Klomen kullanıp olumlu sonuç alanlarda çok var. Çok şükür bendede eşimde de bir sorun yok rahim filmi çektirdim geçen ay oda temiz çıktı. Stres ister istemez oluyor elimde değil ama yaşım 33 o yüzden daha fazla oluruna bırakıp beklemek istemiyorum. Allah ne zaman derse o zaman olacak inşallah aşılama vesilemiz olur.Klomen bende ictim3ay ama bosuna ictim hormon alip durdum oluruna bırak bence sorun yoksa stresde etkilior ben biraktim olmazsa 4.5ay asilama yaptiricam.1sene beklemissin insan sabirsixlanio evlenmeden once kolay hamile kalinir die dusunuyrdum meger ne zormus ben 2ay korundum sizin baya olmus umarim ilkinde tutar
Inşallah ilkinde tutar cnm dun dr dedi yas 38sonra tutma orani% 20 dedi ondan oncesi % 50 % 55dedi umarim diledigin gibi olurKlomen kullanıp olumlu sonuç alanlarda çok var. Çok şükür bendede eşimde de bir sorun yok rahim filmi çektirdim geçen ay oda temiz çıktı. Stres ister istemez oluyor elimde değil ama yaşım 33 o yüzden daha fazla oluruna bırakıp beklemek istemiyorum. Allah ne zaman derse o zaman olacak inşallah aşılama vesilemiz olur.
Sperm testi devlette yapilacaksa 15gune randevu veriyorlar baskada bisey istemiyorlar sonuclar normalse klomen kullanmadiysan klomen kullandiysan asilama oneriyor doktorunu iyi secmen lazım en onemlisi buAdet görmeyi bekliyorum suan adetim in 3. Günü gideceğim doktora hormon testlerini ve eşimin sperm testini yapacaklar rahim filmi zaten çektirmiştim başkada ne gerekiyor bilmiyorum benim yaş 31 oldu artık bakalım kısmet Ama hep dua ediyorum Allah isteyen herkese versin
Edindiğim tecrübelere göre benim durumumla aynı ise durumunuz vakit kaybetmeye gerek yok derim eşim sperm hızı biraz yavaş benim periyod düzensiz çatlama sıkıntısı var haliyle boşuna beklemişiz diyorumAsilama icin dr konustunuzmu 3kere sansiniz var ve sizdeb bazi evraklar istio asilama icin rapor cikirtiyor.bende 8aylik evliyim sprem testi yapildi dun rahim filmi cektirdim sukurler olsun sorun çıkmadı asilama yapalkm dedi dr ama ben istemedim bi sene dolsun dedim belki kendiliginden olur gerek kalmaz allahim biran once nasip etsin
Ole tabiki ama asilamada garanti degil ki 3kere hakkiniz var sonra direk tup bebek yumurtayi catlatiyor.Eşim sehirdisina çıkıyor arada ona guvenemiyorum aşılama için oluruna birakicam birazEdindiğim tecrübelere göre benim durumumla aynı ise durumunuz vakit kaybetmeye gerek yok derim eşim sperm hızı biraz yavaş benim periyod düzensiz çatlama sıkıntısı var haliyle boşuna beklemişiz diyorum
Gerçi daha 8 aylık evliymişsiniz o yüzden beklemeniz çok normal zaten doktor sizi yönlendirir, şayet sıkıntılı bir durum var ise ve aşılamaya yönlendiriyorsa tavsiyesini dinleyin derim. Tabi yaşınızda önemli 20 lerdeyseniz sorun yok ama 30 unuzu geçtiyseniz haydi aşılamaya derim.Ole tabiki ama asilamada garanti degil ki 3kere hakkiniz var sonra direk tup bebek yumurtayi catlatiyor.Eşim sehirdisina çıkıyor arada ona guvenemiyorum aşılama için oluruna birakicam biraz
28yasindayim cnm esim emniyette calisioe haziranda şarka gidioz ek gorev cikior sehirdisina gidiyor asilama istiorm ama esimin spermi gerekecek esim olmucak belki bosuna olucak benim için.allah istemeyene verior diorm hep biz ugrasioruz olmuyor allahim bi zamani kararlastirmisdir heralde olmasini istiyor ya olmaz allahim deniyor siniyor sanirimGerçi daha 8 aylık evliymişsiniz o yüzden beklemeniz çok normal zaten doktor sizi yönlendirir, şayet sıkıntılı bir durum var ise ve aşılamaya yönlendiriyorsa tavsiyesini dinleyin derim. Tabi yaşınızda önemli 20 lerdeyseniz sorun yok ama 30 unuzu geçtiyseniz haydi aşılamaya derim.
Bu arada tecavüze uğreyıp hemen hamile kalanları yada denizci eşi olup hamile kalanlara şaşıyorum okadar ihtimal azlığında bile oluyorsan yaradanın takdiri deyip bekliyoruz yoksa çevremde çok duydum onca aşılama yaptırıp tüp bebek deneyip olmayıp sonra artık tam pes ettikleri anda hamile kalanlar :)) Allah herşeyden önce sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin :))
Ne guzel seyler soledin cnm inşallah hazirana kadr ne dr ne asilama ne stres..ins bu mubarek gecede allahim nasip eder cnm yaBelki Şark uğurlu gelir, hem Şark göreviniz bitene kadar bebeğin ele avuca gelir. Ben hala beklemedeyim ilacım biteni 3 gün oldu. Bazen diyorum hasta olmayayım hamile olayim da hiç aşılama ile ugrasmayayim
Test yap bence 7gun sonra gelmesi lazim adetinKızlar hala hasta olmadım bugün hap biteli 1 hafta oldu 10 gün içinde hasta olunur diyor ama hamile olabilir miyim?