fikriyecim bizimkiler 11 aylık ama senin kuzun daha küçük ayına göre çok iyi sen biraz tombik olsun istiyosun sanırımyerimseniben ama zaten öyle görünüyor bozma moralini canım gayet güzel boyuda kilosuda 200 gr almışsa oda iyi eskisi gibi artık 1 kilo alamazlarki düşünsene o zaman 3 yaşında kaç kilo olurlar artık böyle gram gram alacaklar.
SEN KONUŞMA BU KONUDA TUZU KURU SENİİİİ :mymeka:BEN GEREKEN TESELLİYİ VERİRİM FİKRİYEYE kaydirigubbakcemile3FİKRİYECİM BAK BENİM KIZIM DA KÜÇÜK KALDI AMA OLSUN SAĞLIK OLSUN CANIM BENİM senağlama
ŞAKASI Bİ YANA BAZI ÇOCUK DURA DURA BÜYÜRMÜŞ YANİ BİRDEN BOY KİLO ATAR BAZI DÖNEM DURAKLARMIŞ CANIM Kİ ZATEN SENİNKİNİN BOYU DA KİLOSU DA ÇOK İYİ.. SAĞLIKLI GÜNLER ..a.s.
çocuklarımızın gelişim hızları düşmeye, kontroller azalmaya başlayınca başlığımız da arka sayfalarda kaldı. ben bugun oğlumu sağlık ocağına götürdüm, tartısı alınsın, kontrol olsun diye (tümüyle isteğe bağlı).. 11,240 kg olmuş, boyu da 82 cm, uzamamış. bu arada ebe 13 ay dolunca yapılan hepatit a aşısı olduğunu söyledi.ben de gitmişken yaptırdım. ateş yapabilir dediler ama çok şükür ateşi çıkmadı. umarım rahat bir gece geçirir oğlum. siz de hepatit a yaptırdınız mı?
kızlar su çiçeği aşısı yaptıran oldu mu .. bu hafta sonu yaptırcam da merveye .. ateş kızarıklık filan ouyo mu ??
benim bildigim kadariyle ates yapabilir.
iyi ates yapmiyorsa cok iyi bende ates yapmasindan korkuyorum.
febicim bizim kizlar kibarcik goren kilolu zannediyor zeynep duru yu biz de carsamba grip asisi yaptirdik. 80 cm 10,5 kilo imis:) saglikli olsunlar da..
bu ara burdan kiyafet aliyorum 12- 18 ayliklar buyuk gelio
gecenler de 9 aylik pijama alti aldim tam geldi kafaya taktim aslinda kucuk mu bizim kiz diye yada kiyafetler mi buyuk. simdi uzerinde 6 aylik tulumlarindan var mesela rahat rahat oluyo
febicim cizelgen dogrumu bi yanlislik yok demi ?