milas da oturuyorum baya uzun bır suredır 16-17 sene olmustur.bizim ilk defa ateş oldu banyo yaptırmıştım ben ondan tahmin ediyorum.siz muğlalımısınız
ya kızlar 3. ayda mı yaılıyo karma aşı??? lütfen acil cevap
hayır 4. ayda yapılıyor.
bende tam o konuya değinecektim dün yaptırdım dünden beri ateşi var ama çok değil huzursuzluğu yok neşesi yerinde.pnomokok yaptırmayacağım ama rotavirüs yaptırmak istedim eşim istemiyor özel aşılara karşı dr paranız varsa yaptırın diyor.
pnömokok ve royovirüsü yaptırmanızı tavsiye ederim.Doktorunuza danışarak yaptırın.
karma aşı ateş yaptımı .bebeğim bacağını kıpırdatınca çok ağlıyor.huzursuzluğu geçmedi 24 sat oldu .sizinkilerde öyle oldu mu.bir de pnomokok aşısı yaptırdınız mı.ishal aşısı yaptırdınız mı.doktorunuz ne dedi.ishal aşısı yaptırdık biz :teselli::teselli:senağlama
ikinci dozları daha yapılmadı bu ayın 19 unda.Ateşi oluyorsa ateş takibi sık sık yap.Birinci dozda huzusuzdu.Ateşi fazla olmadı.İkinci de olmaz inşallah.Pnömokok yaptırdım.Oda bacaktan yapılıyor.İshal aşısının adı rotavirüs.Onuda bu ayın 19 unda yaptıracağım.Zaten iki dozmuş.İlk dozdan 6-8 hafta sonra ikinci dozu yapılıyormuş.Doktorlar ücretli aşırarı illaki yaptırn demedi.Paralı olunca sadece aileye bilgi veriyorlar.a.s
ohhh be bizim burda pek ilgili değil ebeler... acaba dedim yanlış mı yazılar.. şükr değilmiş.. sağol canım bide 3. ayda hiç aşı yok mu ki??a.s.
3. ayda aşı yok. 4. ayda karma olacak tekrar,sonra 6. ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?