turizmi patlak verecek :))))nüfus alıp basını gitcek haberiniz olsun :))) Asilemcim tek tek baktım resimlerine her zaman ki gibi müthiş, kavisi, kalkıklıgı onden yandan vs her acidan cok ama cok guzel:) :nazar:

canımmmm benimmmm çokkkkk teşekkür ederim.Valla gellllll kızzzzz memleketimiz de güzel bir burun daha yapsın bilge beyyyyyyyyyy:))

ya akşamdan beri ciddi ciddi düşünmüyor değilim yani :uhm:
canım özel mesaj gönderemiyorum eğer mail adresini gönderebilirsen bikaç sorum olacaktı sana bilmiyorumkismile

X