Aşilarimiz ve aylik kontrollerimiz....

canım 6 aylıktan büyük olanlar diye bişey yok sadece mayıstan önce doğanlara yapmıyorlar yani yaptırabilirsiniz.

bugun aşı günümüzdü. tam 5 aşı oldu oğlum. rota virüsü (2.doz), pnomokok (2.doz), karma aşı, hepatit, çocuk felci!! umarım ateşimiz çıkmaz! daha geçen hafta ateşli hastalık geçirdik.
ölçümlerimiz de yapıldı. hastalıktan ötürü fazla beslenemedi. yaklaşık 350 gr almış, 9200 gr olmuş. 4 cm uzamışız, 73 cm olmuşuz

maşallah amilcim kilosu çok ii maşallah kuzuna...

maşşah amiliecım kilosuda boyuda yerınde oğluşunun bır ayda ne uzamış öyle o maşallah vallaa...bundan sonra azalacak sanırım aylık büyüme oranlarıı..

teşekkür butonu kalkmış sanırım :) teşekkür ederim arkadaşlar. iştahsızlığı baya üzmüştü bizi ve tabi ki hastalığı da.. şimdi de nezle olacak gibi. dr onun için ilaç verdi ama o kadar aşıdan sonra bi de ilaç vermeye kıyamadım. sağlığı yerinde olsun da, iştahı da ona göre olur. ölçüleri nasılsa bi şekilde artacak! bebişlerimizin hepsine sağlık sıhhat dilerim. SALGINA DİKKAT!! Dışardan gelen her kim olursa olsun elini yüzünü yıkatmadan çocuğa dokunmasına izin vermeyin. taşıyıcı olabilir. oğlum hastalığı büyük olasılıkla benden kaptı. ben hastalanmadım ama onun bağışıklığı az olduğundan perişan oldu!

benim kızımda doğduğunda 3220 gr dı boyu ölçülmedi 30 günlükken 4100 gr dı boyu 52 idi 2.ayımızda 5400 gram oldu boyumuzda 55 cm idi ve aşımıız yapıldı çok ama çok ağladı bende çok stres oldum inanın çok stres oldum akşama ateşlenecek die calpol mu versem heyecandan doktarada sormadım orada ne yapacağım bana yardım edin lütfen

benim kızıma çok ufaktan ateş
ve birazda huysuzluk
yaptı...ben hiçbirşey vermedim fazlada yükselmedi
ama senin bebişi bilemicem...

kızlar zeynep 7. ayını bitirdi 8100 gr 70 cm bu ay sadece 200 gr almışız:))))

masallah alevcim zeynebimee önemli olan sağlıklı olsunlar biz bakalım ne kadar aldık çok iştahsızız çokkkk

kızlar zeynep 7. ayını bitirdi 8100 gr 70 cm bu ay sadece 200 gr almışız:))))

cnm maaş. boylu poslu zeynep ..
dün hepatit 3 ve zatüre 2 vuruldu merve sağlık ocağında 8300 gr 65 cm çıktı..doktorda 7900 çıkmıştı 10 gün önce.

sağolun kızlar daha nice yaşlarını beraber kutlayalım inşallah ...
Febicim bizim kız babaya çekmiş 1,95 babası:))

masallah febicim bizimkide 70 cm di 6 aylıkken bi ayda 5 cm uzamış şimdide ölçüyorum doğruysa 74 çıkıo bakalım 19unda öğrenicez bizimki boya gidioo

kızlar ya bizimde yarın var kontrolümüz ama kafama takıldı
zatürre kaçıncı aylarda yaptırdınız
2. doz falan demişsiniz biz 1. bile yaptırmadık..

masallah febicim bizimkide 70 cm di 6 aylıkken bi ayda 5 cm uzamış şimdide ölçüyorum doğruysa 74 çıkıo bakalım 19unda öğrenicez bizimki boya gidioo

ooo uzun bolu esmer çekik gözlü damat tam tipimiz .. yerim onu ben .. resimden doğru seviyorum walla içim öyle ısınıyo egeye..aşkım.

kızlar benim oğluş da bugün itibariyle...
73 cm,9.520 gram çıktı...
bir dişi çıkmıştıikincisi de aradan çıkıvermiş...bu aralar çok stresliyim,oğluş bayaa hasta oldu,şiddetli ökdürük,hapşırık,ishal,burun akıntısı,aşırı terleme,burun tıkanıklığı...ne ararsanız var...
şimdi hastaneden geldik,bi sürü ilaç verdiler,bi de orda buhar verip iğne yaptılar...inşallah iyileşir,kaç gündür uykusuzuz...
şimdi iğnenin etkisinden midir nedir mışıl mışıl uyuyo

maşallah bebişlerinize.. geçmiş olsun ebtuna! bebeğin hastalığı bizi kendi hastalıklarımızdan daha çok geriyor.. umarım tez vakitte iyileşir bebeğin! acil şifalar..

ebtuna maaş. bebişin tam tombik .. bu arada geçmiş olsun inş. hemen iyileşir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…