Aşilarimiz ve aylik kontrollerimiz....

maaşallah damadıma.basketçimi olcek ne :dance: bizde 75'iz zati 80 den aşağası kurtarmazdı sırnaşık şey

ah kaçırdık biz güzel Duruyu maşallah pekde uzunmuş. Biz sadece72 cm ah ah daha çok ekmek yemeleyiz.Allah nazardan kurusun.Amin.

olsun şekerim sen daha güzelini alırsın oğluna.hem senin oğlan bizim kızdan tam bir ay küçükmüş kaydirigubbakcemile3
artık boyu boyuna yaşı yaşına güzel bi gelin bulursun canım :CüvCüv:

olsun şekerim sen daha güzelini alırsın oğluna.hem senin oğlan bizim kızdan tam bir ay küçükmüş kaydirigubbakcemile3
artık boyu boyuna yaşı yaşına güzel bi gelin bulursun canım :CüvCüv:

evet canım sizden daha küçüğüz vazgeçmek zorundayız:çok üzgünüm: ama en azından arkadaş kalalıma.s.

evet canım sizden daha küçüğüz vazgeçmek zorundayız:çok üzgünüm: ama en azından arkadaş kalalıma.s.

benım gelınıme bırılerı talıp olmuşklava: ama neysekı vazgeçmişlerrr..:lepi: sanberke maşallahhh

zeynepciğime,japonumuza(yanlış ölçmüşlerdır canımm sıkma canıı boyu uzun görünüyor dıpsizizmin) maşallahh

en uzun benim kızım 69cm naniknanik doktor bir bana bir kocişe baktı 155-170 sizin kız yine iyi uzamış dedi :roflol: sağlık ocağında 9 kilo çıkmıştı 8.770 çıktı kilosu beziyle ve aç karnına yanlız :1closedeyes: amaaaaannn iyiymiş boyu da kilosu da 1 yaşına kadar 10 kilo olsun tamam.. boyu da 74-75 cm olmalıymış yaşında ben bizim kız 72 olsa yetmez mi dedim doktor güldü :dilcikar:

bir de bir dahaki kontrole 13 aylıkken götürcem su çiçeği aşısı olucak 13 aylıkken..

Son düzenleme:

evet evet vazgeçtik.Hem daha kısa boyluyuz hem daha küşüyüz.Maşallah Erene pek uzunmuş Bayda yakışıklı baya değil Çoook yakışıklı Maşallah.Allah nazardan kurusun. Amin.Eh biz bir ay geç kalmışız keşke daha erken doğusaymış oğlum.Ama ne yapalım bizde daha küşüklere bakalım artık

evimiz değiştiğinden sağlık ocağımız da değişti. 2 aydır başka sağlık ocağına gidiyoruz. oradaki ölçümlere göre yaklaşık 300 gr almışız, 10,620 kg olmuşuz. boyumuz da 4 cm uzamış, 82 cm olmuşuz. ama bu aralar çok bağırdığından olsa gerek boğazı tahriş olmuş, doktorumuz ilaç verdi, enfeksiyon olmasın diye 1-2 gün onu kullandık.. bu arada kan değerlerine geçen ay bakıldı, % 36 çıktı, oda 11,5 g oluyormuş. bebeklerde 11 normalmiş. ferruma devam.. geçen ay seven seas-balık yağı almıştım, içinde D vitamini de olduğu için D vitamini damlasını azalattım, hatta bırakabilirmişiz.

amiliecim maaşallah bebeğine kilosuda boyuda çok güzel.boğazıda en kısa zamanda düzelir umarım.
pek girmiyosun canım sen.neler yapıyosun nasıl yeni evinden komşularından memnunmusun.

amiliecım maşalahhh tontıkınıe benım oğlana uzun dıyorlardı 81 cmm dıye senınkı dahada uzunmuş maşallahhh ..herşeyı çok ıyııı geçmiş olsun bu aradaa bebklerın çoğu hastaaa..

