Aşılama Aşılamaya giden yol...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Nezmn yumurtaladin biliyormusun peki varsa cikar ama gec yumurtladiysan cikmayabilir dr git bence kan tahlili verir gebelik progesteron bakar

kızlar bugün 10 gün geçti ve ben hala olmadım sadece şunu farkettim akıntım çok arttı daha önce böyle olmazdı araştırdığım kadar adet öncesi olurmuş yada hamilelik habercisiymiş. Ne tuhaf tüm belirtiler ikisine çıkıyor haliyle insan hasta mı hamile mi anlamıyor cumartesi doktora gideceğim bakalım. Bu arada göğüs ucunda sızlama var dokununca.

kızlar bugün 10 gün geçti ve ben hala olmadım sadece şunu farkettim akıntım çok arttı daha önce böyle olmazdı araştırdığım kadar adet öncesi olurmuş yada hamilelik habercisiymiş. Ne tuhaf tüm belirtiler ikisine çıkıyor haliyle insan hasta mı hamile mi anlamıyor cumartesi doktora gideceğim bakalım. Bu arada göğüs ucunda sızlama var dokununca.
Ben olsam simdiye kadar coktan dr gitmistim neyi bekliyorsunki hala

Öncesinde 2 kere gittim 30 kasımda hasta oldum ocak sonu hasta olmayı beklerken olmadım 1 hafta geçti kan testi yaptırdım negatif 1 hafta daha geçti doktora gittim oda kan testi ve progeston testi yaptı sonucu negatif dedi farlutal verdi kullandım içerisinde 10 gün içinde hasta olunur yazınca 10 gün bekledim. 10 gün dün doldu işler çok yoğun oyüzden izin alamıyorum yarın cumartesi Allah nasip ederse gideceğim doktora.

Son bir kaç gündür sabahları uyandığımda ateş basıyor beni vucudum bildiğiniz yanıyor yumurta kırsam üstüme pişer :)) Eşim yanıyorsun diyor. Şaka bir yana inşallah hamileyimdir. Bırakın beni eşim bile sıkıldı benim hasta olmamı beklemekten hamile olduğuma dair hiç ümidi yok :KK43: bir an önce hasta olsamda aşılama yaptırsak diye bekliyor. İnşallah yarın güzel bir haber veririm herkese.

Dün işten gelirken dua ediyordum ezan okunuyordu Allah'ım dedim eşime anneme babama kardeşime akrabalarıma eşimin akrabalarına arkadaşlarıma müjdeli haberi vermemi nasip et inanın herkes bekliyor ben artık kendi beklentimi geçtim, diğerlerini mutlu etme peşindeyim . Dedim Allah'ım evlat sahibi olmayı isteyen herkese nasip et eşime babalık duygusunu tattırmayı benim anneliği tatmamı nasip et. Bugün cuma mübarek gün Allah'ım sen tüm kullarına hayırlısını nasip et. :)

Arkadaşlar dayanamadım doktorumu aradım hamile olabilirsin tekrar test yapalım dedi iş çıkışı kan vermeye gideceğim dua edin :))

Hasta oldum neyseki yapacak birşey yok aşılamam tutsun yeter pzt doktora gidiyoruz ve aşılama yolunda ilk adimimizi atmış bulunacağız

Amin tüm çocuk isteyenlerin denedigi her yol hayırlı olsun kimseyi çaresiz umutsuz hasret bırakmasın

X