amiliecim maaşallah bebeğine kilosuda boyuda çok güzel.boğazıda en kısa zamanda düzelir umarım.
pek girmiyosun canım sen.neler yapıyosun nasıl yeni evinden komşularından memnunmusun.

evet canım pek giremiyorum kulube.. koşuşturmam yoğun! oğlumla kayınvalidem ilgileniyor şimdilik. o olunca aman bi iş yapmasın diye kendimi paralıyorum, çocuğun işleri, okul işleri, ev işleri derken akşam olunca pilim bitiyor.akşamları oğlumu yatırırken ben de uyuyakalıyorum. komşular iyi de işte bizim pek onlarla görüşmeye de fırsatımız olmuyor. eşim de geç geliyor. bi ev sahibimiz geldi hoşgeldine. başkaları da gelmek istiyordu, kısmet olmadı. ama karşılaşıyoruz arada hepsi iyi güler yüzlü insanlar..

teşekkür ederim rosecim, seninki de uzun maşallah! sağlıkları yerinde olsun da uzun kısa farketmez zaten.. benimki hasta değil, sadece kuduruk delikafadulden avazı çıktığınca bağırıyor. boğazlarını zorluyor. delikafadulden:sm_cool: doktor bakıp boğazları biraz kızarmış deyince neden olduğunu anladıka.s yara olunca enfeksiyon kapması kolay oluyor tedbir olsun diye ilaç kullandım birkaç defa. artık vermeyecem zaten.

maaş. amilie boyu da kilosu da ii.. benim kız bir hasta oldu gelişimi tamamen durmuş bu ay kilo 8700 boy yine 69 çıktı.. iştah da tamamen gitti aman dikkat edin hasta olmasınlar .. olunca hemen eriyolar.. :1no2:

anladım amılıecım bende tahrış olmuş deyınce rahatsız sandımm..
febıcım geçmiş olsunn mervoşaa sıkma canını ıyıleşir bu ayy alır kılo falann ..

bu ay sonu sağlık ocağına götürüp boyuna kilosuna baktırıcam fındık kurdumun .. yaşına kadar sabredemem inş. biraz büyümüştür yaws..

hergün buyuyorlar canımmmervoşta büyümüştürrr..gerçi eren hatalık nedenıylen nerdeyse 1 kılıya yakın kaymı oldu bu ayt ama sağlıkları yerınde oldukta sonra gerısı möhüm değillll

merhaba kızlar nasılsınız bebişler nasıl? biz 1 aydır boy kilo ölçümü yapamadık , artık yasını beklioz hem asımız var, yasımıza 1 ay kaldı heyecan basıyo valla...

maşalalhh zeynebee büyümüş alevcım çok hareketlıydı yürümeye başladımı zeynepp bizimn daha tam 2 2 gün varr doğum gunumuzeee

bizimkide 8 aylik 16 gununde guzel hizli emeklemeye basladi cok sevindim ama aylik kontrolune gittik hic kilo almamis boyu 3 cm uzamis ama gecen ay 10.250 idi bu ay 10,300.Suan evde degiliz duzeni bozdum bebegimin herhalde guzel beslenmedi disler de cikiyor yemek de yemiyor ah nasil kilo alcak bilmeme.

fahriye erencime tekrar çok geçmiş olsun cnm .. zaten boyu kilosu çok iyiydi sorun olmaz cnm.. Allah bir daha yaşatmasın inş..

alew naber alıştın mı cnm .. zeynep nasıl öpüyorum sizi..

fikriye üzülme merve de 3-4 aydır çok az kilo aldı şu an 9 kilo falandır nerdeyse 10 aylık .. hareketlendiler ama sonuçta yakıyolar..

aslinda kilolu bebek olma illa saglikli bebek anlima gelmiyor.Ama biliyorsunuz yaslilar nasil dusunuyor ah cok zayif sutun yaramiyor da yemek vermiyormusun da ee iste insanin canini sikacaklar ya neler neler soyylemezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…